Ce spune despre tine și viitorul tău ULTIMA CIFRĂ din anul nașterii

Ultima cifră din anul nașterii dezvăluie o serie de lucruri despre personalitatea fiecăruia precum și despre ce rezervă destinul.

Ce spune despre tine ULTIMA CIFRĂ din ANUL NAȘTERII
0 sau 1 – Dacă te-ai născut într-un an care se termină în 0 sau 1, te afli sub semnul Metalului.
Asta înseamnă că ești o persoană extrem de flexibilă. Te concentrezi cu mare atenție asupra lucrurilor pe care le ai de dus la bun sfârșit.

Ambiția ta este foarte mare și poți deveni oricând un lider, indiferent de domeniul în care lucrezi.

2 sau 3 – Ești o persoană empatică, sensibilă, însă îți folosești aceste calități și în scopul de a-i manipula pe ceilalți.

Știi foarte bine cum stau lucrurile în viață și nu te gândești nicio clipă la urmările atitudinilor tale.

4 sau 5 – Ești caracterizat de elementul LEMN. Ești o persoană deschisă la minte, extrem de realistă și hotărâtă.
Te afli mereu la locul potrivit pentru că știi când trebuie să accentuezi anumite situații, ce să spui, ce să faci și mai ales cu cine să te înhami într-o acțiune.

Stangaci sau dreptaci? Ce spune despre tine mana cu care scrii

6 sau 7 – Ești o persoană agitată de fel. Îți place să iasă totul ca și cum ai bate din palme. Nu ai răbdare nici în dragoste, nici în afaceri. Graba strică treaba și ești nevoit ca din cauza acestei agitații să o iei iar și iar de la capăt.

8 sau 9 – Te caracterizează elementul PĂMÂNT. Ești omul siguranței, al stabilității, al încrederii.

Nu-ți place să pornești la drum fără să te asiguri că totul e în ordine, de cel puțin zece ori.

sursa:teotrandafir.ro

5 Minciuni pe care companiile de publicitate îşi doresc să le crezi

În fiecare zi suntem bombardați cu mii de reclame, fie că ne dăm seama sau nu.

Fiind obișnuiți cu prezența lor constantă, nu le acordăm atenție în mod conștient și nu putem realiza impactul negativ extraordinar pe care îl au asupra noastră și asupra lumii.

Mai jos sunt cinci minciuni destul de dăunătoare pe care reclamele doresc să le credeți și pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a evita căderea în capcană.

Sunteți incomplet. Anunțurile fac tot posibilul pentru a vă convinge că nu sunteți de ajuns așa cum sunteți. Odată ce au reușit să te facă să te simți rău despre tine, îți oferă o soluție pentru a te face să te simți bine din nou: aceea de a cumpăra produsele pe care le vând.

Tot ce aveți nevoie este de vânzare. Anunțurile vor să te convingă să crezi că orice poți dori poate fi cumpărat. Vrei să te simți încrezător? Atunci cumpărați această mașină strălucitoare! Crezi că nu ești atrăgător? Cumpără aceşti pantofi! Esti stresat? Consumă aceste pastile magice!

Posesiile materiale sunt tot ce contează în viață. O altă minciună dăunătoare promovată prin publicitate este că dobândirea de lucruri materiale este cheia pentru a trăi bine. Nu trebuie să căutați în altă parte fericirea și împlinirea, cum ar fi urmărirea pasiunilor dvs. sau construirea unor relații sănătoase cu oamenii – există întotdeauna un produs care poate înlocui toate aceste lucruri.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...