Irina Columbeanu crește departe de ea, iar de dragostea sa se bucură mai mult fiului lui Mr. Pink! Gestul emoționant făcut de Monica Gabor pentru fiul vitreg

Monica Gabor are un fiu vitreg, de care lumea a aflat abia în timpul sărbătorilor de iarnă, după ce Irina Columbeanu a postat videoclipuri cu el pe canalul ei de Youtube. Manechinul se înțelege de minune cu băiețelul lui Mr. Pink. Și este o mamă model pentru Anthony. De exemplu, ieri, vedeta a participat la un examen important din viața lui.

Monica Gabor îl iubește ca pe propriul ei copil pe Anthony, iar fiica ei, Irinuca, îl numește mereu „fratele meu”. Fiul lui Mr. Pink e pasionat de karate și merge zilnic la antrenamente. Ieri el a susținut un examen de grad, iar „mama lui vitregă” a mers să-l susțină. Aflată în afara zonei în care acesta își desfășura exercițiul, iubita miliardarului chinez a făcut mai multe poze și filmări pe care le-a postat pe o rețea de socializare.

În urma examenului, Anthony a obținut centura portocalie. Până la cea neagră mai are câteva de luat, iar până atunci, se antrenează de zor. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă o serie de imagini cu fiul vitreg al Monicăi Columbeanu de la examenul de grad pentru centura portocalie, alături de colegii săi.

Se pare că familia Monicăi Gabor și a lui Mr. Pink va deveni și mai mare, dacă ne luăm după ultimele imagini postate de vedetă.

sursa:cancan.ro

18 Mituri populare care nu au nimic în comun cu realitatea

În zilele noastre, există atât de multe informații disponibile pentru noi că este uneori ușor să fii confuz și să nu știi în ce să crezi. Acest articol va ajuta să îți dai seama ce merită să crezi și care sunt unele dintre cele mai mari mituri ale lumii noastre.

Iată mai populare mituri care, în ciuda faptului că sunt atât de răspândite, nu sunt adevărate.

Vikingii purtau căști cu coarne.

Nici o constatare istorică nu a confirmat această teorie. Coarnele de pe căștile Vikingilor “au apărut” abia în secolul al XIX-lea, pentru că așa au început să fie portretizate de artiști.

Câștigi mai multe calorii când mănânci noaptea.

Nu contează la ce oră din zi mâncați. Singurul lucru care contează cu adevărat este numărul de calorii.

Anotimpurile se schimbă deoarece planeta noastră este mai aproape de soare în vară și mai departe în timpul iernii.

Motivul schimbării anotimpurilor este înclinarea axei pământului și rotația Pământului în jurul Soarelui. Dacă axa nu ar fi înclinată, atunci numărul de ore de zi și noapte ar fi același în orice loc de pe glob și în timpul zilei, soarele s-ar ridica deasupra orizontului la aceeași înălțime pe tot parcursul anului.

Găurile negre sunt canale care înghit totul în jur.

O gaură neagră adevărată seamănă cu o minge. Nu există de fapt nici o “gaură” care să tragă ceva înăuntru. Este doar un obiect cu efecte gravitationale puternice și atrage tot ce se află în apropiere.

Memoria fotografică există.

Nu există dovezi științifice despre existența memoriei fotografice. Memoria remarcabilă este mai degrabă rezultatul folosirii tehnicilor mnemonice decât o abilitate naturală dată de natură.

Legumele crude sunt mai sănătoase decât legumele fierte.

Merită menționat faptul că această regulă nu se aplică tuturor legumelor. Cele mai bune pentru a fi consumate fierte sunt morcovii, roșiile, cartofii, varza de Bruxelles și sfecla. Mineralele utile din legumele fierte sunt absorbite de 6-7 ori mai bine decât din cele crude, în ciuda faptului că unele dintre vitamine se pierd în timpul tratamentului termic.

Dinții sănătoși sunt întotdeauna albi.

Spre dezamăgirea multora, stomatologii spun că dinții absolut albi și sănătoși nu există în natură. Dinții albi sunt o patologie, un semn de boală și o lipsă de calciu în corpul uman.

Dacă atingeți un broască, va apărea un neg.

Negii umani sunt cauzati de un virus care afectează numai oamenii – Papilloma. El nu poate fi transmis de la animale cu negi.

Pământul este perfect rotund.

Planeta noastră se schimbă în mod constant, iar forma sa se schimbă. Se întâmplă din cauza mișcării continue a plăcilor tectonice. Cu toate acestea, rata acestor mișcări este mică – aproximativ 5 cm pe an. Cu toate acestea, afectează aspectul planetei noastre, de aceea este destul de departe de a fi perfect rotund. De fapt, seamănă mai mult cu o peră sau cu un balon deformat.

Un om va “exploda” în spațiul cosmic.

O persoană poate supraviețui o perioadă scurtă de timp în cazul în care el expiră mai întâi aerul din plămâni. Cu toate acestea, fără oxigen, o persoană va cădea rapid într-o stare inconștientă sau va muri de sufocare.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...