Ipoteză şocantă în cazul Anastasiei Cecati: criminalul nu ar fi soţul artistei! Cine i-ar fi ucis pe cei doi

Ipoteză şocantă în cazul actriţei ucise de soţ. Există voci care spun că cei doi ar fi putut fi ucişi. În tot acest timp, rudele au condus-o pe ultimul drum pe Anastasia Cecati. Cei dragi nu îşi pot reveni din şoc mai ales că Anastasia era singurul sprijin al familiei sale.

La câteva zile după moartea Anastasiei Cecati şi a soţului ei, apare o ipoteză şoc în cazul celor doi, informează România TV. Un prieten virtual al bărbatului este de părere că ei au fost de fapt ucişi de sponsori din Dubai ai acesteia.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul morţii Anastasiei Cecati. Ce s-a aflat acum despre actriţa ucisă de propriul soţ

„Nimeni in realitate nu ştie dacă crima a fost comisă sau nu de Alexei, poate fata aceasta avea legături stranii cu diferiţi sponsori ea fiind in Dubai şi poate cineva i-a ucis pe ambii. De ce nu au dus la expertiza arma cu care s-a savârşit crima. În scara blocului unde locuia ea, nu s-au văzut intrând persoane suspecte? Nu este video supraveghere?”, a scris utilizatorul.

Familia Anastasiei Cecati a condus-o pe actriţa ucisă de soţ pe ultimul drum. Cei dragi nu îşi pot reveni din şoc mai ales că Anastasia era singurul sprijin al familiei sale. De când a devenit cunoscută, artista şi-a plimbat mama şi fratele peste tot prin lume. Familia Anastasiei susţine că actriţa era în relaţii foarte proaste cu soţul ei. Bărbatul, aflat la a doua căsnicie, era extrem de violent.

Potrivit rudelor, artista nu mai locuia de ceva vreme cu soţul său. În schimb, bărbatul reluase legatura cu fosta nevastă. În ziua tragediei, medicul stomatolog se afla în vizită la Anastasia, pentru a-şi vedea copilul.

Citeşte şi Familia lui Alexei rupe tăcerea şi face acuzaţii grave la adresa Anastasiei. Actriţa, acuzată că-şi folosea copilul ca monedă de schimb

După atac, bărbatul s-a sinucis aruncându-se de la etajul 7 al clădirii. Artista devenise mamă în urmă cu trei săptămâni iar în apartamentul unde a avut loc crima se afla şi bebeluşul pe care ea îl avea chiar cu ucigaşul.

După moartea ambilor părinţi, copilul a fost transferat la un spital din Chişinău. Direcţia Municipală pentru Drepturile Copilului urmează să stabilească dacă bebeluşa va rămâne în grija rudelor.

sursa:rtv.net

18 Mituri populare care nu au nimic în comun cu realitatea

În zilele noastre, există atât de multe informații disponibile pentru noi că este uneori ușor să fii confuz și să nu știi în ce să crezi. Acest articol va ajuta să îți dai seama ce merită să crezi și care sunt unele dintre cele mai mari mituri ale lumii noastre.

Iată mai populare mituri care, în ciuda faptului că sunt atât de răspândite, nu sunt adevărate.

Vikingii purtau căști cu coarne.

Nici o constatare istorică nu a confirmat această teorie. Coarnele de pe căștile Vikingilor “au apărut” abia în secolul al XIX-lea, pentru că așa au început să fie portretizate de artiști.

Câștigi mai multe calorii când mănânci noaptea.

Nu contează la ce oră din zi mâncați. Singurul lucru care contează cu adevărat este numărul de calorii.

Anotimpurile se schimbă deoarece planeta noastră este mai aproape de soare în vară și mai departe în timpul iernii.

Motivul schimbării anotimpurilor este înclinarea axei pământului și rotația Pământului în jurul Soarelui. Dacă axa nu ar fi înclinată, atunci numărul de ore de zi și noapte ar fi același în orice loc de pe glob și în timpul zilei, soarele s-ar ridica deasupra orizontului la aceeași înălțime pe tot parcursul anului.

Găurile negre sunt canale care înghit totul în jur.

O gaură neagră adevărată seamănă cu o minge. Nu există de fapt nici o “gaură” care să tragă ceva înăuntru. Este doar un obiect cu efecte gravitationale puternice și atrage tot ce se află în apropiere.

Memoria fotografică există.

Nu există dovezi științifice despre existența memoriei fotografice. Memoria remarcabilă este mai degrabă rezultatul folosirii tehnicilor mnemonice decât o abilitate naturală dată de natură.

Legumele crude sunt mai sănătoase decât legumele fierte.

Merită menționat faptul că această regulă nu se aplică tuturor legumelor. Cele mai bune pentru a fi consumate fierte sunt morcovii, roșiile, cartofii, varza de Bruxelles și sfecla. Mineralele utile din legumele fierte sunt absorbite de 6-7 ori mai bine decât din cele crude, în ciuda faptului că unele dintre vitamine se pierd în timpul tratamentului termic.

Dinții sănătoși sunt întotdeauna albi.

Spre dezamăgirea multora, stomatologii spun că dinții absolut albi și sănătoși nu există în natură. Dinții albi sunt o patologie, un semn de boală și o lipsă de calciu în corpul uman.

Dacă atingeți un broască, va apărea un neg.

Negii umani sunt cauzati de un virus care afectează numai oamenii – Papilloma. El nu poate fi transmis de la animale cu negi.

Pământul este perfect rotund.

Planeta noastră se schimbă în mod constant, iar forma sa se schimbă. Se întâmplă din cauza mișcării continue a plăcilor tectonice. Cu toate acestea, rata acestor mișcări este mică – aproximativ 5 cm pe an. Cu toate acestea, afectează aspectul planetei noastre, de aceea este destul de departe de a fi perfect rotund. De fapt, seamănă mai mult cu o peră sau cu un balon deformat.

Un om va “exploda” în spațiul cosmic.

O persoană poate supraviețui o perioadă scurtă de timp în cazul în care el expiră mai întâi aerul din plămâni. Cu toate acestea, fără oxigen, o persoană va cădea rapid într-o stare inconștientă sau va muri de sufocare.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...