Horoscop Minerva 25 februarie – 3 martie 2018: Începutul unei perioade bune. Previziuni pentru fiecare zodie

Horoscop Minerva 25 februarie – 3 martie 2018. E o săptămână bună în linii mari. Astrologul Minerva are vești pentru fiecare zodie. Află ce îți rezervă astrele în perioada 25 februarie – 3 martie 2018!

Horoscop săptămânal Minerva 25 februarie – 3 martie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

BERBEC: Este începutul unei perioade de succes care va dura până la jumătatea lui martie! Oamenii vor fi mai atrași de ei, dar ar putea să se apropie de ei pentru bani sau succes.

Să fie atenți la ce lasă în urmă, deoarece se află într-o poziție destul de ciudată.

ADVERTISING

inRead invented by Teads
TAUR: Se pare că Universul vrea ca ei să se bucure de libertate, de succes și de parteneriate sociale! Pe 25 februarie, luna va fi în emisfera sudică și va străbate acest interval până pe 2 martie.

GEMENI: S-ar putea să reia contactul cu vechii prieteni, să îşi facă alţii noi și să îşi dezvolte toate relațiile sociale. Chiar dacă este minunat să fie independenți, această poziţie a lui Venus îi va face să simtă şi aprecierile celor din jurul lor.

RAC: Vor fi foarte mulțumiți făcând treburile casei, ocupându-se de curățenie și de organizare. Venus maximizează plăcerea și reduce conflictul, făcând orice lucru pe care trebuie să îl facă, destul de ușor. Perioada este bună pentru a-și reproiecta interiorul casei!

LEU: Astrele îi încurajează să examineze problemele din familia lor precum și relațiile cu cei apropiaţi și să înțeleagă că Prezentul reflectă alegerile din trecut.

FECIOARĂ: Ar putea fi înclinaţi spre un stil de viață mai confortabil, punând accent pe starea de acasă, caldă și confortabilă.

sursa:rtv.net

18 Mituri populare care nu au nimic în comun cu realitatea

În zilele noastre, există atât de multe informații disponibile pentru noi că este uneori ușor să fii confuz și să nu știi în ce să crezi. Acest articol va ajuta să îți dai seama ce merită să crezi și care sunt unele dintre cele mai mari mituri ale lumii noastre.

Iată mai populare mituri care, în ciuda faptului că sunt atât de răspândite, nu sunt adevărate.

Vikingii purtau căști cu coarne.

Nici o constatare istorică nu a confirmat această teorie. Coarnele de pe căștile Vikingilor “au apărut” abia în secolul al XIX-lea, pentru că așa au început să fie portretizate de artiști.

Câștigi mai multe calorii când mănânci noaptea.

Nu contează la ce oră din zi mâncați. Singurul lucru care contează cu adevărat este numărul de calorii.

Anotimpurile se schimbă deoarece planeta noastră este mai aproape de soare în vară și mai departe în timpul iernii.

Motivul schimbării anotimpurilor este înclinarea axei pământului și rotația Pământului în jurul Soarelui. Dacă axa nu ar fi înclinată, atunci numărul de ore de zi și noapte ar fi același în orice loc de pe glob și în timpul zilei, soarele s-ar ridica deasupra orizontului la aceeași înălțime pe tot parcursul anului.

Găurile negre sunt canale care înghit totul în jur.

O gaură neagră adevărată seamănă cu o minge. Nu există de fapt nici o “gaură” care să tragă ceva înăuntru. Este doar un obiect cu efecte gravitationale puternice și atrage tot ce se află în apropiere.

Memoria fotografică există.

Nu există dovezi științifice despre existența memoriei fotografice. Memoria remarcabilă este mai degrabă rezultatul folosirii tehnicilor mnemonice decât o abilitate naturală dată de natură.

Legumele crude sunt mai sănătoase decât legumele fierte.

Merită menționat faptul că această regulă nu se aplică tuturor legumelor. Cele mai bune pentru a fi consumate fierte sunt morcovii, roșiile, cartofii, varza de Bruxelles și sfecla. Mineralele utile din legumele fierte sunt absorbite de 6-7 ori mai bine decât din cele crude, în ciuda faptului că unele dintre vitamine se pierd în timpul tratamentului termic.

Dinții sănătoși sunt întotdeauna albi.

Spre dezamăgirea multora, stomatologii spun că dinții absolut albi și sănătoși nu există în natură. Dinții albi sunt o patologie, un semn de boală și o lipsă de calciu în corpul uman.

Dacă atingeți un broască, va apărea un neg.

Negii umani sunt cauzati de un virus care afectează numai oamenii – Papilloma. El nu poate fi transmis de la animale cu negi.

Pământul este perfect rotund.

Planeta noastră se schimbă în mod constant, iar forma sa se schimbă. Se întâmplă din cauza mișcării continue a plăcilor tectonice. Cu toate acestea, rata acestor mișcări este mică – aproximativ 5 cm pe an. Cu toate acestea, afectează aspectul planetei noastre, de aceea este destul de departe de a fi perfect rotund. De fapt, seamănă mai mult cu o peră sau cu un balon deformat.

Un om va “exploda” în spațiul cosmic.

O persoană poate supraviețui o perioadă scurtă de timp în cazul în care el expiră mai întâi aerul din plămâni. Cu toate acestea, fără oxigen, o persoană va cădea rapid într-o stare inconștientă sau va muri de sufocare.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...