Ce fel de persoană ești în funcție de ora la care te-ai născut!

S-a descoperit că se pot spune multe adevăruri despre personalitatea unei pesroane în funcție de ora la care s-a născut. Daca nu stii ora la care te-ai nascut, intreaba-ti parintii. Iata ce spune ora la care ai fost adus pe lume despre tine:

00:00 – 02:00

Acest interval de timp este guvernat de Mercur. Persoanele nascute in acest interval de timp sunt persoane care se descurca foarte bine la scoala sau la invatarea anumitor informatii. Au abilitati dezvoltate de organizare si sunt persoane analitice. Job-urile acestor persoane ar trebui sa fie legate de afaceri sau de comunicare. In relatiile romantice sau de prietenie, aceste persoane sunt extrem de deschise sau extrem de inchise in sine de aceea, de cele mai multe ori ajung sa sufere din dragoste.

02:00 – 06:00

Persoanele nascute in acest interval temporal sunt guvernate de Venus si sunt persoane de succes care stiu cum sa castige o multime de bani. sunt persoane obsedate de munca. Iubesc muzica, arta si sunt mereu in tendintele de moda. Aceste persoane pretuiesc cel mai mult loialitatea si devotamentul in relatii.

06:00 – 10:00

Aceste persoane se afla sub protectia lui Marte si iubesc natura inconjuratoare. Aceste persoane au o personalitate exceptionala si iesita din comun. Totusi, uneori pot deveni agresivi. De cele mai multe ori, prefera sa construiasca relatii cu persoane mult ma puternice decat ei.

10:00 – 16:00

Aceste persoane sunt guvernate de Neptun. Majoritatea este religioasa si tinde catre spiritualitate. Aceste persoane inteleg pe oricine din jurul lor si au o mare capacitate de a invata lucruri noi. Totusi, le este destul de greu sa-si aleaga o profesie. Uneori, aceste persoane aleg sa faca decizii neasteptate si inexplicabile in viata personala.

16:00 – 00:00

Aceste persoane sunt guvernate de Uranus. Sunt descrise ca find persoane sociabile si prietenoase si majoritatea dintre ele au multi prieteni. Toata lumea ii iubeste si ii apreciaza si isi doresc sa ii aiba in preajma tot timpul pentru ca emana multa energie si pozitivitate. Aceste persoane vor avea o multime de aventuri de-a lungul vietii.

Sursa bzi.ro

14 lucruri incredibile pe care oamenii din Evul Mediu le luau în serios

Găsit câteva afirmații care ar putea părea ca niște lucruri pe care nimeni nu le-ar fi crezut vreodată. Dar, după cum se dovedește, aceste “fapte” erau acceptate ca adevăruri în Evul Mediu. Atunci oamenii au fost ușor convinși de cele mai nebunești lucruri.

Cu toate acestea, în zilele noastre există multe concepții greșite despre vremurile vechi și am inclus una dintre ele la sfârșitul acestui articol ca un bonus.

Existau oameni mici în spermatozoizi.

Da, în secolele 17 și 18, oamenii de știință au crezut cu adevărat în acest fel! Mai mult decât atât, se gândeau că fiecare copil era deja format și singurul lucru pe care trebuia să-l facă era să crească. Și femeile erau considerate doar “incubatoare”.

Abia mai târziu, oamenii au contestat această opinie. Ei au crezut că originea vieții era undeva în corpul feminin, iar sarcina spermatozoizilor de sex masculin trebuia să trezească viața. După cum se dovedește, nici unul dintre aceștia nu avea dreptate.

Titivillus

În Evul Mediu, călugării au servit drept “mașini de tipărit”. Au trebuit să rescrie sute de cărți manual. Deci, nu e de mirare că uneori au făcut greșeli. Aparent, ei nu au vrut să le recunoască, așa că au făcut un demon special numit Titivillus.

Ei au susținut că demonul a colectat greșelile fiecărui călugăr într-un sac, astfel încât, după moartea călugărului, diavolul putea să arate greșelile și să scadă șansele de a fi în paradis.

Inima era îngropată separat de persoana.

Transportul corporal era un lucru foarte greu de făcut în trecut. Dar ce trebuia să faceți dacă cineva a cerut să fie îngropat într-un loc important și îndepărtat? În secolul al X-lea, oamenii au venit cu o idee de a tăia inimile și de a le îngropa undeva unde nu au putut îngropa persoana.

Numai cei bogați își puteau permite acest lucru. Printre oamenii care au făcut acest lucru sunt Anne Boleyn, Richard I, și Frédéric Chopin.

Animalele ar puteau fi judecate.

În trecut, chiar și animalele puteau fi criminale. Acestea ar putea fi aduse în instanță cu un avocat real și un judecător. Puteau fi condamnate la închisoare sau executate.

Odată în Lausanne, omizile au fost citate în instanță pentru că au mâncat niște plante într-o grădină. Nu au venit la proces. Apoi, omizile au fost obligate să părăsească orașul și au fost excomunicate.

Pisicile au fost executate în mod special de multe ori pentru că au fost considerate a face munca diavolului. Acest lucru a condus la o scădere semnificativă a populației de pisici, astfel încât au existat o mulțime de rozătoare care răspândesc ciuma în Europa, ceea ce a fost adevărata crimă!

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...