V-ati despartit, te-a enervat rau? Afla de la astrologi ce se intampla daca faci MAGIE asupra fostului sau fostei

Unii fosti parteneri sunt, intr-adevar, groaznici. Este incredibil de usor sa te ratacesti si sa ajungi sa iti doresti ca fostul sau fosta sa nu ajunga foarte bine in viata sa dupa tot ce ti-a facut, dupa felul in care s-a terminat relatia voastra.
n special cand vine vorba despre mincinosi, despre cei care au inselat sau despre “jigodii” in general. A nu se exclude aici nici categoria speciala de insi “imi place mai mult de prietena ta”.

Dupa o proaspata despartire urmata de munti de inghetata, mancare de la fastfood si un vin bun in miezul noptii, apoi scris in jurnal sau amintindu-ti despre noptile sau clipele din trecut cand lucrurile mergeau bine, esti la fel ca foarte multa lume care incepe sa se gandeasca cum ca nu ar fi asa de rau ca fostul sau fosta sa simta macar jumatate din durerea pe care o simti tu. Gandul sa afli ca soarta nu ii surade, recunoaste, nu iti displace. In adancul tau, crezi ca asa s-ar face dreptate. Si cine te poate condamna?
Si asa aluneci incet dar sigur in jos in gaura neagra, chiar si pentru scurt timp, gandindu-te cum ar fi sa simta aceeasi durere ca tine.

De indata ce pornesti acest tavalug energetic, incepi sa creezi magie cu propria ta intentie a gandului si emotiei si nu te vom lasa sa faci asta – si nu pentru fostul ci pentru tine.

Daca simti ca aluneci in jos in lumea umbrelor, tine minte aceste 3 importante MOTIVE pentru care sa nu pui nicio vraja sau magie asupra fostului sau fostei.

1. Energia pe care o emani este mai bine risipita pe TINE!

De ce sa ii dai lui / ei aceasta energie? Da, ti-a ranit sufletul. Te simti foarte rau si iti doresti sa simta la fel. Ghici ce, sa simti asa este in regula… pentru un timp. Dar dupa ceva vreme, stii ce se intampla? Incepi sa consumi din ce in ce mai multa energie din energia ta vitala zilnica spre fostul/fosta si, logic, din ce in ce mai putina pe tine. Cuvintele negative, gandurile de durere si razbunare sunt doar o energie care devine foarte concentrata spre cineva si deci foarte puternica.

Deci, in timp ce fostul/fosta este afara in lume continuandu-si viata – fara sa stie ca Universul functioneaza in echilibru si ca tot ce faci rau cuiva vine ca un bumerang inapoi cand te astepti mai putin – tu continui sa ii trimiti energia ta. Nu conteaza ca nu e de iubire, tot energia ta ajunge la el.

In loc sa iti dai tie toata energia si iubirea de care ai nevoie sa te vindeci, tu trimiti spre el energie prin concentrarea pe vibratii joase. Da, merita sa fie pedepsit – iti spui – pentru ca a facut lucruri ingrozitoare dar nu merita niciun moment in plus din concentrarea energiei tale.

In plus, cand activezi ganduri intense asupra cuiva – fie sa se intoarca la tine, fie sa nu ii mearga bine fara tine – se poate intampla sa revina la tine exact atunci cand tu ai gasit pe cineva mult mai bun, mai potrivit cu tine, alaturi de care simti iubirea si bucuria. Caci oricum se va intampla asta! Deci este o risipa de energie pur si simplu, oricum.

2. Fara energie negativa = CU energie pozitiva !

Universul functioneaza dupa o regula de baza, valabila indiferent daca crezi sau nu. Ceea ce pui in afara este ceea ce ti se intoarce. Pui energie pozitiva, de evolutie si de bine – luand in calcul binele suprem pentru toti cei implicati – exact asta se intoarce inapoi spre tine din Univers. Daca pui un “blestem” sau magie spre fostul sau fosta, nu doar ca incepi sa interferezi cu liberul sau arbitru – de a alege, de a face greseli – si cu lectiile de viata pe care sufletul lui le-a ales sa le traiasca, dar si cu ale tale ! Daca doresti un rau pentru altcineva – indiferent ce ti-a facut – nu te mira daca un flux de ghinion se abate pe calea ta.

sursa:wowbiz.ro

14 lucruri incredibile pe care oamenii din Evul Mediu le luau în serios

Găsit câteva afirmații care ar putea părea ca niște lucruri pe care nimeni nu le-ar fi crezut vreodată. Dar, după cum se dovedește, aceste “fapte” erau acceptate ca adevăruri în Evul Mediu. Atunci oamenii au fost ușor convinși de cele mai nebunești lucruri.

Cu toate acestea, în zilele noastre există multe concepții greșite despre vremurile vechi și am inclus una dintre ele la sfârșitul acestui articol ca un bonus.

Existau oameni mici în spermatozoizi.

Da, în secolele 17 și 18, oamenii de știință au crezut cu adevărat în acest fel! Mai mult decât atât, se gândeau că fiecare copil era deja format și singurul lucru pe care trebuia să-l facă era să crească. Și femeile erau considerate doar “incubatoare”.

Abia mai târziu, oamenii au contestat această opinie. Ei au crezut că originea vieții era undeva în corpul feminin, iar sarcina spermatozoizilor de sex masculin trebuia să trezească viața. După cum se dovedește, nici unul dintre aceștia nu avea dreptate.

Titivillus

În Evul Mediu, călugării au servit drept “mașini de tipărit”. Au trebuit să rescrie sute de cărți manual. Deci, nu e de mirare că uneori au făcut greșeli. Aparent, ei nu au vrut să le recunoască, așa că au făcut un demon special numit Titivillus.

Ei au susținut că demonul a colectat greșelile fiecărui călugăr într-un sac, astfel încât, după moartea călugărului, diavolul putea să arate greșelile și să scadă șansele de a fi în paradis.

Inima era îngropată separat de persoana.

Transportul corporal era un lucru foarte greu de făcut în trecut. Dar ce trebuia să faceți dacă cineva a cerut să fie îngropat într-un loc important și îndepărtat? În secolul al X-lea, oamenii au venit cu o idee de a tăia inimile și de a le îngropa undeva unde nu au putut îngropa persoana.

Numai cei bogați își puteau permite acest lucru. Printre oamenii care au făcut acest lucru sunt Anne Boleyn, Richard I, și Frédéric Chopin.

Animalele ar puteau fi judecate.

În trecut, chiar și animalele puteau fi criminale. Acestea ar putea fi aduse în instanță cu un avocat real și un judecător. Puteau fi condamnate la închisoare sau executate.

Odată în Lausanne, omizile au fost citate în instanță pentru că au mâncat niște plante într-o grădină. Nu au venit la proces. Apoi, omizile au fost obligate să părăsească orașul și au fost excomunicate.

Pisicile au fost executate în mod special de multe ori pentru că au fost considerate a face munca diavolului. Acest lucru a condus la o scădere semnificativă a populației de pisici, astfel încât au existat o mulțime de rozătoare care răspândesc ciuma în Europa, ceea ce a fost adevărata crimă!

În Oceanul Pacific a existat un mare continent.

Cu mult timp în urmă, diferite națiuni credeau că există un continent străvechi în mijlocul Oceanului Pacific care s-a scufundat. Au fost atribuite diferite nume: Pacifida, Mu sau Lemuria. Legendele insulei Paștelui servesc drept dovezi indirecte și spun povestea unei insule uriașe care intra treptat sub apă și, în cele din urmă, s-a scufundat.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...