3 zodii care au noroc în luna martie

Luna martie 2018 vine cu o conjunctură favorabilă pentru trei dintre zodii. Ea aduce oportunități care se vor concretiza în proiecte interesante pentru cei care știu să profite de ele.

Luna martie 2018 este marcată de schimbări pentru multe zodii, de noutăți, de ocazii deosebite, însă nativii au nevoie de curaj pentru a profita de el. Fiecare pas reprezintă un risc și cei care se tem de schimbare nu vor face progrese în luna martie. Este o luna care înseamnă la noi începuturi, la descoperiri uimitoare – nativii care privesc mai atent în jurul lor pot descoperi că au avut mult timp ”sub nas” o oportunitate bună.

Nativii din Leu au parte de oportunități mai degrabă pe plan personal, în martie 2018, dar aceste oportunități necesită foarte mult curaj. Nativii din Leu care sunt prinși în relații ce nu le mai aduc fericirea au acum ocazia să se rupă din ele, dacă le-a fost teamă să facă asta până acum. Evenimentele din martie le vor da un plus de curaj sau îi vor face să înțeleagă că se pot descurca și singuri fără probleme.

Nativii care sunt singuri de ceva timp își vor da seama că oportunitatea a fost mereu ”sub nasul lor”, însă nu au văzut-o, din diverse motive. Poate să fie vorba de un coleg de serviciu, de un prieten mai vechi pe care acum îl vor vedea într-o altă lumină. Însă și de data aceasta este nevoie de mult curaj – curajul de a spune ceea ce simt.

Horoscop martie 2018 Scorpion
Luna martie 2018 vine cu schimbări pe plan profesional pentru mulți nativi din Scorpion. Dacă nu a început deja să se contureze, aceasta oportunitate va apărea pe parcursul lunii martie. Dar pentru mulți, ea se anunță deja, urmând ca în martie, ei să îndeplinească formalitățile de rigoare.

Chiar dacă nu pare neapărat un lucru bun în acest moment, schimbarea este de bun augur pentru toți nativi Scorpion, chiar și pentru cei care o fac fiind forțați de împrejurări. În scurt timp ei vor observa că a fost cel mai bun lucru care li se putea întâmpla.

Horoscop martie 2018 Taur
Pentru Taur, oportunitățile din martie 2018 sunt în sfera profesională și apar mai ales la cei care își doreau de mult o schimbare, dar nu aveau curajul să o facă. Evident, mișcarea pe care o vor face va necesita curaj, ba chiar într-o doză foarte mare, dar evenimentele din marte le vor oferi imboldul necesar.

Poate apare o ocazie într-un loc asemănător sau un loc cunoscut, unde se vor duce cu inima împăcată, știind că totul va fi bine.

Taurii care sunt mulțumiți de locul lor de muncă s-ar putea să aibă de luat o decizie grea pentru că e posibil să apară și la ei o ofertă mai bună.

sursa:unica.ro

13 Fapte neobișnuite despre femei care sunt absolut adevărate

Toate aceste cărți despre cum să înțelegi femeile nu au nimic în comun cu faptele biologice și sociale ale părții mai echitabile a umanității. De exemplu, de ce trăiesc cu 2-10 ani mai mult decât bărbații din întreaga lume. Iată câteva lucruri incredibile care s-au dovedit a fi adevărate despre femei.

Femeile văd mai multe culori.

V-aţi certat vreodată cu partenera de sex feminin peste acele perdele albe pe care le pretinde că sunt crem? Ei bine, asta se datorează faptului că femeile văd în medie cu 20% mai multe diferențe în culori și forme.

Corpul feminin are o rezistență mai mică la alcool.

Credeți sau nu, dar alcoolul este mai periculos pentru femei, deoarece acestea sunt mai predispuse la boli, cum ar fi hepatita (o inflamație a ficatului) și sunt mai susceptibile de a muri din cauza cirozei hepatice (o boală cronică).

Maturitatea este atractivă.

Și nu numai din cauza complexului Oedip. Diferite studii au arătat că o femeie este mai atractivă, cu cât este mai fertilă, așa că femeile care au dat naștere, au crescut într-un corp foarte feminin sau nu utilizează controlul contra nașterii sunt mult mai atractive pentru bărbați.

Femeia medie va manca 2 kg de ruj in viata.

Când luați numărul mediu de rujuri cumpărate de-a lungul unei vieți și gradul de uzură mediu, se întâmplă ca femeile să lingă sau să mănânce cu mâncare aproximativ 2 kg de ruj în viața lor. Acest lucru se traduce la 533.76 rujuri. Desigur, pentru unele femei acest număr este prea mare (sau nu suficient de mare), de aceea este o medie – variază în funcție de țară și de cultură.

Urăsc să-și asume riscuri.

S-ar putea să fi observat că femeile iau mai multe riscuri decât bărbații și că există, de fapt, un motiv științific pentru asta. Cortexul cingular anterior, partea creierului care cântărește opțiunile atunci când se ia o decizie, este mai mare la femei decât la bărbați. Unii susțin că acesta a fost modul în care evoluția a făcut femeile mai îngrijitoare și a salvat “tribul” atunci când au strâns mâncare și au structurat viața socială.

S-ar putea să îşi îngraşe partenerii de viata.

În mod surprinzător, o mulțime de bărbați în relații pe termen lung devin din ce în ce mai mari, femeile ar putea fi motivul. Ei intră într-un mod de “îngrijire” care duce la hrănirea excesivă a partenerului lor (cu intenția de a avea un războinic puternic de partea lor). Există, de asemenea, intenția inconștientă de a face un bărbat mai puțin atractiv pentru alte femei.

citeste contuinuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...