Ilinca Bancila a ajuns de nerecunoscut! Reprezentanta României la Eurovision 2017 a renuntat la parul lung! Imagini realizate in urma cu doar cateva momente

Ilinca Băncilă, reprezentanta României la Eurovision 2017, și-a făcut o schimare de look radicală. După ce a trecut pe la un salon de înfrumusețare, unde s-a lăsat pe mâinile unui hairstylist priceput, cântăreața și-a tuns destul de mult din părul bălai. Noul look e fresh și o prinde foarte bine și radiază, după ce anul trecut s-a luptat cu o maladie pe care a ascuns-o înainte de a reprezenta țara noastră anul trecut la Eurovision.

În vârstă de 19 ani, Ilinca Băncilă a cucerit românii cu talentul și vocea ei încă de când s-a făcut remarcată cu piesa cu care a participat la Eurovision. „Yodel It” a cântat-o împreună cu artistul Alex Florea. Anul trecut, înainte de a urca pe scena de la Kiev ca să reprezinte România la Eurovision 2017, cântăreața a fost diagnosticată cu o boală, care ar fi putut să o coste vocea. Riscurile au fost atât de mari, încât putea să rămână fără voce toată viața.

Povestea era una mai veche. Și asta pentru că a început pe când avea doar nouă ani, când a făcut gastrită. dar nimeni nu a legat-o cu ce urma să se întâmple până cu doar o săptămână înainte de Eurovision când medicul corului Filarmonicii din Cluj i-a spus un diagnostic crunt: laringită de reflux.

„Laringită de reflux… Acidul gastric îmi ardea corzile vocale și aveam mereu secreții pe care nu le puteam controla, inflamații. Și totul se putea agrava iremediabil dacă nu ajungeam să urmez un regim și un tratament. Au fost perioade lungi în care nimeni nu știa să-mi spună ce se întâmplă. Putea fi mult mai grav. Imediat ce am primit diagnosticul, am început un regim pentru stomac și tratament, dar și exerciții specifice care să mă ajute să trec cu bine peste Eurovision”, a povestit după ce s-a întors de la Kiev în cadrul unui interviu pentru libertatea.ro.

Din fericire, starea ei de sănătate este bună acum, pentru că a respectat cu strictețe recomandările specialiștilor. În plus, ea se concentrează mult pe carieră și a scos o piesă nouă. În urmă cu două săptămâni, tânăra artistă a lansat melodia „Nu acum”, prima după ce anul trecut a reprezentat țara noastră la Eurovision.

Cu melodia „Yodel It”, Ilinca Băncilă şi Alex Florea au adus România pe un loc 7, cea mai bună clasare din ultimii şapte ani.

sursa:cancan.ro

13 Fapte neobișnuite despre femei care sunt absolut adevărate

Toate aceste cărți despre cum să înțelegi femeile nu au nimic în comun cu faptele biologice și sociale ale părții mai echitabile a umanității. De exemplu, de ce trăiesc cu 2-10 ani mai mult decât bărbații din întreaga lume. Iată câteva lucruri incredibile care s-au dovedit a fi adevărate despre femei.

Femeile văd mai multe culori.

V-aţi certat vreodată cu partenera de sex feminin peste acele perdele albe pe care le pretinde că sunt crem? Ei bine, asta se datorează faptului că femeile văd în medie cu 20% mai multe diferențe în culori și forme.

Corpul feminin are o rezistență mai mică la alcool.

Credeți sau nu, dar alcoolul este mai periculos pentru femei, deoarece acestea sunt mai predispuse la boli, cum ar fi hepatita (o inflamație a ficatului) și sunt mai susceptibile de a muri din cauza cirozei hepatice (o boală cronică).

Maturitatea este atractivă.

Și nu numai din cauza complexului Oedip. Diferite studii au arătat că o femeie este mai atractivă, cu cât este mai fertilă, așa că femeile care au dat naștere, au crescut într-un corp foarte feminin sau nu utilizează controlul contra nașterii sunt mult mai atractive pentru bărbați.

Femeia medie va manca 2 kg de ruj in viata.

Când luați numărul mediu de rujuri cumpărate de-a lungul unei vieți și gradul de uzură mediu, se întâmplă ca femeile să lingă sau să mănânce cu mâncare aproximativ 2 kg de ruj în viața lor. Acest lucru se traduce la 533.76 rujuri. Desigur, pentru unele femei acest număr este prea mare (sau nu suficient de mare), de aceea este o medie – variază în funcție de țară și de cultură.

Urăsc să-și asume riscuri.

S-ar putea să fi observat că femeile iau mai multe riscuri decât bărbații și că există, de fapt, un motiv științific pentru asta. Cortexul cingular anterior, partea creierului care cântărește opțiunile atunci când se ia o decizie, este mai mare la femei decât la bărbați. Unii susțin că acesta a fost modul în care evoluția a făcut femeile mai îngrijitoare și a salvat “tribul” atunci când au strâns mâncare și au structurat viața socială.

S-ar putea să îşi îngraşe partenerii de viata.

În mod surprinzător, o mulțime de bărbați în relații pe termen lung devin din ce în ce mai mari, femeile ar putea fi motivul. Ei intră într-un mod de “îngrijire” care duce la hrănirea excesivă a partenerului lor (cu intenția de a avea un războinic puternic de partea lor). Există, de asemenea, intenția inconștientă de a face un bărbat mai puțin atractiv pentru alte femei.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...