03. 03. 2018 – Ce se întâmplă la această dată din punct de vedere numerologic

Mâine este 03.03. 2018, o zi importantă din punct de vedere numerologic. Este o zi cu însemnătate specială. Află mai jos ce se va întâmpla, care sunt așteptările majore!

03. 03. 2018 – aspectele pozitive și negative ale cifrei 3, din punct de vedere numerologic
Aspecte pozitive: Într-o zi de 3, mai ales în a 3-a lună din an, oamenii tind să fie extrem de activi, de productivi, de concentrați asupra muncii lor.

Chiar dacă pică într-o zi de sâmbătă, oamenii vor fi puși pe drumuri și vor fi extrem de agitați, căci aceasta este vibrația acestei zile, mai ales că vorbim despre o zi în care cifra 3 apare de două ori.

Mai mult, într-o astfel de zi sunt avantajați acei oameni care tind să analizeze totul cu claritate, la rece. Este o zi în care se pot lua decizii favorabile atât pe plan profesional cât și pe plan personal.

Aspecte negative: Cifra 3 are și câteva semnificații negative. Persoanele nu se vor putea concentra într-o singură direcție într-o astfel de zi și, așa cum spune și proverbul, graba strică treaba.

Vești de la Mihai Voropchievici pentru zodiile Rac, Fecioară și Săgetător

Agitația și nevoia de a avea cât mai multă activitate pot duce la un exces de muncă, la un haos, la dezorganizare, iar de aici pot apărea probleme serioase.

Cu alte cuvinte, dacă vă apucați de curățenie nu începeți cu mai multe locuri din casă în același timp, ci luați-o treptat.

Așadar, într-o astfel de zi este indicat să fim mai cumpătați, chiar dacă avem multă energie și trebuie să o consumăm pentru a ne liniști.

Persoanele care au cifra destinului 3 tind să fie într-o astfel de zi ceva mai leneși, mai trândavi, iar asta le poate aduce deservicii dacă anumite persoane le cheamă în ajutor sau dacă anumite locuri urlă după ele.

sursa:Teotrandafir.com

10 alimente sănătoase pe care trebuie să le consumi când răceşti


În general suntem dezinformaţi când vine vorba de nutriție în timp ce suntem răciţi. De exemplu, ni sa spus să mâncăm bine și să bem o mulțime de fluide, când de fapt nu este vorba despre cât de mult mâncăm, dar ceea ce mâncăm influențează recuperarea noastră. Puteți să vă umpleți burta cu pâine și alimente prăjite, dar corpul dumneavoastră nu va primi vitaminele și substanțele nutritive de care are nevoie pentru a lupta împotriva răcelii. Vom arunca o privire asupra unor lucruri sănătoase de mâncare când sunteţi răciţi. Vă recomandăm să aruncați o privire asupra unor rețete vegane sănătoase și delicioase, deoarece mâncarea vegană este perfectă atunci când vă simțiți puțin sub vreme.
Alimente crude

Mișcarea alimentelor crude ne înconjoară de ceva timp și ceea ce este în principiu despre consumul de alimente care nu au fost încălzite peste 45 de grade Celsius. Nu puteți coace, nu puteți fierbe și cu siguranță nu puteți să prăjiti. Ce puteți să faceţi cu alimentele dvs? Puteți să germinați, să le deshidratați și să le curățați. Există câteva rețete minunate pentru pâine și prăjituri care sunt făcute cu alimente vii, așa cum o numesc cei care susţin mişcarea.

Supe calde

Da, este adevărat. O supa calda atunci cand aveti o raceala va ajuta corpul sa se recupereze. Cele mai bune supe de mâncare când sunteți bolnav sunt cele ușoare – nu folosiți prea multă carne sau prea multe condimente. Cu cât mai multe legume, cu atât mai bine! Vă recomandăm să fiți generoși cu morcovii și țelina, sunt excelente pentru sistemul imunitar. Puteți utiliza un recipient sub presiune, deoarece va face treaba în 15 minute.

Smoothies

Un shake delicios este făcut din piure de fructe dulci și este o mâncare minunată pentru micul dejun. Vă recomandăm să începeți cu acest lucru: utilizați un mixer cu imersie sau un mixer normal și faceţi piure o banană, un kiwi și o portocală până când acestea sunt netede. Adăugați un pic de nuci și semințe și ați terminat. Corpul dvs vă va multumi pentru asta!

Citrice

Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...