Zilele norocoase în luna martie, în funcție de zodie

Luna martie vine cu zile norocoase pentru fiecare zodie, însă, evident pentru fiecare există anumite perioade în care sunt încurajate să riște.

Zilele norocoase în luna martie, în funcție de zodie
BERBEC: Zilele în care îți merge bine sunt 23, 24 și 25 martie. Ține cont de aceste zile căci sunt favorabile tranzacțiilor.

TAUR: Zilele în care ești avantajat din punct de vedere financiar sunt mai multe: 8, 9, 12, 15, 17 și 31 martie.

GEMENI: Ai noroc cam toată lumea, însă cele mai favorabile zile sunt 18 și 20 martie. În aceste două zile poți obține succese neașteptate.

RAC: Nu este tocmai luna ta, dar există trei zile care îți vor fi prielnice din multe puncte de vedere. Este vorba despre 6 și 11 martie.

LEU: Soarele răsare pe strada ta mai toată luna. O să fie o lună plină de frumos, de neașteptat în sensul plăcut. Ai mare baftă la bani pe 5, 6, 12, 15, 16 și 28 martie.

FECIOARĂ: Te așteaptă o lună în care vei avea noroc în dragoste sau mai bine zis vei trece prin niște aventuri amoroase de neratat. Zile bune: 7, 11, 13, 14 și 22 martie.

BALANȚĂ: Finalul lunii este cel mai important pentru tine din multe puncte de vedere. Așadar, din 27 până pe 31 martie vei fi în al nouălea cer.

SCORPION: Trebuie să lași grijile deoparte luna asta și să te bucuri de zilele frumoase care te așteaptă: 7, 8, 9 și 10 martie.

SĂGETĂTOR: Ești favorizat din punct de vedere profesional în zilele de 17, 18, 19, 21 și 22 martie.

CAPRICORN: Te activezi și ai energie cât cuprinde în zilele de 19, 20, 21, 22, 23, 24 și 28 martie.

VĂRSĂTOR: Pentru tine e o perioadă fantastică. Luna asta prinzi aripi și Cupidon e de partea ta în zilele de 8, 9, 15 și 22 martie.

PEȘTI: Vei fi pus în ipostaze neașteptate din care vei avea mult de câștigat. Ai parte de tot ce îți dorești în zilele de 24, 25, 26 și 30 martie.

sursa:Teotrandafir.com

11 Țări cu lucruri uimitoare pentru viața oamenilor


Se spune că este posibil să înveți ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Dar dacă aruncăm o privire asupra dezvoltării altor țări pentru a vedea dacă putem învăța din experiențele lor?
Faceți o călătorie virtuală în întreaga lume și uitați-vă la cele mai uimitoare legi și obiceiuri din întreaga lume. La sfârșitul articolului, există un bonus care vă așteaptă și va dovedi că viitorul este deja aici.

Trenul Sky, noii ofițeri de poliție, și dormind oriunde, China

În China, o nouă gară numită Skytrain a fost construită în doar 4 luni. Un tren care arată ca un urs panda de la Chengdu se va deplasa de-a lungul celei mai rapide linii suspendate a țării. Trenul are 230 de pasageri și atinge viteza de 60 km pe oră. A fost proiectat pentru orașele mici. Construcția unei rețele agățate consumă mai puțin timp decât construcția stațiilor și a tunelurilor de metrou, deoarece durează doar 3-5 luni pentru a finaliza o linie de cale ferată suspendată.

Funcționarii din provincia Xinjiang au în vedere în mod serios acceptarea gâștelor în serviciu. Mulțumită brigăzii cu pene, a fost posibil o dată să prevină furtul unei motociclete. Un hoț a otrăvit câinii de gardă și s-a urcat peste gard, doar pentru a găsi că drumul a fost blocat de 20 de gâște care au atras atenția unui polițist la datorie cu zgomotele lor puternice. Oamenii de știință spun că aceste păsări au un potențial foarte bun deoarece au o viziune panoramică, auzul bun și devin agresive dacă simt pericolul.

Cum o fac? Abilitatea poporului chinez de a adormi oriunde este ceva care a devenit deja popular în întreaga lume. Există chiar și un site numit “Sleeping Chinese“, unde puteți găsi fotografii cu “celebrități” care dorm.

O victorie absolută asupra deșeurilor, Elveția

43% din gunoi este reciclat în Zurich. Există containere pentru colectarea hârtiei, a metalului și a sticlei care pot fi găsite în tot orașul. Există chiar buncăre speciale de deșeuri supraterane. Alte tipuri de gunoi sunt aruncate în saci de plastic alb de culoare albă, cu o valoare de 1,5 euro fiecare. Folosirea diminuată a plasticului este în interesul tuturor și de aceea oamenii își sortează gunoiul foarte atent. Gunoiul este ars, iar energia din acesta este utilizată pentru încălzirea a 170 000 de case, în care fumul este curățat și părăsește conductele fără a face vreun rău.

Cenușa este scoasă din oraș, unde extrag metale, inclusiv aur, din ea. Pe containere există un mesaj care îi informează pe oameni că gunoiul “tare”, cum ar fi sticla sau metalul, poate fi aruncat de la 7 a.m. până la ora 8 dimineața. La sfârșit de săptămână, este interzis să aruncați astfel de gunoi. Aceste reguli sunt stabilite pentru a preveni deranjarea vecinilor și a oamenilor din jur.

Sisteme avansate de transport și servicii, Japonia

Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...