Mama Războinicului Alex și cea a lui Giani Kiriță și-au aruncat vorbe grele în direct, la TV: „Mi-am educat copilul foarte bine, nu l-a jignit niciodată”

Tensiunea și replicile acide nu se spun doar în cadrul competiției „Exatlon”, concurenții fiind parcă la capătul răbdărilor, ci și acasă, unde sunt așteptați de cei dragi. Așa s-a întâmplat într-un platou de televiziune, unde mama lui Giani Kiriță și a lui Alex Nedelcu s-au certat aproape ca la ușa cortului din cauza celor petrecute între copiii lor. Totul a degenerat după ce fostul fotbalist l-a ironizat din toate punctele pe „Războinicul de la Exatlon” și a aruncat apă către toți adversarii săi.
În Republica Dominicană, unde se filmează emisiunea „Exatlon”, spiritele s-au încins mai tare decât gradele din termomentre. Unul dintre cele mai recente conflicte a început din cauza unei reguli noi, care e foarte simplină: concurenții au posibilitatea să își aleagă adversarii cu care să se întreacă pe teren. Deranjat că „Războinicii” l-au ales de trei ori pe Oltin – ceea ce a dus la pierderea probei a participanților din echipa „Faimoșilor”, Giani Kiriță a explodat. Iar printre cei pe care și-a vărsat nervii se numără Alexandru Nedelcu, pe care l-a ironizat din toate unghiurile posibile. Celebrul dansator a fost este cunoscut în concurs ca „Alex Bentiță”.

„Eu mi-am educat copilul foarte bine. A făcut 20 de ani de dans sportiv. Este o artă și un sport complex. Alex nu vi l-a jignit niciodată pe Giani. De unde știe el că se dansează la nunți și botezuri? Era bătaie de joc, inclusiv la adresa lui Oltin, cum îl scoate în față și râde de el. Doamnă, să arunci cu apa în adversari? Cum să faci așa ceva?”, a afirmat mama lui Alex Nedelcu în cadrul emisiunii „Wowbiz”.

Mama lui Giani Kiriță i-a reproșat mamei lui Alex Nedelcu că fiul ei nu se bucură de aceeași notorietate pe care o are fostul dinamovist
„Băiatul meu e un campion și un sportiv. Așa e el, asta e el și sunt mândră de el. Dacă el nu ar fi, echipă nu ar fi așa cum e. Sunt atât de mândră de băiatul meu, este un campion și campion va rămâne. De băiatul meu știe o lume întreagă, o lume întreagă știe cine e Giani Kirita. De băiatul dumneavoastră nu știe nimeni. Da, a aruncat cu apa și i-a răcorit. Toți aveau temperatură.”, a a reacționat mama lui Giani Kiriță.

„Iată în ce stare te aduce Giani Kirita când aduce anumite vorbe și jignește. Într-adevăr, asta este strategia lui, dar merge prea departe uneori. Te enervează un astfel de comportament, nu e frumos cum procedează Giani.”, a mai spus Alex Moraru, fost concurent la „Exatlon”, în echipa Războinicilor.

sursa:Cancan.ro

Trezirea din cea mai mare iluzie


Locuim aici pe Pământ, împreună cu miliarde de oameni apropiați. Că trăim este un fapt empiric incontestabil. În mod similar, faptul că și alte persoane trăiesc pe Pământ este, de asemenea, un fapt empiric.

Nu trăim totuși, ci suntem și personalități. Suntem personalități care se aseamănă reciproc în diferite privințe și sunt în mare măsură diferite între ele în alte privințe. Că suntem personalități, diferite unul de celălalt, este de asemenea un fapt empiric pentru noi.

Din aceste două experiențe, totuși, numai una este adevărată, cealaltă este înșelăciune. Doar unul este un adevăr, cealălaltă este o iluzie și cea mai mare iluzie din lume.

Începuturile Iluziunii

Să aruncăm o privire mai atentă și să examinăm care dintre cele două experiențe este adevărată și care este o simplă iluzie.

Viața noastră în această lume începe atunci când ne-am născut. Este evident că suntem în viață, dar nu suntem încă o personalitate. În acel moment este cunoscută numai simplitatea și măreția momentului prezent, a existenței.

Societatea și cultura sunt ceea ce ne transformă în personalități în timp ce creștem. Noi devenim o personalitate când se naște Ego-ul nostru. Acesta este un pas inevitabil în evoluția Conștiinței, deci nu este nimic în neregulă cu asta. Ego-ul se naște, eul separat, ca un accent al Conștiinței. Acest mic Sine obține experiență despre sine și despre lume. În evoluția naturală și ca urmare a experienței acumulate, Ego-ul se retrage pentru a da drumul procesului, ca urmare a căreia Conștiința se trezește la propria sa existență printr-o formă umană.

Progresul acestui proces evolutiv poate, totuși, să fie împiedicat de o iluzie: iluzia că individul devine cineva, o personalitate. Începem să devenim pe cineva, o personalitate, când începem să ne identificăm cu Ego-ul, cu acel Sine puțin separat. Sub acea iluzie, noi credem că Ego-ul este o realitate și că suntem identici, iar dezvoltarea acestui mic Sine este de fapt fundamentul dezvoltării noastre personale. În ziua de azi este practic imposibil să evităm o astfel de iluzie, deoarece omenirea a trăit în ea de mii de ani. Înșelăciunea a devenit independentă, iar iluzia Ego-ului este acum o realitate pentru întreaga omenire, incluzând, firește, și pe noi.

Natura Iluziei

Identificarea noastră cu Ego-ul ne face deci cineva, o personalitate. Pe de altă parte, identificarea noastră cu Ego-ul va fi rădăcina tuturor problemelor și nenorocirilor noastre. Din moment ce în jurul nostru toată lumea consideră Ego-ul ca fiind cel mai important centru al vieții lor, suntem și noi crescuți de părinții noștri pentru a avea un Ego puternic, un punct central în viața noastră, până ajungem la vârsta adultă. Este necesar pentru că societatea noastră – și cultura ei – favorizează și se închină indivizilor cu un Ego puternic.
Părinții și profesorii noștri ne aduc în spiritul eforturilor permanente de a deveni cineva, de a deveni o personalitate puternică, de a deveni cineva diferit de ceea ce suntem acum (să devii mai mare, mai important și mai bun decât alți oameni). De aceea, ne uităm întotdeauna la ceilalți oameni, ne comparăm și ne măsuram cu ei. În tot acest timp, încercăm, de asemenea, să ajustăm acțiunile și faptele noastre la așteptările și opiniile altora. Ne confruntăm cu trecutul și viitorul și nu avem niciodată suficient timp să oprim și să observăm imensa iluzie din spatele vieții noastre.

Sfârșitul iluziei

Citeste continuarea pe pagina>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...