SOC LA TV ! ANDREEA MANTEA, MĂRTURISIRI FĂRĂ PERDEA ÎN DIRECT LA TV: „CEL MAI NEBUNESC LOC UNDE AM FĂCUT AMOR…”

Andreea Mantea e una dintre vedetele din showbiz-ul mioritic care spune exact ce gândește și, uneori, nu ezită să facă mărturisiri din viața intimă. Așa s-a petrecut și în timpul unui interviu în care a acceptat să răspundă la câteva întrebări mai puțin „cuminți”. Una dintre ele se refera la cel mai nebunesc loc în care a întreținut relații sexuale.

Andreea Mantea a recunoscut că partida de amor dintr-un lift reprezintă cea mai fierbinte experiență sexuală din viața ei.

“Cel mai nebunesc loc în care am făcut dragoste a fost în lift. (…). Am dezbrăcat cu gândul un bărbat, de curând. Era unul dintre concurenţii de la Burlăciţa”, a mărturisit frumoasa brunetă în cadrul unei emisiuni TV.

În cadrul aceluiași interviu, Andreea Mantea a dezvăluit că nu se consideră o femeie frumoasă.

“Ca şi frumuseţe pe o scară de la 1 la 10, cred că mă situez undeva pe la 4 şi jumătate”, a declarat vedeta.

Dezvăluirile-bombă au fost făcute în timpul difuzării reality-show-ului „Burlăcița”. În vârstă de 31 de ani, Andreea Mantea are o operație în zona intimă.

Andreea Mantea a devenit mamă în urmă cu aproape trei ani
Andreea Mantea (n.: 20 septembrie 1986) este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. În viaţa personală, are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea, care este și fost concurent de la „Burlăciţa”, show la care a participat ca să își găsească sufletul pereche. Fiul lor, David, s-a născut pe 27 mai 2015.

4 trucuri prin care îți poți face fundul mai ferm și mai bombat, ca de braziliancă. Insistă asupra numărului 2!

1. Concentrează-te pe modul în care mergi.

Înainte de toate, este important să te axezi pe modul în care mergi. De cele mai multe ori, mersul pe care îl avem ne fac fundul să pară neatrăgător sau mult ma mic și fără formă. Se recomandă să ai o poziție verticală în timpul mersului pe jos, ține-ți umerii puțin în spate și spatele ușor arcuit spre abdomen. Imaginează-ți o linie și plasează fiecare pas pe acea linie imaginară pentru a-ți face mersul mai feminin. În timp ce faci un pas, mișcă-ți piciorul spre centrul corpului, cum ar fi plasarea acestuia pe linia imaginară din fața ta.

2. Lucrează-ți și fundul, nu doar restul corpului.

Cele mai bune exerciții pentru fese sunt fandările și exercițiile cu greutăți: Un alt exercițiu care îți va lucra intens atât mușchii fesieri, cât și pe cei ai coapselor, presupune să folosești doua greutăți. Stai dreaptă, cu spatele la treapta. Urcă un picior pe ea și lasă-ți greutatea pe celalalt, în timp ce îl flexezi ca într-o genuflexiune. Următorul pas este să ridici piciorul de pe treapta și să îl aduci în fața, ridicându-l până când coapsa ajunge paralela cu solul, iar celalalt picior stă în poziție dreapta. Este un exercițiu solicitant, însă care dă rezultate fantastice dacă îl repeți măcar de 2 ori pe săptămână, în 3 seturi a câte 12-15 repetiții.

3. Ia kilogramele în plus în calcul.

Unii oameni au tendința de a se îngrășa în zona fundului atunci când kilogramele în plus încep să se vadă, însă nu este un lucru rău. Dacă și tu faci parte din această categorie, nu este rău pentru că îți va fi mai ușor să-ți lucrezi fesele.

4. Îmbracă-te în conformitate cu forma corpului tău.

Dacă ai o talie subțire, ar trebui să optează pentru pantaloni mulați, care îți pot accentua talia, ca niște blugi subțiri. Dacă ai o talie mai accentuată optează pentru pantaloni cu talie înaltă. În plus, optează pentru buzunarele cu dimensiuni mai mici și plasate mai sus, deoarece te vor face să arăți mai bine.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...