Ultima oră! Din păcate, trebuie să vă anunţăm că A MURIT…. Medicii nu au mai putut face nimic. ROMÂNIA, ÎN DOLIU

O fostă judecătoare din Argeş care a încercat să se sinucidă la mijlocul lunii martie prin ingerarea unei substanţe corozive a murit vineri, au confirmat, pentru Agerpres, surse medicale.

Aceasta era internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

„A decedat în această după-amiază. A fost în stare gravă de la început şi s-a menţinut pe timpul spitalizării şi a decedat prin complicaţiile situaţiei iniţiale”, au precizat sursele citate.

Ipoteza unei tentative de sinucidere ar fost confirmată de un bilet de adio scris de femeie, care avea 45 de ani, precum şi de faptul că după ingerarea substanţei corozive şi-ar fi tăiat venele, afirmau, atunci, surse judiciare.

Iniţial, ea a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti şi internată în Secţia Anestezie-Terapie Intensivă, apoi a fost transferată la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

sursa:realitatea.net

Cum să transformi viaţa într-o călătorie minunata

Viața poate fi o sărbătoare, dar mulți dintre noi nu-și dau seama, și nu par să savureze existența frumoaselor momente care ne sunt oferite în dar. În schimb, pierdem cea mai mare parte a timpului nostru făcând lucruri pe care nu dorim să le facem, iar modul nostru de viață are efecte negative enorme asupra corpului și a psihicului nostru.

Experiențele mele m-au învățat că nu trebuie să trăim așa. Viața poate fi trăită într-un mod mult mai frumos – o cale care ne aduce bucurie, iubire, pace și libertate.

Dar cum putem învăța să trăim în acest fel?

Iată câteva sfaturi puternice care, dacă sunt bine înțelese și puse în practică, vă pot ajuta să transformați viața într-o călătorie minunată:

Trataţi-vă corpul ca fiin sacru

Corpul este templul sufletului și cu cât îl tratăm mai bine, cu atât mai mult vom putea să trăim o viaţă bună.

Corpul este strâns legat de mintea noastră și, de aceea, cu cât este mai sănătos, cu atât mai mult va fi si mintea noastră. Pentru a fi sănătoși din punct de vedere fizic, asigurați-vă că eliminați alimentele cancerigene, cum ar fi carnea și produsele prelucrate, și alegeți să mâncați alimente organice, nutritive, pe bază de plante. În plus, nu uitați să vă păstrați corpul activ în mod regulat și asigurați-vă că aveți suficient repaus când trebuie să vă relaxați și să vă vindecați.

Cel mai important este să vă re-conectați cu corpul, acordându-i atenție și odată ce începeți să vă conectați la înțelepciunea lui, vă asigur că vă va îndruma spre o sănătate mult mai mare.

Fă ceea ce îţi spune inima

Mulți oameni, datorită felului în care sunt crescuți, își pierd întreaga viața făcând lucruri de care nu le pasă, iar când învață, inima lor este plină de regrete, pentru că nu au trăit așa cum au vrut să trăiască.

Opriți-vă pentru o clipă și gândiți-vă cum trăiesc cei mai mulți adulți: ei se forțează să se trezească, merg la muncă, se întorc acasă, se uită la televizor pentru câteva ore să se relaxeze, apoi dorm, doar pentru a repeta aceleași lucruri a doua zi. Cine ar dori să trăiască așa?

Desigur, în societatea bolnavă pe care o trăim, este extrem de dificil să găsești o modalitate de a trăi urmărind pasiunile tale și de a oferi daruri lumii, dar cu siguranță merită să încerci, pentru că fără a face acest lucru, viața ta va fi inevitabil goală și fără sens.

Înconjurați-vă cu suflete bune

Se spune că prietenii unei persoane arată multe despre ce fel de persoană este.

Prietenii noștri definesc cine suntem, așa că mai bine să ținem aproape de noi pe aceia care ne fac să ne simţim bine, cărora le pasă de noi, care ne acordă o atenție iubitoare și ne doresc din adâncul inimii toate cele bune în viață. Cei care vor sa ne vada crescând, ne scapa de sarcinile noastre psihologice si ne imbraca cu un zambet mare pe fata noastra.

De acum înainte, asigurați-vă că vă îndepărtați de cei care vă aduc griji și conflicte în viața dvs., realizând că uneori trebuie să eliberați pe cei cu care nu vă conectați cu adevărat.

Îndepărtați-vă de iluzia separării

Toate ființele de pe planeta noastră sunt interconectate, dar, trăind într-o cultură de înstrăinare, ne simțim separați unul de celălalt și de lume. Ne simțim singuri și nesiguri, într-o lume rece care este externă față de noi și care este indiferentă și posibil ostilă față de noi. Și cu cât suntem mai despărțiți, cu atât mai stresați devenim și ne temem – ne temem să ne deschidem inima și să avem încredere în oameni, ceea ce duce la concurența și la mentalitatea de război care predomină în societatea noastră.

Opinia noastră despre separare a lumii contribuie, de asemenea, la distrugerea Pământului. Dacă lumea este separată de noi, de ce să nu o controlam, să o dominăm și să o exploatăm pentru câștigul nostru personal? Acesta este modul în care gândim, uitând că distrugem chiar planeta pe care o locuim și ne susține.

Doar odată ce ne dăm seama că suntem cu toții unii, vom putea să trăim în pace cu noi înșine și cu ceilalți oameni, precum și în armonie cu lumea naturală.

sursa:Sanatateminutcuminut.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...