Aceasta ar putea fi ultima fotografie cu Ionela Prodan în viață! E cutremurător cum arăta cântăreața înainte să-și dea ultima suflare. FOTO IN ARTICOL —> https://goo.gl/VxKaz3

Ultima dorinţă a Ionelei Prodan a fost dezvăluită de politicianul Codrin Ștefănescu. Acesta a povestit în cadrul unei emisiuni tv, că artista a stat de vorbă cu el, înainte să intre în comă. Mesajul era pentru Liviu Dragnea.
Artista de muzică populară va fi depusă marți la Cimitirul Bellu, urmând ca sâmbătă, 21 aprilie mama Anamariei Prodan să fie condusă pe ultimul drum, potrivit România tv.

“Cu câteva zile înainte de a intra în comă, avea pierderi de memorie. M-a sunat de la spital. Am vorbit, “spune-i lui Liviu Dragnea că eu o să mă prăpădesc, dar vreau să primesc o diplomă de la Ministerul Culturii pentru toată cariera mea”. A fost ultima discuție coerentă. Anamaria și sora ei au stat zi de zi la spital. Familia ei, fetele ei, noi, prietenii, am sperat până la final. Noi credeam că se va ridica din nou din pat Ionela Prodan și va reîncepe să cânte ca o ciocârlie. Am sperat că se va produce pentru ea minunea pe care o așteptam cu toții”, a precizat Codrin Ștefănescu la un post tv.

Anuntul de ultima ora al Anamariei Prodan cu privire la inmormantarea mamei sale: “NUMAI familia și prietenii apropiați sunt așteptați”
Ionela Prodan A MURIT. Cantareata s-a stins din viata azi noapte la spitalul Elias din Capitala.Fiica artistei a spus că cei care vor să îşi ia rămas bun de la Ionela Prodan o pot face începând din această seară, ora 17.00, la capela Cimitirului Bellu Ortodox.

Ana Maria Prodan a precizat că la pomana ce va avea loc după înmormântare sunt aşteptaţi numai familia şi prietenii apropiaţi.

„Cei ce vor sa și ia rămân bun de la mama mea IONELA PRODAN o pot face la Capela cimitirului Bellu , incepând de astăzi ora 17 pm. Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Bellu, (șoseaua Olteniței nr 3/5 Bucuresti) joi, 19 aprilie, ora 12.00.

NUMAI familia și prietenii apropiați sunt așteptați după înmormântare la restaurant Premier Palace (Bulevardul Ghencea nr 134 Bucuresti)”, a scris fiica Ionelei Prodan pe Facebook.

sursa:teotrandafir.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...