Ionela Prodan si-a organizat inmormantarea inainte sa moara: „Sicriul alb a fost dorinta ei. Si-a ales si costumul popular in care sa fie ingropata”

Ionela Prodan a fost extrem de admirata si apreciata pe parcursul vietii sale, iar acest lucru nu s-a schimbat nici dupa moartea ei.

Mara Banica a povestit in direct despre cat de puternica a fost Ionela Prodan in timpul vietii, dar si modul in care si-a organizat inmormantarea, inca din timpul vietii.

„Nu e un secret ca suntem prietene cu Ana de mici, ne cunoasteam, am mers la ele acasa. Inante de Paste, i-am urat multa sanatate pentru mama, era foarte trista. Au facut enorm fetele pentru a o salva. E o forma de cancer de care se scapa foarte greu. Si-a dorit enorm sa traiasca, a fost in Cuba la tratament, in Turcia. Cred ca isi dorea sa o vada pe Rebeca mireasa. A dus boala pe picioare destul de mult timp. Ea nu era atat de slaba…
Stiu de la familie ca nu a vrut ca oamenii care o iubeau sa o vada bolnava. Ea a mascat aceasta boala din respect pentru public.
Eu nu stiam ca este atat de grav bolnava. Ea le-a spus fetelor cum vrea sa fie inmormantarea. Sicriul alb a fost dorinta ei, asa le-a spus fetelor. Si-a ales costumul popular, iti dai seama cat de greu e. Ea a fost foarte bine organizata cu viata ei tot timpul.”, a povestit Mara Banica.

 

sursa: wowbiz.ro

 

Sicriul cu trupul Ionelei Prodan a fost depus la capela cimitirului Bellu din Capitala

Ionela Prodan s-a stins din viata la varsta de 70 de ani. Cei care vor sa isi ia ramas bun de la regretata interpreta o pot face incepand de luni dupa-amiaza, la capela Cimitirului Bellu.
Trupul neinsufletit al artitei a fost depus in jurul orei 16.00.

„Cei ce vor sa-si ia ramas bun de la mama mea, Ionela Prodan, o pot face la Capela cimitirului Bellu, incapand de astazi, ora 17:00. Ceremonia de inmormantare va avea loc tot aici, joi 19 aprilie, de la ora 12:00. Numai familia si apropiatii sunt asteptati la restaurant dupa inmormantare”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei personal de Facebook.

sursa: wowbiz.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...