Pomana Ionelei Prodana a luat sfarsit. Ce a facut Anamaria Prodan a uimit pe toata lumea prezenta

Pomana Ionelei Prodan a luat sfarsit. Cei care au fost invitati la masa au parasit localul de lux in urma cu cateva momente.

Anamaria Prodan este vizibil epuizata de durere, dar si de oboseala. Insa, ea a fost atenta pana la final sa indeplineasca tot ce si-a propus pentru aceasta zi.

Inainte de a pleca, fiica regretatei Ionela Prodan a impartit pachete invitatilor, dar si oamenilor care nu au participat la pomana, in interiorul restaurantului.

La pachet le-a fost dat coliva, cafea, o sticla de vin si multe dulciuri.

sursa: stirilekanald.ro

Mesajul emotionant scris pe crucea Ionelei Prodan de cele doua fiice! „Minune de la Dumnezeu!”

Mormantul unde maine va fi inmormantata Ionela Prodan a fost pregatit, el avand o cruce mare din marmura neagra, pe care a fost scris un mesaj.

Pe crucea de marmura neagra, pe o parte sunt pozele Ionelei Prodan si al fostului ei sot, Traian Tanase. Pe partea celalalta a crucii, fetele Ionelei Pordan au gravat un mesaj emotionant.

“Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor!

 

Te iubim si te vom iubi mereu!
Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra!
Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!
Anamaria Prodan Reghecampf si Anca Tanase Savelio”, este scris pe crucea de la capataul mormantului aflat pe Aleea Artistilor din cimitirul Bellu.

sursa: wowbiz.ro

sursa foto: wowbiz.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...