Horoscop Neti Sandu 25 aprilie 2018: O zodie are parte de o întâlnire importantă astăzi

Horoscop Neti Sandu 25 aprilie 2018. Conform astrologului, e un echilibru în ce avem în zodia Taurului. Mercur ne îndeamnă să schimbăm ceva. Noi provocări. O să întâlnim situații neprevăzute. Putem începe lucruri noi.

Vibrația zilei este 7 și o să avem înțelepciunea necesară să evităm anumite situații.

Horoscop Neti Sandu Berbec

Poate faceţi un drum la bancă să cereţi amânarea unei rate şi să vă fie mai uşor cu cheltuielile lunare şi se rezolvă. Aveţi energie de obiective serioase nu duceţi lipsă şi o să vă orientaţi şi spre oameni care vă pot ajuta în vreun fel anume, să vă bucuraţi cât mai curând de succes.

Andreea Mantea a rupt tacerea despre Cristi Mitrea. S-a intamplat ceea ce multi banuiau
Cancan.ro
Andreea Mantea a rupt tacerea despre Cristi Mitrea. S-a intamplat ceea ce multi banuiau
25/04/2018 | 05:10
Horoscop Neti Sandu Taur

Se poate să întâlniţi pe cineva care să vă facă viaţa mai frumoasă şi să fie o relaţie care să ducă la căsătorie. O să vă bucuraţi de suport din partea unor oameni care intervin la momentul oportun şi o să vă meargă bine împreună, vor fi beneficii de ambele părţi.

Horoscop Neti Sandu Gemeni

E bine să faceţi toate demersurile necesare să vă puteţi lua banii care stau împrăştiaţi prin diverse locuri. Voi vă bucuraţi de o reuşită în viaţa personală, poate a revenit cineva care v-a lipsit ca aerul sau acum o să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să facă parte din viaţa voastră.

Horoscop Neti Sandu Rac

O invitaţie la un eveniment care v-ar scoate din conul de umbră în care intraserăţi şi o să deveniţi mult mai vizibili. Poate faceţi o schimbare radicală, vă duceţi la alt serviciu, vă transferaţi în alt departament sau vă mutaţi în altă casă, pentru că se măreşte familia.

Horoscop Neti Sandu Leu

Poate vă interesaţi de o locuinţă nouă, de un credit ca s-o puteţi cumpăra şi apelaţi la o agenţie imobiliară. Promite să fie o zi bănoasă, dar în care o să vă fie greu să ţineţi banii pe loc c-apar lucruri care vă plac ori care chiar vă trebuie şi vreţi să le cumpăraţi pe toate.

Horoscop Neti Sandu Fecioară

O să luaţi legătura cu cineva care vă cheamă să petreceţi câteva zile împreună poate pentru că sărbătoreşte ceva sau pur şi simplu îi e dor de voi. Oţi fi tot amânat vizită la medic şi s-or fi agravat nişte probleme, şi dacă nici acum nu faceţi ceva o să vă fie şi mai greu, mai bine puneţi sănătatea în prim plan.

Horoscop Neti Sandu Balanță

Cineva tânăr vrea să vă-ncercați şansele într-o afacere şi poate doar pe experienţa voastră vă puteţi baza. Aţi putea legaliza o situaţie şi să vă bucuraţi de un alt nivel financiar, să se vadă bunăstarea în familie c-aţi muncit pentru ea şi o meritaţi din plin.

Horoscop Neti Sandu Scorpion

Apare o schimbare majoră, poate vă căsătoriţi, în viitorul apropiat sau veţi deveni părinţi, dacă nu chiar şi – şi. Pare să fie o zi agitată la serviciu şi o să vă bucuraţi totuşi de suport din partea colegilor, poate chiar şi a şefilor, deşi ei sunt tot timpul pretenţioşi.

Săgetătorii au parte de o întâlnire importantă astăzi
Horoscop Neti Sandu Săgetător

O întâlnire cu declanşare de endorfine, se insinuează cineva în viaţa voastră sentimentală şi o să decurgă frumos relaţia. O să fiţi înconjuraţi de oameni cu care aveţi ce vorbi, puteţi învăţa multe lucruri de la ei, veţi desfăşura activităţi, din cele care vă fac plăcere.

Horoscop Neti Sandu Capricorn

Poate amânaţi vizita în alt oraş, pentru week-end şi găsiţi mijlocul de transport potrivit ca să ajungeţi în siguranţă la destinaţie. Sunt lucruri pe care nu le-aţi făcut aşa cum trebuia şi poate vi se mai acorda o şansă şi de data asta e bine să fiţi pe fază, să remediaţi situaţiile respective.

Horoscop Neti Sandu Vărsător

Se activează casa dragostei şi poate întâlniţi pe cineva care-şi doreşte o viaţă de cuplu, la care visaţi şi voi de ceva vreme. O problemă pe care aţi lăsat-o la voia întâmplarii revine în forţă şi trebuie rezolvată – poate se referă la starea sănătăţii – şi chiar nu e cazul să faceţi abstracţie de acest aspect.

Horoscop Neti Sandu Pești

Cineva pe care l-aţi rugat să v-ajute nu-şi poate ţine o promisiune şi poate lăsaţi pe altă dată întâlnirea, sau treaba pe care o aveţi de făcut împreună. Se pare c-o să recuperaţi banii pentru care v-aţi zbătut vreme îndelungată şi o să vă cumpăraţi lucurile de care aveţi nevoie şi pe care le-aţi lăsat la coada listei.

Sursa: Stirile Pro TV

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...