Betty, fiica lui Florin Salam, primele declaratii dupa ce s-a spus ca ar fi insarcinata!

Vestea ca Betty, fiica lui Florin Salam, ar fi insarcinata a creat mare valva zilele acestea in showbiz. Stirile au ajuns sa fie citite si de catre fiica lui Florin Salam, care vine astazi si face primele declaratii pe marginea acestui subiect. (Totul despre nunta lui Betty Stoian, fiica lui Florin Salam)
Contactata de WOWbiz.ro, ca sa confirme sau sa infiorme informatiile existente pe piata, Betty a declarat:

“S-au scris multe articole despre acest subiect si nu vreau sa comentez deocamdata, deoarece nu am ce sa spun”, a declarat Betty Stoian pentru WOWbiz.ro

Betty Stoian traieste o poveste frumoasa de dragoste de aproximativ 3 ani langa iubitul ei, Catalin. Cei doi locuiesc impreuna si au planuri mari de viitor. In urma cu cateva luni, tanarul afacerist a cerut-o de sotie pe Betty, oferindu-i un inel de logodna superb.

Mai mult de atat, cei doi au fixat data nuntii pe 25 august, cu 3 zile inainte ca Betty sa implineasca varsta majoratului. Atunci, Betty va merge la altar si se va casatori cu alesul ei. Informatia apare si in motivarea sentintei civile prin care fetei i se da voie sa se casatoreasca desi este minora.
sursa:wowbiz.ro

6 Lecții pe care Marii Maeştri spirituali au încercat să ne înveţe

În toate tradițiile spirituale din întreaga lume găsim maeştri care și-au dedicat întreaga viață luminând oamenii prin învățăturile lor, cu intenția de a transforma lumea într-un loc mai bun, în care oamenii trăiesc cu iubire și în pace între ei și cu natura.

Aici vreau să vă prezint șase dintre cele mai puternice lecții pe care toți marii maeștri spirituali atât din Orient cât și din Vest pe parcursul istoriei au dorit să ne înveţe:

Separarea este o iluzie. Tot ceea ce există este legat de orice altceva. Nimic nu există independent sau izolat de mediu. Toată dualitatea nu este altceva decât o iluzie și, dacă nu ne eliberăm de ea, nu vom putea niciodată să trăim în armonie cu noi înșine și cu lumea.

Simplitatea este esențială. A trăi modest este modalitatea de a găsi focalizare și claritate. Cei care îşi complică viața tind să aibă o stare de spirit confuză și să își piardă timpul și energia angajați în lucruri care nu contribuie la dezvoltarea lor. O persoană înțeleaptă aruncă ceea ce este neesențial și păstrează în inima sa numai ceea ce are o importanță reală.

Atașamentul aduce suferință. Tot ceea ce există și pe care îl posedăm va dispărea într-o zi. Cu alte cuvinte, totul este temporar, inclusiv prezența noastră în această lume. Prin urmare, cu cât suntem mai atașați, indiferent dacă avem oameni, posesii sau circumstanțe, cu atât mai mult suntem obligați să suferim, deoarece mai devreme sau mai târziu, toți aceștia vor dispărea.

Durerea este un mesager. Oamenii se tem de durere și fac totul pentru a evita ascultarea. Adevărul este însă că durerea este acolo pentru a ne învăța ceva important și dacă nu îi acordăm o atenție deosebită, nu vom putea niciodată să învățăm și să creștem. Durerea ne arată în modul cel mai intens că există ceva în neregulă cu viețile noastre și că trebuie să luăm măsuri pentru a o corecta.

Compasiunea creează pacea. A trăi în mod compasiune înseamnă a trăi în pace cu ceilalți. Atunci când compasiunea este pierdută în lume, în mod inevitabil apar conflicte și război. Compasiunea este singurul lucru care poate ajuta oamenii să se unească și să lucreze împreună pentru a crea o lume mai frumoasă pentru toate ființele existente.

Libertatea merge mână în mână cu responsabilitatea. Cu cât luăm mai multă responsabilitate în mâinile noastre, cu atât mai mult ne vom putea modela viața. Cei care aleg să-și arunce răspunderea pe umerii celorlalți, nu își dau seama că își aruncă și libertatea. Responsabilitatea ar putea fi, uneori, o povară grea, dar este singura modalitate de a trăi cu mintea liberă.

Aceste lecții pot părea la început ușor de înțeles, dar de fapt, este nevoie de o mare schimbare în conștiință pentru a le realiza. Cu meditația și aplicarea conștientă a acestor lecții, veți reuși mai devreme sau mai târziu să le întrupați în viața de zi cu zi și să experimentați imensa lor putere și importanță.
sursa:Sanatatateminucuminut.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...