Răsturnare de situație în cazul morții fiului lui Ploieșteanu. Mama băiatului RUPE TĂCEREA: „Am dovezi. Nu a murit de…”

Cauza morții lui Mihăiță, fiul îndureratei Elena Ploieșteanu și a artistului Nelu Ploieșteanu nu este cea trecută pe certificatul de deces?

Elena Ploieșteanu vine cu dezvăluiri surprinzătoare. Aceasta a declarat la un post de televiziune că fiul ei a murit din alte cauze, nu din cauza bolii de care suferea.

„După ce termin cu tot ce trebuie pentru Mihăiţă o să spun tot ce am pe suflet, ce s-a întâmplat cu copilul meu în spital, nu a fost tratat cum trebuie.

De la o simplă răceală l-am adus în coşciug. Eu am dovezi. A fost plimbat de la un spital la altul. Pe certificatul de deces scrie stop cardio-respirator. El a murit de la o răceală tratată necorespunzător. Nu a murit de boala lui”, a declarat Elena Ploieșteanu.
Nelu Ploiesteanu, desfigurat de durere dupa moartea fiului sau! Celebrul lautar sufera teribil dupa Mihaita. Imaginile cu el sunt cutremuratoare

Elena Ploieșteanu, mărturisiri dureroase în ziua morții fiului ei, pentru teotrandafir.com
„Da, este adevărat. Vă rog mult să ne lăsați cu durerea noastră. Doar eu știu ce am trăit în ultima vreme. Eram de o lună cu el în spital. Vă rog să nu dați știrea pentru că unul din nepoții mei nu știe. Vrem să facem înmormântarea miercuri sau joi”, ne-a spus cu durere Elena.

În replică, i-am spus mamei îndurerate că știrea este deja peste tot: „Asta e. Să fie sănătoși. Doar eu știu ce am în suflet și tot ce cer acum este să fiu lăsată în pace”, ne-a mai spus în exclusivitate doamna Ploieșteanu.

Ulterior, informația a ajuns și la Nelu Ploieșteanu, iar acum artistul se pregătește pentru unul din cele mai grele momente din viața lui.

Mihăiță Ploieșteanu s-a stins din viață la vârsta de 32 de ani. Din respect pentru familia Ploieșteanu, nu vom mediatiza excesiv acest subiect. Nu ne rămâne altceva decât să spunem „Sincere condoleanțe” și să ne rugăm ca Dumnezeu să îl primească printre îngeri.

sursa:teotrandafir.com

Arthur Schopenhauer – De ce conceptul creștin al Iadului contravine ideii unui Dumnezeu atotiubitor

Recent, citind o carte de Arthur Schopenhauer, am dat peste un eseu provocator în care critică conceptul creștin de iad, arătând cum contrazice ideea unui Dumnezeu iubitor și binevoitor.

Potrivit dogmei creștine, cei care comit anumite greșeli sau erori care se pretind a fi interzise de Dumnezeu (adică Biblia), sunt considerate a fi păcătoși și dacă nu se pocăiesc pentru păcatele lor, ei vor fi trimiși în iad în viața de apoi . Acolo vor suferi suferințe nesfârșite ca pedeapsă pentru păcatele pe care le-au comis. Aceasta, în mintea lui Schopenhauer, este nedrept. După cum subliniază:

“Luată în înțelesul său obișnuit, dogma [creștinismului] este revoltătoare, căci se întâmplă la aceasta: condamnă un om, care ar putea fi, probabil, de aproape douăzeci de ani, să-și exprime erorile sau chiar necredința lui într-un chin veșnic[…]”

Într-adevăr, cum poate fi corect și drept că o persoană imperfectă care comite erori sau pur și simplu nu se abonează la o anumită ideologie religioasă sa fie aruncată în “focurile iadului”, unde arde până la sfârșitul timpului? Schopenhauer continuă:

“[…], mai mult, face ca această condamnare aproape universală să aibă efectul natural al păcatului original și, prin urmare, consecința necesară a căderii.”

Luați în considerare acest lucru: În această lume imperfectă a noastră, nu am fi pedepsit niciodată un copil doar pentru că s-au născut din anumiți părinți, indiferent cât de păcătoși ar fi acestia din urmă. Cum poate un Dumnezeu atotiubitor să pedepsească pe unii oameni doar pentru că alți oameni (și anume Adam și Eva) se presupune că au comis un păcat împotriva lui Dumnezeu cu mii de ani în urmă? Apoi, Schopenhauer continuă să spună:

“Acesta este un rezultat care trebuie să fi fost prevăzut de cel care a făcut omenirea și care, în primul rând, nu a făcut-o mai bună decât este, și în al doilea rând, le-a pus o capcană în care trebuia să știe că vor cădea; pentru că a făcut întreaga lume și nimic nu este ascuns de el. Conform acestei doctrine, atunci Dumnezeu a creat din nimic o rasă slabă predispusă la păcat, pentru a le provoca chinuri nesfârșite.!”

Acest lucru este interesant: Dumnezeu a creat oamenii știind că nu sunt suficient de inteligenți pentru a nu comite o anumită greșeală, atunci le-a oferit o ispită care îi va face pe ei înșiși să se angajeze și apoi îi pedepsește pentru comiterea ei? Doar un nebun sadic ar face asta, nu ești de acord? Schopenhauer continuă cu o altă bomba:

“Și, ca o ultimă caracteristică, ni se spune că acest Dumnezeu, care prescrie toleranța și iertarea fiecărui viciu, nu o exercită el însuși, ci face exact contrariul; pentru că o pedeapsă care vine la sfârșitul tuturor lucrurilor, când lumea este terminată și încheiată, nu poate avea ca obiect nici îmbunătățirea, nici descurajarea și, prin urmare, este pur răzbunare.”

Dumnezeu este binevoitor, iubitor, iertător și totuși se răzbună pe oameni pentru greșelile pe care le comit, fără să le mai dea altă șansă? Acest lucru nu sună atât de iubitor pentru mine! Schopenhauer argumentează:

“În această perspectivă, întreaga rasă este destinată în mod efectiv torturii și blestemelor veșnice și creată în mod expres pentru acest scop, singura excepție fiind acele câteva persoane care sunt salvate prin alegerea harului, din ce motiv nu știm.”

Desigur, ni se spune adesea că unii oameni aleși din motive necunoscute sau ilogice merită dragostea lui Dumnezeu și, prin urmare, sunt destul de norocoși să iasă din viața aceasta în condiții de siguranță, fără a trebui să pătrundă în iad. Dar cum rămâne cu restul oamenilor? Dumnezeu nu pare să îi pese deloc. Schopenhauer concluzionează:

“se pare ca Domnul Fericit a creat lumea pentru binele diavolului! ar fi fost mult mai bine să nu o fi făcut deloc.”

Lumea este plină de suferință și nici un Dumnezeu total iubitor nu ar fi creat-o în acest fel. Se pare, așadar, că fie Dumnezeul creștin nu este în întregime iubitor, fie că nu există în primul rând. Dacă ar fi trebuit să aleg care dintre aceste două afirmații are mai mult sens, aș alege cu siguranță pe cea de a doua.

sursa:Sanatateminutcuminut.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...