Anamaria Prodan, declaratie neasteptata despre Toni, tatal vitreg, cel alaturi de care Ionela a trait 17 ani

Anamaria Prodan are un respect profund pentru sotul mamei sale, cel alaturi de care a trait 17 ani. Toni va ramane in casa in care a locuit alaturi de Ionela Prodan.

“Am aflat ca Anca a venit in Romania si nici macar nu a intrebat ce avea Ionela Prodan in conturi. Anca isi va continua viata in SUA, nu o intereseaza sa vina in Romania. Doamna Ionela si Ana au fost vedetele familiei. A spus ca nu o intereseaza ce a avut mama ei in Romania. Toate lucrurile vor fi coordonate de Anamaria. Anca si Ana au avut intotdeauna o relatie foarte frumoasa,” a explicat Cristi Brancu in emisiunea sa.

„Toni este tatal meu. El a fost alaturi de mama timp de 17 ani. E familia noastra. Nu pleaca nicaieri. Si va sta in casa unde a locuit mama pana va inchide ochii definitiv,” a spus Anamaria Prodan, citata de Cristi Brancu.

sursa:cancan.ro

15 Convingeri limitate care nu îti servesc nici ţie nici altora


Din anumite motive, în societatea noastră am creat o mulțime de convingeri limitative care nu servesc nimănui. Aceste idei s-au extins și s-au combinat pentru a crea un fel de închisoare mentală în care mulți dintre noi ne-am încuiat.

De multe ori ne este teamă să luăm măsuri și să ne urmărim obiectivele, deoarece aceste gânduri limitate ne spun că nu putem. Deci, în loc să luăm decizii bazate pe pasiune, interes sau entuziasm, avem tendința de a lua multe decizii bazate pe frică.

Din păcate, a face alegeri bazate pe convingeri limitate doar neagă puterea noastră și ne împiedică să ne creăm viețile așa cum le dorim cu adevărat să fie. Pentru a crea toate lucrurile pe care le dorim, trebuie să credem în puterea noastră de a face orice.

Uitați-vă la această listă de convingeri limitative. Credeți că luați astăzi deciziile pe baza acestor idei?

Convingeri limită comune

# 1: “Joacă în siguranță”

Cu riscul vine recompensa! Să trăim în siguranță este cam cel mai periculos lucru pe care îl putem face dacă vrem să avem o viață plină de satisfacții, împliniri sau succese.

Cum ar trebui cineva să zboare spre lună dacă, în schimb, decide să obțină un post de birou pe care nu îi place deloc, doar ca să poată trăi în siguranță?

Acesta este important. Cei mai mulți dintre noi iau multe decizii pe baza fricii.

# 2: “Doar prostii se grăbesc”

N-ar trebui să avem încredere și să ne urmăm intuiția, chiar dacă pare să fie pripită?

Ați făcut vreodată o decizie instantanee bazată pe o senzație de intuiţie care v-a salvat viața, ca și cum ai veni de pe autostradă? Este naiv, sau?

Dacă simțiți o atracție puternică de a face ceva, de ce să așteptați?

# 3: “Dragostea doare”

Dacă dragostea doare, este într-adevăr dragoste?

Mă întreb cât de mulți oameni au rămas în relații de dragoste, deoarece au crezut că este dragoste, pentru că “dragostea doare”.

De ce ne spunem dragostea trebuie să rănească? Nu ar fi mai degrabă relații construite pe compasiune și bunătate?

# 4: “Oamenii bogați sunt lacomi și răi”

Aceasta este o credință limitată bună pentru a ne spune dacă nu vrem să devenim bogați! Dacă sunteți bogați este “greșit”, nu vom crede niciodată că ar trebui să avem o mulțime de bani.

# 5: “Trebuie să săruți o mulțime de broaște înainte de a întâlni prințul dvs.”

Chiar ar trebui să facem asta? În afară de asta, cum rămâne cu acei iubiți de liceu care sunt încă împreună și fericiți după atâția ani?

# 6: “Bătrânii se îmbolnăvesc / se destramă”

Suna distractiv. De ce deranjează să încerci să trăiești o viață lungă atunci? Nu ar fi mai bine dacă am murit la 30 de ani ca în Evul Mediu? Pur și simplu nu are sens să ne dorim să trăim o viață lungă, în timp ce noi credem în același timp că îmbătrânirea este un proces nenorocit și dureros.

# 7: “Se estompează frumusețea”

Frumusețea este în ochii privitorului. E subiectiv. Nu este legată de vârstă, ci de percepție. Toate aceste convingeri ne face să fim nesiguri pe măsură ce îmbătrânim.

# 8: “Este o lume ochi pentru ochi”

Cred că, probabil, suntem într-un anturaj greşit.

Câți oameni se confruntă cu medii de lucru toxice, deoarece cred că acest comportament este normal? De ce nu ar trebui să găsim oportunități în care oamenii lucrează împreună într-un mod pașnic, fără toate competițiile și întrecerile?

# 9: “Tinerii sunt nebuni / bătrânii sunt înțelepți”

Sunt mulți copii înțelepți acolo și mulți adulți nebuni. Înțelepciunea noastră depinde de modul în care suntem în legătură cu cunoașterea infinită a universului, nu cu data nașterii.

Tinerii nu sunt toți idioţi și nu fiecare persoană în vârstă va da sfaturi bune. Ascultă-i pe cei care vorbesc cu sufletul tău, indiferent de poziţia lor în viață. Nu treceți prin sfaturi utile, deoarece cineva este tânăr sau primește sfaturi groaznice de la cineva mai în vârstă.

În plus, dacă ești tânăr și știi despre ce vorbești, nu lăsa pe cineva să te convingă altfel.

# 10: “Trebuie să obțineți o diplomă pentru a avea succes”

Ei bine, așa cum au subliniat mulți oameni, Steve Jobs, Bill Gates și Mark Zuckerberg s-au descurcat perfect fără. La fel și Maya Angelou și Jennifer Aniston.

Succesele noastre provin de la noi, nu dintr-o bucată de hârtie decorată. Nu există o singură cale pe care trebuie să o luăm pentru a obține succesul.

# 11: “Economisiţi banii”

Pentru ce? Nu îi putem lua cu noi. Asta și banii nu sunt chiar reali. Sunt o abstracţie, valoarea fluctuează, iar cea mai mare parte a banilor “în” conturile noastre bancare nu este nici măcar salvată fizic nicăieri. Nu este altceva decât o iluzie (deși una convingătoare!).

De ce facem atâtea alegeri în viața noastră bazate pe lipsa unei iluzii?

# 12: “Trebuie sa vă chinuiţi”

Dacă ne străduim cel mai greu, probabil că nu mergem cu fluxul.

Știm cu toții că încercarea prea tare este o modalitate sigură de a pica interviul de angajare sau de a fi respins de o fată drăguță. Deci, de ce ne spunem noi că trebuie să încercăm atât de tare?

# 13: “Viața este scurtă”

Ce zici de “suntem veșnici” în schimb?

# 14: “Trebuie să te temi de Dumnezeu” (pentru prietenii mai religioși)

Majoritatea religiilor îl descriu pe Dumnezeu ca fiind a tot iubitor și acceptă pe toți? De ce să nu îl “iubiți pe Dumnezeu” în schimb?

# 15: “Frica de moarte”

Mulți oameni care au experimentat experiențe apropiate de moarte descriu moartea ca o experiență minunată. Ce se întâmplă dacă moartea în această viață naște pur și simplu o viață mai bună? Dacă vrem să fim filozofi despre asta, am putea chiar să susținem că cineva ar trebui să fie încântat de moarte!

Ar fi mult mai ușor să creăm vieți minunate dacă ne-am gândi la noi înșine ca niște creatori nelimitați, atotputernici și veșnici care ar putea face orice. Atunci când alegem să ne menținem pentru a limita credințele de genul celor de mai sus, doar ne prindem aripile și ne dăm motive să nu ne urmăm intuiția sau să ne urmărim visele.

Pentru a renunța la aceste convingeri, tot ceea ce trebuie să facem este să fim deschisi să percepem o percepție diferită a realității și apoi să căutăm niște dovezi care să o susțină. Toți avem abilitatea de a crede tot ceea ce vrem să credem, dacă suntem dispuși să ne păstrăm mintea deschisă și să căutăm puțin.

Dacă credeți că sunteți gata să vă duceți după obiectivele din viața pe care nu le-ați urmărit încă, poate că este timpul să începeți să îndepărtați straturile de convingeri limitative. Evadează din această închisoare mentală în care atât de mulți dintre noi sunt prinși. Credeți în capacitatea voastră de a fi puternicul creator veșnic pe care într-adevăr îl simțiți.

sursa:Sanatateminutcuminut.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...