Mama lui Cătălin Cazacu, după ce a aflat că este propus pentru eliminare: „Am tensiunea ridicată, am aflat…”

Mama lui Cătălin Cazacu nu este prea surprinsă după ce fiul său a fost propus pentru eliminare la Exatlon.

Doamna Cazacu a făcut declarații la „WoWbiz” și a vorbit despre parcursul fiului său în concursul Exatlon.

În primul rând, cu toate că sunt supărată, în același timp am avut o mare plăcere să văd o echipă sudată și care a dovedit că poate face față oricărei situații. Am și eu o tensiune puțin ridicată din timpul concursul. Cu toate că am dat destule interviuri la viața mea, când e vorba de fiul meu, am mari emoții.

Ne-a făcut foarte multe bucurii. A fost și mai vulcanic, dar este un om foarte bun. Nu știu dacă aveți vreo explicație, dar în timpul prânzului am aflat că va fi nominalizat. A apărut undeva. A fost o coincidență că la fix toți cei trei. Aș fi nedreaptă dacă nu aș spune că asta ar fi valoarea.

A făcut și fotbal de copil, dar nu a făcut atletism care aici ajută foarte mult. Categoric nu aș fi văzut pe altcineva. El îl aștept acasă, dar dorința lui este să rămână. Pentru Cătălin a însemnat extrem de mult acest concurs.

Are foarte multe medalii. Participarea la acest concurs i-a adus o notorietate foarte mare. A făcut tot posibilul ca să dovedească”, a spus doamna Cazacu în cadrul emisiunii „WoWbiz”.

Cătălin Cazacu, Valentin Chiș și Geanina Stană, cei trei propuși spre eliminare
În afară de Cătălin Cazacu, propus de către Larisa pentru eliminare, alți doi Faimoși riscă eliminarea. Este vorba despre Valentin Chiș și Geanina Stană.

Valentin a fost propus pentru eliminare de către Giani Kiriță, în timp ce Geanina Stană de către echipa Faimoșilor.

După un meci de Arenă extrem de solicitant, echipa Războinicilor a câștigat cu 10-8. Pentru încă o săptămână, Ionuț, Alex, Roxana și Ștefan continuă concursul în aceeași formulă.
sursa:teotrandafir.com

De ce este important să transformaţi frica în dragoste
Unul dintre citatele mele favorite de la Carl Jung: “Nu devii iluminat imaginându-ţi figuri de lumină, ci făcând întunericul conștient.” Acest lucru rezonează cu mine atât de mult, cred, pentru că am petrecut ultimii 10 ani în lectură, ascultând, absorbind, imitând și meditând pe următoarele mantre: “Gândeşte-te doar la gânduri pozitive”; “Toți suntem dragoste și lumina”; “Si aceasta va trece.”; “Depăşeşte-ţi ego-ul”

Am pagini și pagini de cuvinte în nenumărate jurnale care cer, nu pledează, cu Dumnezeu sau cu Universul să mă ajute să fiu mai bun și să mă scot din negativitate. Mă gândesc la mine: “Doamne, te rog să mă ajuți să fiu mai iubitor, mai plin de compasiune și să înțeleg mai bine”. Lasă-mă să încep și să spun, nimic nu e în neregulă cu rugăciunea pentru aceste lucruri, dar niciodată nu m-am oprit vreodată să cred că poate Nu deţin aceste trăsături, eu caut cu disperare un motiv.

Ce vrea această persoană sălbatică, împovărătoare, manipulatoare, egocentristă, să-mi arăte chiar acum? Vorbesc despre sinele meu “umbră” sau despre ego. Toți avem unul, și cu cât negăm mai mult și îl ascundem și încercăm să ne convingem că nu este acolo, cu atât apare mai mult conflictul intern. Locuim într-un basm dacă credem că suntem și trebuie să fim mereu fericiți, iubitori, strălucitori, plini de bucurie. Toată lumea vrea plăcere fără durere. Viața nu funcționează așa. Trăim într-o lume dualistă.
Psihicul nostru și experiențele noastre încearcă în mod constant să ne readucă în echilibru, de aici tulburarea pe care o putem simți atunci când întâlnim pe cineva care ne provoacă motivele, idealurile, credințele sau valorile noastre. Ne spunem: “Trebuie să rămân iubitor, trebuie să rămân compasional, trebuie să rămân liniștit”. Afirmație, afirmație, afirmație. Ne luptăm împotriva naturii noastre și ne confruntăm cu propriile noastre valori pentru a mulțumi pe alţii, de obicei prin subordonare. Pentru a nu răni pe alții, ne rănim pe noi înșine. Am avut o schimbare profundă în relația mea personală în acest an cu privire la acest așa-numit sine luminos / umbră.

Iată cateva moduri prin care putem integra ambele parti ale psihicului nostru. O persoană conștientă de sine va fi capabilă să identifice momentele când sinele sale de umbră sunt prezente. Acestea pot fi dificil de făcut, dar merită atât de mult.

-Identificați momentele în care ați afișat așa-numita umbra de sine.

-Scrieți modul în care afișarea acelei părți, în momentele respective, vă aduce beneficii sau servicii pentru dvs. și pentru cei cărora le-ați afișat.

-Notați dezavantajele dacă, în acele momente, ați arătat în schimb “sinele luminos”.

-Cum este esențial această “umbra de sine” să vă atingeți cele mai înalte valori și obiective în viață?

-Care ar fi dezavantajele sau neajunsurile dacă nu ați avea această “umbra-sine”?

Există întotdeauna un nugget auriu, strălucitor de înțelepciune, experiență și cunoaștere care se găsesc în orice provocare sau trăsătură aparent negativă pe care o întâlnim. Avem nevoie de oameni mai constienti pe pamant chiar acum – este timpul sa devenim cu adevarat reali si echilibrati!
sursa:Sanatateminucuminut.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...