Horoscop saptamanal Minerva 13 – 19 mai 2018. Zodia careia i se va schimba viata radical. Va lasa trecutul in urma

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018. Va fi o săptămână interesantă pentru unele semne zodiacale. Află ce îţi rezeră astrele.

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Berbec

Atât Saturn, cât şi Pluto, care revin în Casa carierei în zilele, săptămânile şi lunile următoare, te vor face să te gândeşti profund la situaţia actuală şi să te întrebi dacă este timpul pentru o schimbare. Cu o notă superfluă, Venus în Casa comunicării poate să te susţină în evenimentele sociale la care vei participa şi să-ţi facă fiecare zi veselă şi optimistă. Aşa că este momentul să faci noi conexiuni sau pentru a-ţi face publicitate bunurilor şi serviciilor pe care le oferi.

Te-ai întrebat vreodată serios de ce s-a încheiat ultima ta relaţie? A fost de vină o altă persoană sau relaţia s-a consumat prea devreme? Înţelegerea trecutului este cheia pentru a fi fericit în viitor. Acordă-ţi puţin timp în această săptămână pentru a vorbi despre sentimentele tale într-un jurnal sau pentru a discuta cu cel mai bun prieten despre ce crezi că sunt punctele forte ale unei relaţii. Cu cât înţelegi mai devreme anumite lucruri, cu atât vei fi un partener mai bun pentru altcineva.

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Taur.

Planurile pe care le-ai lansat recent ar putea da roade. Concentrează-te asupra Casei drumurilor lungi şi a aventurilor neaşteptate, deoarece astrele te încurajează activ să abordezi noi oportunităţi.

Cu Saturn şi Pluto acum retrograde, e drept, în acest sector, ai putea avea motive mai serioase pentru ca aspectele vieţii tale să se schimbe. Ideile şi convingerile tale se pot schimba în următoarele săptămâni şi luni.

S-ar putea să-ţi dai seama că ţi-ai aranjat viaţa în funcţie de aşteptările celorlalţi şi că nu ai făcut ceea ce de fapt ai fi vrut să faci. Acesta poate fi un moment în care să înţelegi care sunt opţiunile tale şi care ale părinţilor sau toate aparţin deja trecutului.

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Gemeni.

Venus prin Casa 1, casa personalităţii, ar putea stimula dorinţa de a-ţi face noi prieteni. Ai putea să fii mai dispus spre mici compromisuri şi să cauţi soluţii care să fie un câştig pentru toţi cei implicaţi.

O altă parte a acestei situaţii poate fi dorinţa ta de a-ţi schimba imaginea, probabil prin vestimentaţie, printr-un nou look sau chiar printr-un tatuaj care să aibă o semnificaţie profundă pentru tine. Această dorinţă de schimbare ar putea fi legată de o transformare mai profundă care se desfăşoară în interiorul tău.

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Rac.

Cu soarele în Casa a 11, sectorul tău social, poate fi un moment bun pentru a te bucura de sprijinul prietenilor.

Cu toate acestea, cu un accent deosebit pe Casa Relaţiilor, se pare că asociaţiile şi prieteniile tale vor trece prin câteva schimbări majore acum, dar şi în lunile următoare. Atât cu Saturn, cât şi cu Pluto retrograde în această casă, ai putea vedea anumite legături într-o nouă lumină pe 13, 16 şi 17 mai, ceea ce este un lucru bun.

Distingerea între cele care sunt bune pentru tine şi cele care nu sunt, poate duce la o serie de decizii radicale. Nimic nu se va întâmpla însă peste noapte, totul se va face treptat. Prezenţa lui Venus în Casa a 12-a, cea mai spirituală casă aş spune, îţi oferă şansa de a-ţi îmbunătăţi relaţia cu tine, de a face pace cu tine şi de a-ţi struni demonii interiori, ceea ce poate fi foarte important. Duminică este posibil să fi solicitat să te ocupi de un concurs de caritate sau un alt eveniment social, ceea ce ar trebui să fie foarte plăcut.

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Leu. Ai prefera să faci o călătorie și să te bucuri de viață sau să te confrunți cu lucruri mai grave pe care să le remediezi în stilul tău?

Aceasta ar putea fi alegerea pe care o ai de făcut luni, 14 mai, când Mercur se îndreaptă spre creativul Uranus, în Casa carierei. Este foarte probabil să nu ai timp să te simți ca și el, dar ai putea face ceva de genul să îți planifici anumite lucruri și să te bucuri mai târziu de această săptămână.

Marți, 15 mai creativitatea pare să se dezmorțește pe măsură ce Soarele se opune lui Jupiter. Un compliment de la cineva din familie sau o încurajare sinceră te poate ajuta să faci un pas înainte pe calea visurilor tale. Vineri, 18 mai, poate fi o altă zi importantă.

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Leu

S-ar putea să ți se ofere o oportunitate care implică mai multă muncă și dacă instinctul îți spune să te lași dus de val, ia-o ca pe o certitudine. În cele din urmă, cel mai bun mod de a gestiona sfârșitul de săptămână este acela de a te bucura de o excursie inedită și cu cât este mai interesantă, cu atât mai bine!

Raționalizezi sentimentele? Este ușor să te gândești la un milion de motive logice de ce nu trebuie să fii cu o anumită persoană, dar inima este cea care decide. Scoate logica o bună perioadă de timp din joc, suficient cât să vezi posibilitățile care duc la sfârșitul poveștii înainte de a începe.

Găsirea unui argument care să te oprească nu înseamnă să te distrezi mai târziu, ci doar că vei simți nevoia de a te opri. Să vorbești despre politică nu cred că este cea mai bună idee!

Ai putea fi foarte ocupat săptămâna aceasta. Curiozitatea și dorința de diversificare de pe 14 și 15 mai, sunt puternice. Profită la maximum de orice oportunitate pentru a-ți extinde baza de date a clienților. Un fel de energie interioară ciudată, poate inspira situații extrem de plăcute.

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Fecioară

Marți, 15 mai, Soarele face o opoziție la jovialul Jupiter, ceea ce ar trebui să facă ziua destul de bună pentru ceea ce îți propui. Unele sfaturi sau o posibilă oportunitate ar putea stimula spiritul tău de competitivitate considerabil.

Mercur este într-un aspect stresant cu Marte încă de la sfârșitul săptămânii trecute, ceea ce ar putea însemna că e greu să te vezi cu cineva față în față. Și implicarea lui Uranus în această poveste care te-ar putea face să te simți independent și să nu accepți să faci nici cel mai mic compromis, chiar dacă asta este în interesul tău.

Dacă acest lucru înseamnă să suporți un prieten care, chipurile te susține, reconsideră-ți poziția dacă vrei să-ți fie bine.

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Balanță

Prietenii sau partenerii ar putea face ceva care nu îți place, duminică, 13 mai, probabil anulând un eveniment în ultimul moment. Dacă este așa, folosește ocazia pentru a face ceva cu adevărat plăcut. Te va face să te simți mult mai bine.

Sentimental simți că lucrurile stagnează? Te-ai oprit din căutarea celor mai bune lucruri sau ți-ai pierdut timpul când ai răspuns la invitația cuiva? Atâta timp cât mai există speranță, nimic nu este pierdut. Ești prins într-o capcană din care nici măcar nu te mai lupți să scapi și într-o zi cineva va vedea asta.

Cumpără-ți ceva nou ca să te simți mai bine în weekend. Nu este nevoie să cheltuiești mai mulți bani pe ceva înainte să te simți bine din nou.

Profesional pregătește-te de distracție. Energia astrală sprijină în prezent contractele și acordurile juridice. Oamenii vor dori să audă ce ai de spus. Dacă vrei să călătorești sau să studiezi pentru a-ți consolida cariera, acum este momentul să îți faci un plan adevărat.

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Scorpion

Sfârșitul de săptămână te-ar putea prinde căutând o cale de a scăpa de rutină. Deoarece Mercur va fi conjunct cu neliniștitul Uranus, este posibil să nu te mulțumești cu activitățile obișnuite. Dacă da, acest lucru poate fi un moment bun pentru a experimenta idei noi sau pentru a te înscrie la un curs de pe urma căruia să dobândești o experiență interesantă. Niciodată nu știi când acest lucru ar putea duce la evoluții noi și neașteptate în viitor.

Flirtrezi cu cineva nou? Te gândești mereu la persoana respectivă, chiar dacă ar trebui să te concentrezi pe alte lucruri? Nu ești omul care să se îndrăgostească cu ușurință, dar când o faci, cazi rapid și destul de de sus.

Înainte de a spune ceva, ar fi înțelept să lași lucrurile să se așeze pentru o zi sau câteva ore, pentru ca disputa să nu ajungă la altceva. De fapt, orice dispută nu aduce nimic bun, nici măcar o lămurire a situației. Marți, 15 mai, poate fi o zi bună pentru o întâlnire romantică sau un eveniment social de anvergură. Dacă ești invitat, profită din plin de acest lucru.

 

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Săgetător

Ai nevoie de emoție. Ai nevoie de pasiune. Ai nevoie frecvent de o schimbare a peisajului și trebuie să fii provocat! Da, este un comandament înalt care merită.

Dacă persoana care te interesează în prezent nu poate vedea ce persoană unică ești, cred că este timpul să mergi mai departe. Nu trebuie să te rogi de nimeni ca să îți dea atenție! Gândește pozitiv pentru că cele mai bune experiențe legate de întâlniri le ai în weekend. Este în regulă să ai un moment bun, chiar dacă persoana nu este aleasa/ul.

Profesional s-ar putea să te confrunți cu un sentiment puternic de nedreptate pentru ceea ce pare să fie o decizie nedreaptă.

Nu lăsa asta să îți strice starea de spirit. Alții trebuie să fie organizați și să te sprijine. Unele lucruri care au fost întârziate vor începe în sfârșit să se miște.

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Capricorn

Viața acasă ar putea fi destul de agitată în weekend. Cu Mercur conjunct cu Uranus, planurile tale oricât de bine sunt gândite nu vor fi puse în practică săptămâna aceasta. Este posibil să aveți musafiri nepoftiți sau să primiți invitații neașteptate la care să fii nevoit să participi.

Ești într-o poziție financiară care să-ți permită să faci totul pentru a impresiona o anumită persoana la prima întâlnire? Este posibil să nu faci față tuturor cerințelor așa că sfatul meu este să fii tu, ea/el trebuie să te placă pe tine și nu anii tăi.

Nu ești obișnuit să te simți ca un adversar, dar o anumită competiție romantică în weekend te poate face să te simți nesigur. Pentru a-ți îmbunătăți încrederea în tine, încearcă să te gândești la ceea ce ai de oferit în loc de ce să nu faci.

 

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Vărsător

Cu Uranus pe punctul de a vă părăsi sectorul comunicării, nu ar fi surprinzător dacă zilele următoare vor coincide cu o întâlnire sau informații care să îți schimbe perspectiva asupra vieții. Ei bine, cu acest Uranus pe cale de se muta pentru următorii 7 ani în Taur, ai putea experimenta o descoperire foarte interesantă și necesară.

Ce te inspiră atunci când se pune problema sentimentală? De unde îți vin ideile, te-ai întrebat vreodată? Ești unul dintre cei mai stăluciți inovatori ai zodiacului, așa că încearcă să nu împrumuți prea multe din repertoriul romantic al altor oameni. Ar trebui să ai posibilitatea de a veni cu câteva idei incredibil de unice, pe cont propriu!

Weekend-ul ar putea fi stresant dacă încerci să jonglezi cu prea multe lucruri deodată. Poate că programându-ți o întâlnire pentru care ești îngrijorat/ă ar ușura din presiune.

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Pești
Sfârșitul săptămânii te va face să te bucuri de o oportunitate de a face cumpărături și de a apela pe loc la o terapie mai specială. Totuși, ar fi la fel de bine să pui o limită, pentru că ai putea fi tentat să cumperi anumite lucruri din impuls. În timp ce tratamentele mici nu sunt probabil nici o problemă, păstrează bonul fiscal pentru ceva scump în cazul în care te apucă remușcarile.

Ai cele mai bune zile de visare! Poți pierde ore întregi gândindu-te la viitorul iubit/ă, la personalitatea și calitățile lor. Nu este nimic în neregulă cu fantezia dacă nu ești încă pregătit pentru dragoste. Inspiră-te din câteva surse interesante în week-end, dar trebuie să te simți foarte confortabil cu cineva căruia să nu îi pese de inhibițiile tale. Încrederea nu o câștigi imediat, dar merită efortul de a încerca.

Poate că nu se observă imediat, dar aceasta este perioada în care lucrurile încep să se transforme în bine. Dacă ai angajați, este timpul să îmbunătățești comunicarea cu ei.

 

 

sursa: teotrandafir.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...