Sfatul săptămânii 14 – 20 mai 2018. O zodie are noroc în dragoste

Sfatul săptămânii 14 – 20 mai 2018 pentru fiecare zodie. Care sunt nativii care vor avea parte de o săptămână cu noroc.

BERBEC: Ai nevoie de niște certitudini, de ceva sigur. Nu te mai poți baza doar pe presupuneri. Numărul norocos al săptămânii: 1.

TAUR: Nimeni nu știe ce se ascunde în sufletul tău. Tocmai de aceea ar trebui să faci tot posibilul să devii înțeles.Numărul norocos al săptămânii: 4.

GEMENI: Lasă ce e de făcut mâine pentru ziua de mâine. Muncești prea mult, ești prea obosit. E timpul să faci o pauză.Numărul norocos al săptămânii: 2.

RAC: Te cam ustură buzunarul, dar trebuie să dai niște bani în aceste zile. Ai nevoie de un plan nou.Numărul norocos al săptămânii: 10.

LEU: Profită din plin de această săptămână și bucură-te de veștile care vin de departe. Renaști din propria cenușă.Numărul norocos al săptămânii: 3.

FECIOARĂ: Acum ai ocazia să demonstrezi că oamenii te privesc greșit. Demonstrează-le cine ești prin fapte.Numărul norocos al săptămânii: 6.

BALANȚĂ: Ai ajuns la un nivel de înțelepciune deosebit. Trebuie să faci lucrurile astfel încât să fii mulțumit.Numărul norocos al săptămânii: 7.

SCORPION: Nu te mai strofoca pentru lucruri mărunte. Fii consecvent, dar nu te concentra pe nimicuri.Numărul norocos al săptămânii: 9.

SĂGETĂTOR: Nimic nu se compară cu liniștea acestor zile. De multă vreme îți doreai să ai o săptămână în care să nu faci absolut nimic.Numărul norocos al săptămânii: 8.

CAPRICORN: Administrezi o treabă și acum trebui să îi dai de capăt. Nu lua decizii pripite.Numărul norocos al săptămânii: 11.

VĂRSĂTOR: Cine nu te cunoaște nu știe care sunt adevăratele tale intenții. Nu te necăji pentru cum te percep alții.Numărul norocos al săptămânii: 5.

PEȘTI: Acum este perioada ta norocoasă. Ai un noroc în dragoste mai ceva ca de Ziua Îndrăgostiților.Numărul norocos al săptămânii: 13.

sursa: teotrandafir.com

Cine a fost sufletul tău pereche, într-o altă viață. Este o adevărată surpriză pentru zodia Taur

Cum ești tu comportamental, toate laturile pozitive și pregnante, într-o viață anterioară le-ai avut invers. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” despre cine a fost sufletul pereche al fiecărei zodii, în altă viață.

Berbec: În viața anterioară era dominat de persoane frumoase, dominante și pregnante. Putea primi orice fel de parteneriat. Era docil. Iar acum, ca să se răzbune, va căuta să domine.

TAUR: Pe cât e de conservator sau dominator, în viața anterioară era docil. Îl ordona cineva scurt și la obiect. Era șeful de sală de la restaurant, unul cu funcție de conducere. Acum e încăpățânat.

Gemeni: Tot la fel e, câte reîncarnări ar avea. Era tratat la fel. Tot nașul are naș, putea să aibă partener un șef mafiot. Era reprezentativ pentru o anumită zonă, putea să fie pus să facă lucruri murdare. Caută o persoană care îi mănâncă sufletul.

Rac: Era rigid, iar partenerul lui era calm și blând. La fel caută și acum, să fie soț de trib acasă. E încă matriarhat. Dirijează tot.

Leu: Era cu o persoană carismatică, ieșită din comun. Dacă nu i-a convenit ceva, face acum.

Fecioară: Era critic culinar. A acceptat toae criticile, iar acum face același lucru. Își caută sufletele pereche în persoane cu apucături pe care ei nu le-au avut.

Balanța: Partenerul era sobru și integru, iar ea era sensibilă. Își ajuta partenerul să își ajute partenerul, dă sfaturi, e în căutare de armonie și de oameni fericiți. Caută un partener mai curajos.

Scorpion: Cea mai sexy zodie din zodiac. În viața anterioară a fost un nobil parizian, iar partenerul o curtenitoare. Ce a făcut și prin ce a făcut face și acum. Vrea stabilitate acum și se teme să nu fie trădat.

Săgetător: În viața anterioară a fost liber, spirit liber și un pic sălbatic și a avut un partener vicios. A trăit acele perioade hippie. Era propriul său stăpân. Acum fuge spre libertate. Când vede un vicis, sare în ajutor.

Capricorn: În viața anterioară era libertin și puțin depravat. Tendința este să găsească un partener pe aceeași frecvență, chiar dacă acum este conservator.

Vărsător: A fost căsătorit din interes cu o persoană vârstnică și bogată în viața anterioară. Nu se simțea liber, iar acum încearcă să fie independențiși caută parteneri mult mai tineri. Vor să umple golul din viața anterioară.

Pești: Cum au fost în viața anterioară sunt și acum, la fel ca Gemenii. Erau doritori de ptreceri, de distracție, călătoreau, visau. Acum caută de toate și să călătorească alături de o persoană care să nu îi facă să se teamă.

 

 

sursa: teotrandafir.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...