Sfatul săptămânii 14 – 20 mai 2018. O zodie are noroc în dragoste

Sfatul săptămânii 14 – 20 mai 2018 pentru fiecare zodie. Care sunt nativii care vor avea parte de o săptămână cu noroc.

BERBEC: Ai nevoie de niște certitudini, de ceva sigur. Nu te mai poți baza doar pe presupuneri. Numărul norocos al săptămânii: 1.

TAUR: Nimeni nu știe ce se ascunde în sufletul tău. Tocmai de aceea ar trebui să faci tot posibilul să devii înțeles.Numărul norocos al săptămânii: 4.

GEMENI: Lasă ce e de făcut mâine pentru ziua de mâine. Muncești prea mult, ești prea obosit. E timpul să faci o pauză.Numărul norocos al săptămânii: 2.

RAC: Te cam ustură buzunarul, dar trebuie să dai niște bani în aceste zile. Ai nevoie de un plan nou.Numărul norocos al săptămânii: 10.

LEU: Profită din plin de această săptămână și bucură-te de veștile care vin de departe. Renaști din propria cenușă.Numărul norocos al săptămânii: 3.

FECIOARĂ: Acum ai ocazia să demonstrezi că oamenii te privesc greșit. Demonstrează-le cine ești prin fapte.Numărul norocos al săptămânii: 6.

BALANȚĂ: Ai ajuns la un nivel de înțelepciune deosebit. Trebuie să faci lucrurile astfel încât să fii mulțumit.Numărul norocos al săptămânii: 7.

SCORPION: Nu te mai strofoca pentru lucruri mărunte. Fii consecvent, dar nu te concentra pe nimicuri.Numărul norocos al săptămânii: 9.

SĂGETĂTOR: Nimic nu se compară cu liniștea acestor zile. De multă vreme îți doreai să ai o săptămână în care să nu faci absolut nimic.Numărul norocos al săptămânii: 8.

CAPRICORN: Administrezi o treabă și acum trebui să îi dai de capăt. Nu lua decizii pripite.Numărul norocos al săptămânii: 11.

VĂRSĂTOR: Cine nu te cunoaște nu știe care sunt adevăratele tale intenții. Nu te necăji pentru cum te percep alții.Numărul norocos al săptămânii: 5.

PEȘTI: Acum este perioada ta norocoasă. Ai un noroc în dragoste mai ceva ca de Ziua Îndrăgostiților.Numărul norocos al săptămânii: 13.
sursa:teotrandafir.com

Cele mai delicioase combinații de alimente neobișnuite
În timp ce unii oameni știu despre aceste mici trucuri, majoritatea nu. Acestea sunt sfaturi mici pentru a ajuta să vă îmbunătățiți alimentele pe care le consumaţi în mod obișnuit – cele mai multe sunt recomandate de bucătarii de top.

Morcovi și zahăr

Deși pare ciudat să se adauge zahăr în legume, este o metodă foarte obișnuită de preparare a morcovilor în Franța. Termenul tehnic pentru acest fel de mâncare este Vichy Carrots, în care combinați morcovi, sare, piper, zahăr și apă Vichy (o apă minerală din regiunea Vichy) și le preparați până când morcovii sunt glazuraţi. Zahărul mărește aroma morcovilor și rezultatul final este o farfurie uimitoare de legume portocalii.

Cafea și sare

Adăugați un pic de sare în cafea pentru a spori aroma – aceasta este o utilizare foarte frecventă a sării, deoarece este utilizată în aproape toate felurile de mâncare (inclusiv feluri de mâncare dulci servite ca desert). Doar un vârf este suficient pentru a face un espresso genial.

Roşii și zahăr

Utilizați zahăr, nu sare. Tomatele sunt deja acide, iar adăugarea de sare doar mărește aroma acizilor. Zahărul îndulcește și mărește aroma de roșii. În final, roșiile sunt fructe.

Ciocolată și cafea

Când coaceți cu ciocolată, adăugați puţină cafea – întărește aroma de ciocolată fără a adăuga o aromă puternică de cafea.

Carne și anason

Atunci când frigeți carnea, adăugaţi puţin anason – nu puteți simţi anasonul, dar aroma adaugă o bogăție profundă la carne. Acesta este un truc folosit în toate felurile de mâncare de carne de Heston Blumenthal, proprietarul Fat Duck (3 stele Michelin) – a fost votat cel mai bun restaurant din lume timp de trei ani la rând.

Gatiţi roşiile cu tot cu frunze

Adăugaţi o ramură de roșii – ramura conține toată aroma pe care o iubim în tomate – alegeți o frunză și mirosiţi, veți vedea ce vreau să spun. Pur și simplu aruncați un mic băț din planta de tomate și va da rosiilor dvs. fierte un gust mult mai puternic.

Cartofi și nucșoară

Adăugați nucsoara – doar puțin – adaugă o adâncime cartofilor pe care oamenii nu o vor recunoaște, dar cu siguranță delicioasă. Acest lucru este adevărat pentru aproape fiecare fel de mâncare de cartofi.

Chili și ciocolată

Adăugați ciocolată la mâncarea de ardei. Se adâncește aroma mâncării, oferind în același timp o notă de bază puternică ardeilor. Acesta este un truc bine cunoscut în sudul americii.

Mere și vanilie

Merele sunt foarte acide și, în mod normal, necesită zahăr la gătit. Majoritatea oamenilor adaugă nucșoară sau scorțișoară la felurile de mâncare de mere, dar extractul de vanilie adaugă un strat profund de aromă pe care majoritatea oamenilor nu îl vor recunoaște, dar cu siguranță îl vor aprecia.

Căpșuni și piper

Căpșunile (proaspete) sunt, de obicei, servite cu zahăr, dar adăugarea de piper foarte fin măcinat mărește aroma.
sursa:Sanatateminutcuminut.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...