Anunt de ULTIMA ORA despre suspendarea presedintelui…

Președintele PSD Liviu Dragnea s-a lansat într-un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, acuzându-l pe acesta că „poate are un protocol secret semnat cu statul paralel” și că „incită la violență”. Totodată, liderul suprem al social-democraților a vorbit și despre zvonurile privind suspendarea președintelui.

Dragnea a declarat, duminică seară, într-o emisiune la România TV, că şeful statului nu are niciun motiv să nu promulge legile justiţiei, în condiţiile în care acestea sunt votate de Parlament şi sunt declarate constituţionale.

„Afirmaţia că după ce vor veni de la Curte le va întoarce în Parlament arată ce, de fapt…? Că nu este interesat de constituţionalitate, nu este interesat de corelarea între anumite articole, ci este interesat ca aceste legi să intre în vigoare cât mai târziu. Şi asta ce spune? Te duci cu gândul că poate are un protocol secret semnat cu statul paralel.
Care să fie interesul în momentul în care te expui atât de mult, în momentul în care tu te expui cu bună ştiinţă, blochezi intrarea în vigoare a unor legi adoptate de Parlamentul României – care este singura autoritate care poate legifera în România, legi susţinute de asociaţiile de magistraţi – declarate constituţionale de Curtea Constituţională şi tu nu vrei să intre în vigoare”, a afirmat liderul social-democrat.

„Nu m-am gândit la suspendare şi nu vreau să mă gândesc la suspendare. Nu vreau să ajungem la suspendare. Voi face tot ce îmi stă în putinţă ca în România să fie stabilitate politică. Nici nu mă interesează că e Anul Centenar. La anul, România are preşedinţia Consiliului Uniunii Europene”, a afirmat Dragnea la România TV.

Dragnea: Iohannis incită la violență
„Eu nu l-am văzut vreodată pe preşedintele României să facă apel la calm. Preşedintele a incitat şi la proteste în permanenţă, a fost şi în piaţă de mai multe ori, prin toate declaraţiile pe care le face incită la violenţă, enervează foarte mult, vrea să transmită un sentiment de nesiguranţă.

Eu am spus că acest tip de acţiune poate să reprezinte un atac la siguranţa naţională, pentru că, în momentul în care transmiţi date inexacte, transmiţi mesajul că în România economia nu merge bine, în România salariile nu se plătesc, că obiectivele din programul de guvernare nu se îndeplinesc, că este instabilitate politică, că Guvernul este instabil, există riscul ca anumite investiţii care ar trebui să vină în România nu mai vin pentru că îl aud pe şeful statului”, a afirmat Dragnea.

Liderul social-democrat susţine că nu se află în război cu şeful statului şi că nici nu a iniţiat vreodată un conflict cu acesta. În schimb, el a reiterat ideea că va riposta la orice declaraţie sau acţiune ostilă din partea lui Klaus Iohannis sau a celor care îl susţin.

Dragnea s-a declarat convins că rezultatele guvernării PSD vor fi resimţite în scurt timp, iar acest fapt generează temeri preşedintelui ţării.

„Există o temere din ce în ce mai mare, o teamă din ce în ce mai mare, o supărare din ce în ce mai mare generată de faptul că, în scurt timp, adevărul economic, adevărul social, adevărul fiscal va ieşi atât de mult în evidenţă încât toate aceste minciuni nu vor mai putea fi folosite pentru a manipula oameni şi încearcă să facă orice pentru ca guvernarea să fie blocată, acţiunile din parlament să fie fie blocate şi folosesc orice mijloace”.

Șeful PSD: Autoritățile israeliene, jignite de Klaus Iohannis
Liderul Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat, duminică seară, că autorităţile israeliene „s-au simţit jignite” de declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis care a spus că liderul social democrat ar fi făcut înţelegeri secrete cu evreii.

„Acea declaraţie că nu ştie ce înţelegeri secrete a făcut Dragnea cu evreii… Eu nu fac înţelegeri secrete cu nimeni. Nu l-am auzit să se refere la protocoale secrete care scandalizează o ţară întreagă. Eu nu fac înţelegeri secrete cu nimeni. Eu ştiu că oficialităţile de la Ierusalim s-au simţit profund jignite. Dumneavoastră realizaţi grozăvia acelor afirmaţii?”, a afirmat liderul PSD.

Acesta a adăugat că scandalul legat de plecarea sa şi a premierului Viorica Dăncilă în Israel a fost generat artificial, subliniind că şeful statului nu are prerogative exclusive de politică externă. Totodată, el a menţionat că un premier dintr-un stat democratic are dreptul să se întâlnească cu orice demnitar din lume.
sursa:huff.ro

Top 10 cele mai delicioase combinații alimentare
Iată zece combinații de alimente care par a fi făcute în ceruri. Deși le-am ordonat preferințelor mele, ele pot fi ușor schimbate.

Ochiuri si bacon

Nimic nu începe ziua mai bine decât două ochiuri cu șuncă. Proteina din ouă și grăsimea din bacon formează un amestec grozav care vă oferă energia necesară pe parcursul întregii zile. De asemenea, trebuie menționat faptul că șunca, în general, este excelentă, combinată cu tot felul de alte alimente – chiar și lucruri dulci cum ar fi Bacon și prăjituri.

Unt și Popcorn

Popcorn-ul a fost descoperit inițial de americanii nativi. A devenit din ce în ce mai popular în timpul Marii Depresiuni, deoarece era relativ ieftin, utilizarea lui a fost deosebit de populară în cinematografe. Acum, când te duci la filme, vraja popcornului este aproape irezistibilă, în ciuda prețului acum oribil de scump. Untul și popcornul trebuiau să fie un meci făcut în cer, la urma urmei, ce este mai bun decât floricelele de porumb cu unt?

Pizza și berea

Să recunoaștem, ce este mai bun decât o pizza cu pepperoni și o bere rece ca gheața? Uleiul fierbinte al pizzei este bine spălat de berea răcoritoare. Și pentru a îmbunătăți și mai mult o seară deja grozavă, atunci când vă puteți bucura de această combinație minunată, puneți un film, niște popcorn! Doar aveți grijă la calorii – oricât de delicios este acest amestec, a fost în mod clar proiectat de Satan însuși să ne trimită pe toți la dracu ‘mai repede.

Sare si piper

Combinația de sare și piper datează din secolul al XVII-lea din bucătăria franceză, deoarece se credea că piperul este singurul condiment care nu strică gustul natural al mâncării. Orice aliment este mai bun cu un pic de sare și piper. Pe cont propriu, atât piperul cât și sarea pot fi folosite în gătitul savuros și dulce – și, în combinație, pot transforma ceva ușor în ceva minunat. Fiecare bucătar care se respectă va folosi aceste două condimente împreună în aproape tot ce gătește.

Hamburger și Cartofi Prăjiți

Deși cartofii prăjiți provin din anii 1600-1700, popularitatea lor a explodat atunci când au început să fie vânduți în întreaga lume prin intermediul lanțurilor de fast-food, în special McDonald’s. Majoritatea lanțurilor de fast-food au legat rapid cartofii cu burgeri, creând o masă delicioasă. Știați că soldații americani au inventat termenul “cartofi prăjiți”, când au gustat ​​pentru prima dată în Belgia în timpul primului război mondial?

Spaghete si chifteluțe

Unii susțin că asocierea a început la începutul secolului al XX-lea, când imigranții italieni le făceau în New York City. Cu toate acestea, alții susțin că împerecherea datează din Italia veche. Indiferent de origine, cele două se complimentează reciproc și fac o masă grozavă, sățioasă- și una deosebit de bună pentru studentul sărac.

Branza si biscuiti sarati

Combinația clasică de brânză și biscuiți a devenit din ce în ce mai populară odată cu dezvoltarea biscuiților Ritz în 1934 de către Nobisco. Combo-ul servește ca o gustare excelentă, în special pentru cei mici. Spre deosebire de majoritatea celorlalte intrări de pe această listă, aceasta este o combinație de alimente iubită atât de bogați, cât și de săraci.

Tortilla Chips și Salsa

Deși combinația de chips-uri și salsa este de obicei considerată a fi mâncare mexicană, combo-ul a explodat într-adevăr când chipsurile tortilla au început să fie produse în masă în Los Angeles. Acum, combinația servește ca una dintre cele mai populare aperitive și gustări. Aceasta este, de asemenea, o combinație care poate fi la fel de unică ca și producătorul – atâta timp cât salsa conține roșii, puteți adăuga practic orice altceva și va fi foarte bună cu chipsuri de tortilla.

Piure de cartofi cu sos

Una dintre cele mai delicioase combinații, sosul umezește cartofii și adaugă puțină aromă suplimentară pentru a crea o combinație perfectă. Lăsând sosul să curgă peste tot pe cartofi, aparent completează cartofii piure. Aceasta este, evident, o combinație atât de populară încât este un fel de fel de mâncare de la Kentucky Fried Chicken.

Oreos și lapte

Oreo a fost creată în februarie 1912 de către Nabisco în New York. Popularitatea imediată a biscuiților a dus la faptul că a fost cel mai bine vândut cookie din secolul al XX-lea. De atunci a fost denumit “biscuitele prefe
sursa:Sanatateminutcuminut.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...