Inna, după ce a căzut de pe scenă: „Am făcut 25 de minute de show pansată!”

Concerul Innei din Istanbul a fost întrerupt brusc după ce artista a suferit un accident în urma căruia a avut nevoie de îngrijiri medicale. Artista a căzut de la doi metri înălţime după ce scena s-a prăbuşit. Artista noastră s-a ales cu mai multe zgârieturi şi vânătăi. Deşi era rănită, ea a încercat să treacă peste incident, dar din cauza durerilor a fost nevoită să-şi întrerupă recitalul. Duminică seara, ea a revenit pe scenă, la Ankara, fiind în turneu în Turcia.

Inna a avut parte de o experienţă îngrozitoare. Aflată în turneu în Turcia, cântăreaţa s-a rănit timpul concertului de la Istanbul, după ce o bucată de scenă, s-a prăbuşit cu ea. Solista s-a rănit la ambele picioare şi deşi şi-a asigurat fanii că se simte bine, în fapt ea a avut dureri mari. A încercat să ducă până la capăt spectacolul, care începuse dopar de zece minute, dar a fost nevoită să renunţe şi să meargă la spital. Din fericire, medicii au constatat că nu are nimic fracturat.

″În condiţiile în care nu mi s-a întâmplat asta în 10 ani de zile, asta îmi dă clar de înţeles că lucrurile nu erau tocmai ok. M-am uitat pe filmare, era instabilă scenă. Eu eram cea de-a doua care a căzut. Şi un dansator a căzut înaintea mea, doar că el a fost foarte atent şi nu i s-a întâmplat nimic. M-am speriat foarte tare, am realizat cât de gravă ar fi putut să fie situaţia, erau şi pietre, margine din beton. Am simţit că nu m-am lovit la cap. M-am sprijit în mâini şi mi-am dorit să continui show-ul pentru că veniseră o grămadă de oameni şi nu era vina lor. Am făcut 25 de minute de show pansată, doar că la un moment dat începuseră să mi se dezmorţească rănile de la picioare şi începusem să simt tot mai mare durerea şi după 25 de minute a trebuit să mă opresc şi ne-am dus la spital. Am făcut radiografie, sunt în regulă, sunt doar zgârieturi şi lovituri”, a spus artista la stirileprotv.ro.

De pe patul de spital cântăreaţa a postat o fotografie şi un mesaj prin care le transmite celor care o apreciază că este teafără. De altfel, duminică seară ea a susţinut un al doilea concert în cadrul turneului din Turcia, la Ankara.

Managerii artistei vor stabili dacă vor lua măsuri împotriva organizatorilor concertului. ”Eu îmi doresc foarte tare să nu facem rău nimănui, e o întâmplare şi trebuie să avem din învăţat din asta”, amai spus cântăreaţa pentru aceeaşi sursă.

Sursa: click.ro

Gabriela Cristea a spus de ce nu îi permite tatălui ei să îşi vadă nepoata. Vedeta a vorbit în direct la Acces Direct despre relaţia cu părinţii ei, dar şi despre fiica ei, de care vrea să fie întotdeauna aproape.

Gabi Cristea a recunoscut că tatăl ei nu şi-a văzut nepoata, însă vedeta nici nu este de acord ca acest lucru să se întâmple.

“Părinţii nu erau mândri când m-au văzut la televizor. Era mentalitatea aia cu femeile care apar la televizor sunt femei uşoare. Ei şi-ar fi dorit dacă tot am făcut liceul de coregrafie să fiu balerină. A fost o presiune foarte mare pentru mine.

Ce am avut eu, ce am simţit eu. Mi-am luat adio bineînţeles. Am avut o relaţie apropiată cu mama. Eu o să vreau să am o relaţie mult mai apropiată cu fiica mea. Ceva a lipsit. Tata nu şi-a cunoscut nepoata. Nu doresc eu asta pentru că nu doresc.

Sunt alte lucruri mai grave. Lucruri pe care el nici nu le conştientizează. Făcând circul pe care l-a făcut la televizor probabil că nu conştientizează. Nu înţelege. Consider că vreau ce e mai bine pentru copilul meu.

Toate rănile se închid, rămân cicatrici”, a spus Gabriela Cristea la Acces Direct.

Recent, a ieșit la iveală că vedeta va reveni la TV. Gabriela Cristea va avea o emisiune la Antena Stars. Anterior, ea a prezentat emisiunea Te vreau lângă mine, de la Kanal D până a intrat în concediu de maternitate, atunci când a adus-o pe lume pe fiica sa, Victoria.

Sursa: stiriactuale.net

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...