Această metodă ingenioasă am aflat-o de la o bătrânică. Nu am crezut că funcționează până nu am încercat! Scurgerile se desfundă imediat

Cu timpul permeabilitatea scurgerilor de la chivete și căzi se diminuează, deorece aici se strânge o cantitate semnificativă de mizerie și gunoaie.

Apoi într-o zi pe care nu o putem numi frumoasă, scurgerile se vor înfunda aproape de tot și apa nu se va scurge aproape deloc. Cu toate acestea, nu vă grăbiți să chemați un instalator sau să dați bani pe soluții de curățare a scurgerilor!

Azi vă vom dezvălui cum puteți desfunda scurgerile cu ingrediente care se găsesc în orice gospodărie.

Cum puteți desfunda scurgerile chiuvetelor?

Ingrediente:

– 200 g bicarbonat de sodiu

– 200 g sare

– 150 ml oțet

– Apă

Mod de preparare și utilizare:

1. Prima dată amestecați sarea și bicarbonatul

2. Cu grijă turnați acest amestec în scurgere.

3. Fierbeți puțin oțetul, apoi turnați-l în scurgere. Veți asista la o reacție chimică în timpul căreia se formează o spumă.

4. În cele din urmă, turnați apă fierbinte în scurgere pentru a o spăla. Ați și terminat! După asta apa se va scurge fără nici o problemă.

Această metodă este una foarte simplă pentru a rezolva problema. Aceste ingrediente dizolvă excelent toate depunerile și tot odată nici nu afectează furtunul de scurgere.

În plus, desfundarea scurgerilor nu durează prea mult timp, și nici nu este necesară nici o unealtă sau utilizarea vreunui instrument special.

Aveți grijă să aveți scurgerile curate și fără probleme! Împărtășiți acest truc prietenilor și cunoștințelor dumneavoastră, cu siguranță și ei au întâmpinat probleme cu înfundarea scurgerilor.

Sursa:bidista.com

Cum să faci acasă pastă de dinți din argilă

Află cum să faci acasă pastă de dinți din argilă. Dacă nu vrei să le mai folosești pe cele din comerț, care conțin mai multe substanțe ce pot duce la apariția unor probleme de sănătate, atunci poți încerca și tu această rețetă. Iată care sunt ingredientele necesare și cum să procedezi.

Cum să faci acasă pastă de dinți din argilă

Pentru această pastă de dinți este indicat să folosești argilă de bentonit. Aceasta are efecte detoxifiante. Este o sursă immportantă de minerale. Conține cel puțin 60. Astfel ajută corpul să elimine toxinele, metalele grele, dar și impuritățile.

Pentru a pregăti această pastă de dinți ai nevoie de câteva ingrediente. Ai nevoie de 2 linguri de argilă de bentonit. De asemnea, ai nevoie de 3 – 4 linguri de apă distilată. Poate fi fiartă și răcită. Mai ai nevoie și de 4 picături de ulei de esențial de scorțișoară. Este antibacterian și antifungic.

Opțional, pentru gust, mai poți adăuga și 10 picături de stevia sau xilitol. De asemenea, poți pune și 2 picături de ulei esențial de cuișoare. Este un bun analgezic și antibacterian.

 

Argila se va pune într-un bol. Trebuie să fie din sticlă. Apoi se adaugă uleiurile esențiale, îndulcitorul (dacă vrei să adaugi). Apoi se adaugă 3 linguri de apă.
Amestecați ingredientele timp de 5 minute. Folosiți o lingură de plastic sau din lemn. La final trebuie să se obțină o pastă fină. Dacă vreți ca pasta de dinți să fie un pic mai subțire, mai puteți adăuga o lingură de apă.

 

Rezultatul obținut se va ține într-un recipient din sticlă. Înainte de a vă spăla pe dinți, luați pasta din recipient folosind periuța. Spre deosebire de pasta de dinți din comerț, aceasta nu face spumă. De asemenea, trebuie știut faptul că nu are un gust extrem de plăcut. Dar este eficientă.

Aveți grijă! Sunt unele tipuri de argilă bentonită ce conțin metale grele. Din acest motiv nu trebuie să fie folosite de fameile însărcinate sau de copii.

sursa: revistateo.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...