Melania Trump, operata de urgenta! Ce a patit sotia lui Donald Trump. Ce vesti au medicii despre starea ei :O

Melania Trump a fost supusă, luni, unei intervenții chirurgicale din cauza unor probleme la rinichi, iar starea ei este acum bună.Din primele informații, operația prin care a trecut prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a decurs normal, conform așteptărilor.

“Melania Trump a trecut, marți dimineață, prin mai multe proceduri de embolizare, pentru a trata o problemă benignă la rinichi. Intervențiile au reprezentat un succes și nu există complicații”, a declarat Stephanie Grisham, directorul de comunicare al Melaniei Trump, potrivit CNN.

Melania Trump va mai rămâne internată în spital până la sfârșitul săptămânii. Președintele SUA, Donald Trump, nu a fost alături de soția sa pe durata operației și a preferat să rămână la Casa Albă. Ulterior acesta a anunțat că va merge să își viziteze soția.

sursa:cancan.ro

10 metode simple de a oferi parului subtire un volum mai mare
Dacă natura ți-a dat părul subțire, poate fi greu să încerci să-i dai volum și să-l păstrezi așa cum vrei după ce vei părăsi casa în fiecare dimineață. Dar vestea bună este că există multe modalități de a realiza acest lucru. Iata o listă cu cele mai bune sfaturi pentru a vă ajuta părul să arate fabulos în fiecare zi.

10.Joaca-te cu lungimea parului.

Mulți stilisti sunt de acord că lungimea optimă pentru părul subțire nu este mai mică decât umărul dvs., deoarece coafurile scurte de acest gen dau impresia unui volum mai mare. Părul este mult mai ușor de aranjat. Având în vedere alegerea, volumul peste lungime ar putea fi o opțiune mai bună.
9.Abordeaza o coafură multi-strat.

O altă coafură care ajută la impresia unui volum mai mare este una cu mai multe straturi, cu o margine neuniformă. Un alt avantaj al acestui tip de tunsoare este că se potrivește practic fiecărui tip de față și păr.

8.Adauga o anumită culoare.

Puteți adăuga volum părului folosind nu numai foarfecele, ci și culoarea. Acest lucru ar putea oferi evidențieri obișnuite sau metoda shatush, în care utilizați mai multe nuanțe diferite de culori.
7.Spăla-ti părul în direcția corectă.

Chiar și ceva la fel de simplu ca și spălarea părului intr-un mod corect, poate adăuga volumul. Tot ce trebuie să faceți este să urmați câteva reguli de bază:
Începeți prin clătirea părului cu apă fierbinte. Acesta va deschide cuticulele, ceea ce este bun pentru îndepărtarea murdăriei sau a produsului prins în păr. Atunci când părul este clătit în apă caldă, acesta eliberează uleiurile prin scalp și deschide cuticulele astfel încât să poată absorbi uleiul.
Aplicați șampon numai la rădăcinile dvs. Apoi răspândiți spuma de-a lungul părului. Capetele părului sunt întotdeauna mai uscate și mai fragile, deci nu trebuie să le frecați.
Aplicați balsam sau o mască numai pe lungimea părului. Șampoanele hidratante, atunci când sunt aplicate pe rădăcini, le fac doar mai grele și îți ajută părul.
Spălați scalpul în mod regulat. Acest lucru va îmbunătăți circulația sângelui și va scăpa de celulele moarte.
Încercați să nu vă spălați părul în fiecare zi. Acest lucru poate elimina un strat de protectie din parul dvs., lasandu-va parul fara volum. De asemenea, este mai bine să folosiți un șampon uscat.

6. Foloseste bigudiuri.

În zilele noastre, există o multitudine de opțiuni disponibile pentru a vă da rădăcinilor mai mult volum, începând cu spray-uri speciale, clești de păr și terminând cu bigudiurile pe care le-au folosit mamele și bunicile noastre.

5. Evita să folosesti prea multă spumă de coafat.

O cantitate excesivă de spumă de coafat vă poate lipi părul și îl poate face mai greu, ceea ce scade din aspectul volumului. Aplicați următoarea regulă: pentru coafurarea părului scurt, tot ce aveți nevoie este o minge de spumă de dimensiunea unui nuci. Pentru părul cu lungime medie, ar trebui să fie aproximativ de dimensiunea oului de găină, iar pentru părul lung dimensiunea unei mingi de tenis.
4. Aplica principiul “haosului creativ”.

Un pic de haos poate fi cel mai bun prieten al tău, dacă cauți mai mult volum. Acest lucru se poate realiza prin modelarea părului în valuri de lumină, ținându-l înapoi doar cu o bandă de păr sau prin utilizarea spumei modelatoare.

3. Foloseste un șampon uscat.

Șamponul uscat poate fi un salvator pentru cei care nu au timp să-și spele părul sau să-și petreacă ore să-l aranjeze. Îndepărtează murdăria din rădăcinile dvs. și, de asemenea, ajută la ridicarea acestora, ajutând la creșterea volumului. Același efect poate fi obținut prin utilizarea pulberii pentru copii.
2. Uscați-vă părul de jos.

Un uscător de păr obișnuit vă poate ajuta, de asemenea, să vă ofere un volum suplimentar. Pur și simplu coborâți-vă capul astfel încât părul să stea în fața feței dvs. și direcționați aerul fierbinte de la radacini spre varfuri. Alternativ, ridicați pur și simplu partea superioară a părului și o uscați într-o poziție verticală.

1. Aranjati pozitionarea cararii parului.

În loc să vă aplicați distanța obișnuită în centru, încercați să o faceți diferit. Aveți multe opțiuni aici: in zig-zag, o despărțire laterală sau o despărțire laterală. Acest truc simplu poate adauga volum parului dvs.
Sursa: brightside.me

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...