Mihai Voropchievici, avertisment pentru Vărsători și Raci. Ce urmează în câteva zile

Numerologul Mihai Voropchievici a realizat horoscopul runelor valabil până pe 20 mai. Acesta a făcut previziuni neașteptate pentru Vărsători și Raci. Pentru acești doi nativi, lucrurile iau întorsături cu totul inedite.

Horoscop Mihai Voropchievici

Vărsătorii au șansa de a-și găsi un nou loc de muncă, mult mai ofertant din punct de vedere financiar. Lucrurile se schimbă în bine pentru ei, mai ales că au parte de drumuri benefice, drumuri care îi vor repune pe picioare.

„E pus în situația de a alege un nou loc de muncă, poate pleca într-o delegație, casă nouă. Rezolvări în conformitate cu problemele pe care și le dorește”, a declarat Voropchievici despre nativul Vărsător la Antena 3.

Racii trebuie să se relaxeze, să facă tot posibilul să nu mai ia în seamă toate răutățile. Va fi o perioadă destul de dificilă până pe 20 mai pentru acești nativi de apă.

„Primește un sfat. Să re relaxeze și să se detașeze de fricile lui. Se bucură de sănătate excelentă și să îi viziteze pe cei dragi”, se mai arată în previziunile lui Voropchievici.

Ce spune Voropchievici despre restul nativilor

Berbec. Este în întârziere. Să abordeze toate problemele cu totul altfel, să fie mai duri.

Taur. Revigorări în viața lui, pregătit să înceapă o viață nouă. O săpt cu multă încărcîtură benefică.

Gemeni: În căutarea dragostei fierbinte și pasionale. O săpt fantastic de bună/

Leu: Vrea să facă lucruri rele cu întârziere. Apare o dispută. Sunt sfătuiți să își rezolve problemele, mai ales profesionale. Suportă niște lucruri din bunătate. Să nu mai fie îngrijorați, că lucrurile se aranjează miraculos.

Fecioară: Persoanele care se gândesc la o Fecioară să se aștepte la cadouri. Lucruri plăcute.

Balanța. Va avea o săptămână puțin mai grea. O săptămână în care vor fi testați, să dea dovadă de forță și putere.

Scorpion: Sunt pe dos. Pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Au creat disensiuni și primesc efectele cu vârf și îndesat. Dacă au făcut lucruri rele, lucrurile se întorc împotriva lor.

Săgetător: Să rămână acasă pentru o schimbare majoră. Dacă au deranjat pe cineva, schimbările sunt rodul comportamentului.

Capricorn. Nerăbdător. Să aibă un pic de răbdare, că lucrurile vin pentru cei care știu să aștepte.

Pești: Vrea să plece în călătorie. Își ia câteva zile de relaxare, să se deconecteze.

Previziunile au fost făcute în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

sursa:teotrandafir.ro

9 semne că trebuie să-ţi reconsideri valorile în viață

Valorile tale în viață sunt un fel de busolă care te ghidează atunci când e vorba de luarea unor decizii importante. De unde știi dacă trebuie să te reconsideri?

De ce oamenii au valori greșite în viață? Aceasta este o întrebare adresată de mulți, dar la care puţini găsesc un răspuns. Motivele nu sunt comune pentru toată lumea și depind de individ, dar valorile scăzute în viață nu pot decât să lase un impact negativ și să ne distrugă șansele de succes.
Din păcate, fiecare dintre noi ajunge intr-o anumită perioadă în care valorile noastre necesită o reconsiderare serioasă. La urma urmei, valorile sunt ceea ce dau claritate vieții și ne permit să luăm cele mai dificile decizii. Dacă alegi valori greșite, nu vei avea ghidul potrivit pentru a te ajuta în momentele dificile.
Când nu suntem siguri de valorile noastre în viață, nu putem să căutăm un ghid general și să rezolvăm problema. Ele sunt unice pentru fiecare persoană și se bazează pe propriile convingeri și experiențe. Ele vor depinde de viața persoanei, indiferent dacă sunt introvertite sau extrovertite, și alegerile pe care le fac cu privire la valorile lor.
Din fericire, mai multe steaguri roșii vă pot arăta dacă schimbările sunt esențiale pentru fericirea ta, cum ar fi:

Nemulțumirea
O persoană cu valori scăzute este adesea nemulțumită de lucrurile din viața lor. Se luptă în mod constant cu rezultatul deciziilor lor de viață, dar totuși nu-și pot asuma responsabilitatea pentru ceea ce sa întâmplat. Acesta este primul semn că ar trebui să-ţi reconsideri valorile

Autocritica
Pentru a crește și a învăța în viață, trebuie să înțelegem importanța alegerilor noastre. Greșelile nu sunt ceva de care să-ți pară rău și ele pot servi adesea drept cel mai bun ghid pentru ideea potrivită.
O persoană care este prea autocritică va avea valori scăzute în viață. Când se întâmplă acest lucru, învățatul din greșeli nu este posibil, deoarece accentul se pune apoi pe critică în loc de învățare.

Complexul eroului
Acesta este unul din multe complexe psihologice care ne tulbură mintea. Dacă simţi asta de multe ori, poate fi un semn care indică necesitatea de a-ţi schimba prioritățile în viață.
Știai că cel mai comun grup de persoane care au complexul eroului sunt pompierii? Atunci când o persoană are un loc de muncă periculos, adesea dezvoltă necesitatea de a fi centrul atenției și, prin urmare, se bucură de oportunitățile de a salva pe cineva din motive greșite.
Acest lucru nu sună atât de rău, deoarece misiunea pompierilor este de a salva oamenii. Cu toate acestea, dacă o persoană suferă de necesitatea de a ajuta pe ceilalți cu orice preț, poate fi periculoasă. Complexul eroului poate face o persoană să creeze sau să laude situații în care vor salva o altă persoană.
Dacă credeți că aveți complexul eroului, trebuie să-ţi schimbi imediat valorile în viață.

Hipersensibilitate
Acest lucru este strâns legat de autocritică și, în cele mai multe cazuri, o persoană care are valori scăzute simte ambele. Când eşti autocritic, este foarte puțin probabil să accepţii critici și să înveţii din ele. Chiar și sfatul cel mai atent va părea un atac personal, ceea ce înseamnă că sunteți hipersensibil la critici.

Nedeterminarea
O persoană cu valori scăzute va avea cel mai greu timp să ia o decizie, chiar și pentru cele mai simple lucruri din viață. Se tem de rezultat sau pur și simplu nu pot decide asupra celei mai bune soluții deoarece cred că vor face o greșeală.
Dacă ceri adesea altor persoane răspunsul, eştii o persoană indecisă. Aceasta înseamnă că te temi de responsabilitate și nu poţi să iei o deciziile cheie pentru viața ta. În acest caz, trebuie să-ţi reconsideri valorile.

Negativitatea
Cum iţi vezi viitorul? Dacă răspunsul este negativ, trebuie să setezii valorile bune. Paharul nu este pe jumătate gol, dar este în schimb jumătate plin. Având o perspectivă pozitivă asupra viitorului este cheia succesului în viață.
Pe lângă perspectiva negativă a viitorului apropiat și îndepărtat, o persoană cu valori scăzute în viață nu crede în puterile și abilitățile sale. Frica de a nu reuși să depășească un obstacol îi împiedică să ia pasul, chiar dacă sunt mai mult decât calificați pentru a termina sarcina.

Perfecționismul
Valorile scăzute dau un sentiment de imperfecțiune, motiv pentru care oamenii care au valori greșite în viață tind să fie perfecționiști. își petrec o perioadă inutilă de timp făcând sarcini care nu au nevoie de atâta atenție, doar pentru că vor să treacă prin fiecare detaliu pentru a se asigura că le-au făcut bine.
A face lucrurile bine nu te va face să te simți mai adecvat. Ar trebui să opreşti sarcinile de micromanagement pentru a le delega altora. Dacă înveţii să nu te controlezi și să îţi schimbi valorile vieții, poţi scăpa de acel perfectionism nesănătos.

Impuls
Valorile scăzute ale vieții merg în ambele sensuri – fie că poți fi un perfecționist, fie că te concentrezi pe fiecare detaliu, fie că poți lua decizii înșelătoare fără să te gândești la acțiunile tale. Primul duce la senzația și stresul copleșitor, în timp ce acesta din urmă poate provoca o mare dezamăgire. Interesant, acestea sunt ambele semne clare pe care trebuie să le stabileşti.

Plictiseala
Semnul final este cel mai frecvent dintre ele – plictiseala. Dacă te plictisești în orice moment și nu îți găsești viața socială satisfăcătoare, trebuie să faci niște schimbări în viață. Timpul petrecut împreună cu prietenii și cunoștințele ar trebui să fie momentul aşteptat, fără teamă.
Dacă te simți așa, ar putea fi momentul să-ţi reconsideri cercul de prieteni. Nu spunem că trebuie să scapi de ei cu totul, dar încearcă să adaugi pe cineva nou în viața voastră. Astfel de oameni pot aduce noi perspective și pot face plictiseala să dispară.
Te confrunţi cu oricare dintre aceste condiții în viața ta? Dacă răspunsul este da, trebuie să începi să lucrezi la prioritățile tale. și să stabileşti valori care iţi vor îmbunătăți viața și bunăstarea. Aceste sfaturi ar trebui să indice discrepanțele din valorile tale și să-ţi spună dacă viata ta are nevoie de schimbări.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...