Cine este, de fapt, mama Elizei, fiica Adrianei Iliescu! Este o adevărată surpriză pentru multă lume

Adriana Iliescu a ajuns celebră în toată lumea atunci când a devenit cea mai în vârstă mamă din lume.

Fosta profesoară universitară avea 66 de ani atunci când a adus-o pe lume pe Eliza, o fetiță pe care și-a dorit-o mulți ani.

Venirea pe lume a fetiței a fost un adevărat miracol pentru Adriana Iliescu. Chiar dacă aceasta a ținut sarcina timp de 33 de săptămâni apoi a născut prematur, în realitate, Adriana Iliescu nu este mama biologică a Elizei.

Iar explicația este cât se poate de simplă. Pentru că Adriana Iliescu era la menopauză, aceasta a făcut mai multe tratamente pentru a ține o sarcină. Însă corpul său nu mai era capabil să producă ovule.

Citește și: Adriana Iliescu a rupt tăcerea! Ce s-a întâmplat cu adevărat cu fiica sa

De aceea, echipa de medici care a ajutat-o să aducă pe lume un copil au apelat la fertilizare în vitro. Ovulul și materialul seminal au provenit de la donatori anonimi, iar fosta profesoară a fost doar mamă purtătoare.

„S-au implantat trei embrioni și au prins toți trei la început”, a precizat prof. dr. Marinescu, într-o conferință de presă, imediat ce Eliza s-a născut. Numai că în scurt timp, unul dintre embrioni s-a oprit din evoluție.

Același lucru s-a întâmplat în săptămâna a 33-a cu al doilea făt, o fetiță. Medicii i-au făcut Adrianei Iliescu imediat cezariana pentru a salva cel de-al treilea bebeluș. Eliza a avut la naștere doar 1,45 kg și a rămas în spital circa două luni”, a anunțat atunci profesorul Marinescu.

Te-ar putea interesa și: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie lunară are

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România a ajuns la vârsta de 79 de ani. Fiica sa, Eliza, are 12 ani, iar fosta profesoară universitară face eforturi pentru a-și întreține pensia.

Adriana Iliescu a dezvăluit că are o pensie lunară de aproximativ 2000 de lei și spune că este foarte atentă când vine vorba de cumpărături.

„Comparativ cu a altora, pensia mea este frumusica. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt multi bani pentru doua persoane, dar nici putini.

Daca chibzuim acesti bani foarte bine, ne ajung si, Slava Domnului, ne descurcam! Nu ne plangem, alti pensionari o duc mai greu. Facem cumparaturi de la piata, gatim, ne aprovizionam din vara pentru iarna si avem grija pe ce cheltuim.

sursa:teotrandafir.ro

9 semne că trebuie să-ţi reconsideri valorile în viață

Valorile tale în viață sunt un fel de busolă care te ghidează atunci când e vorba de luarea unor decizii importante. De unde știi dacă trebuie să te reconsideri?

De ce oamenii au valori greșite în viață? Aceasta este o întrebare adresată de mulți, dar la care puţini găsesc un răspuns. Motivele nu sunt comune pentru toată lumea și depind de individ, dar valorile scăzute în viață nu pot decât să lase un impact negativ și să ne distrugă șansele de succes.
Din păcate, fiecare dintre noi ajunge intr-o anumită perioadă în care valorile noastre necesită o reconsiderare serioasă. La urma urmei, valorile sunt ceea ce dau claritate vieții și ne permit să luăm cele mai dificile decizii. Dacă alegi valori greșite, nu vei avea ghidul potrivit pentru a te ajuta în momentele dificile.
Când nu suntem siguri de valorile noastre în viață, nu putem să căutăm un ghid general și să rezolvăm problema. Ele sunt unice pentru fiecare persoană și se bazează pe propriile convingeri și experiențe. Ele vor depinde de viața persoanei, indiferent dacă sunt introvertite sau extrovertite, și alegerile pe care le fac cu privire la valorile lor.
Din fericire, mai multe steaguri roșii vă pot arăta dacă schimbările sunt esențiale pentru fericirea ta, cum ar fi:

Nemulțumirea
O persoană cu valori scăzute este adesea nemulțumită de lucrurile din viața lor. Se luptă în mod constant cu rezultatul deciziilor lor de viață, dar totuși nu-și pot asuma responsabilitatea pentru ceea ce sa întâmplat. Acesta este primul semn că ar trebui să-ţi reconsideri valorile

Autocritica
Pentru a crește și a învăța în viață, trebuie să înțelegem importanța alegerilor noastre. Greșelile nu sunt ceva de care să-ți pară rău și ele pot servi adesea drept cel mai bun ghid pentru ideea potrivită.
O persoană care este prea autocritică va avea valori scăzute în viață. Când se întâmplă acest lucru, învățatul din greșeli nu este posibil, deoarece accentul se pune apoi pe critică în loc de învățare.

Complexul eroului
Acesta este unul din multe complexe psihologice care ne tulbură mintea. Dacă simţi asta de multe ori, poate fi un semn care indică necesitatea de a-ţi schimba prioritățile în viață.
Știai că cel mai comun grup de persoane care au complexul eroului sunt pompierii? Atunci când o persoană are un loc de muncă periculos, adesea dezvoltă necesitatea de a fi centrul atenției și, prin urmare, se bucură de oportunitățile de a salva pe cineva din motive greșite.
Acest lucru nu sună atât de rău, deoarece misiunea pompierilor este de a salva oamenii. Cu toate acestea, dacă o persoană suferă de necesitatea de a ajuta pe ceilalți cu orice preț, poate fi periculoasă. Complexul eroului poate face o persoană să creeze sau să laude situații în care vor salva o altă persoană.
Dacă credeți că aveți complexul eroului, trebuie să-ţi schimbi imediat valorile în viață.

Hipersensibilitate
Acest lucru este strâns legat de autocritică și, în cele mai multe cazuri, o persoană care are valori scăzute simte ambele. Când eşti autocritic, este foarte puțin probabil să accepţii critici și să înveţii din ele. Chiar și sfatul cel mai atent va părea un atac personal, ceea ce înseamnă că sunteți hipersensibil la critici.

Nedeterminarea
O persoană cu valori scăzute va avea cel mai greu timp să ia o decizie, chiar și pentru cele mai simple lucruri din viață. Se tem de rezultat sau pur și simplu nu pot decide asupra celei mai bune soluții deoarece cred că vor face o greșeală.
Dacă ceri adesea altor persoane răspunsul, eştii o persoană indecisă. Aceasta înseamnă că te temi de responsabilitate și nu poţi să iei o deciziile cheie pentru viața ta. În acest caz, trebuie să-ţi reconsideri valorile.

Negativitatea
Cum iţi vezi viitorul? Dacă răspunsul este negativ, trebuie să setezii valorile bune. Paharul nu este pe jumătate gol, dar este în schimb jumătate plin. Având o perspectivă pozitivă asupra viitorului este cheia succesului în viață.
Pe lângă perspectiva negativă a viitorului apropiat și îndepărtat, o persoană cu valori scăzute în viață nu crede în puterile și abilitățile sale. Frica de a nu reuși să depășească un obstacol îi împiedică să ia pasul, chiar dacă sunt mai mult decât calificați pentru a termina sarcina.

Perfecționismul
Valorile scăzute dau un sentiment de imperfecțiune, motiv pentru care oamenii care au valori greșite în viață tind să fie perfecționiști. își petrec o perioadă inutilă de timp făcând sarcini care nu au nevoie de atâta atenție, doar pentru că vor să treacă prin fiecare detaliu pentru a se asigura că le-au făcut bine.
A face lucrurile bine nu te va face să te simți mai adecvat. Ar trebui să opreşti sarcinile de micromanagement pentru a le delega altora. Dacă înveţii să nu te controlezi și să îţi schimbi valorile vieții, poţi scăpa de acel perfectionism nesănătos.

Impuls
Valorile scăzute ale vieții merg în ambele sensuri – fie că poți fi un perfecționist, fie că te concentrezi pe fiecare detaliu, fie că poți lua decizii înșelătoare fără să te gândești la acțiunile tale. Primul duce la senzația și stresul copleșitor, în timp ce acesta din urmă poate provoca o mare dezamăgire. Interesant, acestea sunt ambele semne clare pe care trebuie să le stabileşti.

Plictiseala
Semnul final este cel mai frecvent dintre ele – plictiseala. Dacă te plictisești în orice moment și nu îți găsești viața socială satisfăcătoare, trebuie să faci niște schimbări în viață. Timpul petrecut împreună cu prietenii și cunoștințele ar trebui să fie momentul aşteptat, fără teamă.
Dacă te simți așa, ar putea fi momentul să-ţi reconsideri cercul de prieteni. Nu spunem că trebuie să scapi de ei cu totul, dar încearcă să adaugi pe cineva nou în viața voastră. Astfel de oameni pot aduce noi perspective și pot face plictiseala să dispară.
Te confrunţi cu oricare dintre aceste condiții în viața ta? Dacă răspunsul este da, trebuie să începi să lucrezi la prioritățile tale. și să stabileşti valori care iţi vor îmbunătăți viața și bunăstarea. Aceste sfaturi ar trebui să indice discrepanțele din valorile tale și să-ţi spună dacă viata ta are nevoie de schimbări.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...