Razvan si Dani, out de la tv! Vestea care i-a intristat pe fani :'(

Anunțul surprinzător a fost făcut de unul dintre prezentatorii de la „‘Neatza cu Răzvan şi Dani”. Fără prea multe explicații, Dani Oțil a spus că atât el, cât și colegul și prietenul său vor lipsi vinerea viitoare, pe 25 mai, de la muncă.

Conform mărturisirilor făcute de Dani Oțil, el și Răzvan Simion vor lipsi pentru că vor participa la reuniunea cu foștii colegi de liceu.

„De vineri într-o săptămână, ne vedem cu foștii colegi (…) Vineri avem o ediție specială în care, pentru prima dată în istorie, cineva ne va ține locul. Nu pot să spun mai mult”, a declarat Dani Oțil în cadrul matinalului.

Răzvan Simion și Dani Oțil prezintă matinalul de la Antena 1 de mai bine de 10 ani

„‘Neatza cu Răzvan şi Dani” este o emisiune care rulează în fiecare zi de luni până vineri de la ora 08:00 pe Antena 1. Răzvan Simion și Dani Oțil au venit la cârma emisiunii din anul 2008. Neatza este conceptul regizorului Miki Balbaie și a debutat în anul 2000. Primul prezentator al îndrăgitei emisiuni de dimineață de la Antena 1 a fost Horia Brenciu. De altfel, acesta este motivul pentru care e spusă des expresia: „strămoșul matinalului”.

sursa:cancan.ro

13 obiceiuri ciudate pe care le au persoanele introvertite

Majoritatea extrovertiţilor ar spune că toate persoanele introvertite sunt ciudate, dar chiar și persoanele care sunt introverte ar fi de acord că pot avea niște obiceiuri ciudate.

Iată doar câteva dintre obiceiurile ciudate pe care le au majoritatea persoanelor introvertite:

Vor verifica dacă nu este nimeni în jur înainte de a părăsi casa
Ultimul lucru pe care un introvertit dorește este să intre într-o conversație cu un străin, un vecin, cu oricine de fapt! Deci, intră în mod alert atunci când vine vorba să părăsească casa, verificând prin perdele, pe geam sau pe vizor, înainte de a pleca.
Se prefac că adorm la petreceri
Decât să vorbească cu străini, un introvertit se va preface că doarme la o petrecere sau la un eveniment social. Ar prefera să pară nepoliticoşi decât să treacă prin chinul discuțiilor cu oameni pe care abia știu.

Nu răspund niciodată la telefon
Un altul pe lista noastră de obiceiuri ciudate este că aproape toate persoanele introvertite vor lăsa apelul mesageriei vocale , chiar dacă sunt acolo când sună. Ei preferă să audă un mesaj vocal decât să vorbească cu o persoană adevărată.

Sunt bucuroşi atunci când planurile sunt anulate
Pentru majoritatea oamenilor, o reacție normală la planurile anulate este să simți dezamăgirea, dar nu şi introvertitul. Sunt bucuroşi și încep deja să planifice weekend-ul lor de lectură.

Urăsc bârfele si discuţiile inutile, dar iubesc conversațiile profunde și semnificative
Conceptul introvertitului al iadului este acela de a discuta inutil cu persoane pe care nu le cunosc. Cu toate acestea, dacă sunt cu cineva care sunt într-adevăr aproapiaţi pot intra într-o conversație profundă.

Se prefac că nu observă oamenii atunci când ies
Acest obicei ciudat are de a face, din nou, cu evitarea discuţiilor inutile. Un introvertit ar fi mai degrabă in stare să se ascundă în spatele unui raft de supermarket decât să întâlnească pe cineva unde va trebui să se implice într-o conversație.

Nu spun nimic multora și tot câtorva persoane
Introvertiţii tind să aibă câțiva prieteni apropiați care știu absolut totul despre ei. Toți ceilalți care cunosc introvertitul vor fi informați doar despre elementele de bază și nu vor ști nimic despre viața personală sau problemele lor.

Poartă căști în public pentru a evita oamenii
În mod obișnuit, când vedeți oameni care poartă căști în public, presupuneți că ascultă muzică. Ei bine, nu este întotdeauna cazul. Unii, asemenea introvertiţilor noștri, le folosesc ca mod de apărare, pentru ai opri pe alții să vorbească cu ei.

Își încarcă bateriile când sunt singuri
Introvertiţii simt că interacțiunea socială este obositoare, așa că trebuie să aibă timp suficient pentru a-și reîncărca bateriile și pentru a-și reînnoi nivelul de energie. Petrecând mult timp cu alte persoane îi face să se simta rău. Deci, nu vă așteptați să fie -sufletul petrecerii- pur și simplu nu pot face acest lucru.

Nu pot și nu flirtează
Persoanele introvertite găsesc întreaga idee de a flirta ameţitoare și, de fapt, nu știu cum să o facă. Trebuie să fii destul de încrezător să te expui acolo în fața unei alte persoane și pentru un introvertit, asta e prea înspăimântător.

Prefera mesajele text in loc de apelurile telefonice
Chiar și un mesaj neașteptat poate dezechilibra o persoană mai introvertită, dar crede-mă, este mult mai bine decât un apel telefonic. Apelurile telefonice necesită atenție și acțiune, în timp ce un text poate fi lăsat timp de câteva ore și rezolvat mai târziu.

Le spun prietenilor să plece când au socializat destul
Prietenii unui introvertit vor afla, de obicei, când prietenul lor nu mai suporta şi e destul. Dar acest lucru nu oprește introvertitul de a le spune, în termeni incerţi, să dispară când trebuie să fie singuri.

Prefera lumea online în loc de lumea reala
Introvertiţii se simt bine pe internet. De fapt, ei au mai multe șanse să lucreze pe internet, să stea mai mult din motive sociale și să-l folosească pentru cumpărături decât extrovertiții.

Extrovertiţii preferă interacțiunile față-în-față la muncă, ies în societate și cumpără în magazine aglomerate. Introvertiţii iubesc lumea online, deoarece le oferă șansa de a comunica într-un ritm mai lent.
Esti introvertit? Dacă da, puteți să vă regăsiţii în oricare dintre obiceiurile de mai sus?

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...