Drama unui tată: Cristian Țopescu și-a văzut fiica, pe Cristina Țopescu, după gratii

Cristian Țopescu a trecut printr-un moment cumplit de dureros atunci când fiica sa, Cristina Țopescu, a intrat la închisoare.

Cristian Țopescu, cel mai cunoscut și îndrăgit comentator sportiv din România, a fost nevoit să-și vadă fiica după gratii, rasă în cap, încătușată și purtând zeghe. Cristina Țopescu, în urmă cu mai mulți ani, în perioada regimului comunist, încercase să fugă din țară ilegal, însă a fost prinsă și trimisă în penitenciarul din Timișoara: “Greu… A fost greu pentru un tata care în acea perioadă era suspendat de la TVR, fiind în dizgrația unor personaje importante din conducerea țării. Am vizitat-o pe fiica mea la penitenciarul din Timișoara. Am văzut-o în zeghe și rasă în cap“ – povestea Cristian Țopescu într-un interviu pentru revista Tango.Cristina TopescuPentru un părinte o astfel de imagine se întipărește pentru totdeauna pe retină și devine dureroasă chiar și peste ani de zile, la o simplă rememorare. Norocul familiei Țopescu a fost că regimul comunist a fost înlăturat, moment în care Cristina Țopescu a fost eliberată din detenție: “N-am putut face nimic pentru a-i ușura detenția. Dar a venit decembrie 1989 și s-a întors acasă, întărită moral. Uneori, în orice rău este și un bine“.

Cristian Țopescu a murit pe data de 15 mai, la vârsta de 81 de ani, după ce, timp de o săptămână, a fost internat la spitalul Elias, secția de terapie intensivă, fiind suferind de mai multe afercțiuni, printre care și diabet.

sursa:unica.ro

13 obiceiuri ciudate pe care le au persoanele introvertite

Majoritatea extrovertiţilor ar spune că toate persoanele introvertite sunt ciudate, dar chiar și persoanele care sunt introverte ar fi de acord că pot avea niște obiceiuri ciudate.

Iată doar câteva dintre obiceiurile ciudate pe care le au majoritatea persoanelor introvertite:

Vor verifica dacă nu este nimeni în jur înainte de a părăsi casa
Ultimul lucru pe care un introvertit dorește este să intre într-o conversație cu un străin, un vecin, cu oricine de fapt! Deci, intră în mod alert atunci când vine vorba să părăsească casa, verificând prin perdele, pe geam sau pe vizor, înainte de a pleca.
Se prefac că adorm la petreceri
Decât să vorbească cu străini, un introvertit se va preface că doarme la o petrecere sau la un eveniment social. Ar prefera să pară nepoliticoşi decât să treacă prin chinul discuțiilor cu oameni pe care abia știu.

Nu răspund niciodată la telefon
Un altul pe lista noastră de obiceiuri ciudate este că aproape toate persoanele introvertite vor lăsa apelul mesageriei vocale , chiar dacă sunt acolo când sună. Ei preferă să audă un mesaj vocal decât să vorbească cu o persoană adevărată.

Sunt bucuroşi atunci când planurile sunt anulate
Pentru majoritatea oamenilor, o reacție normală la planurile anulate este să simți dezamăgirea, dar nu şi introvertitul. Sunt bucuroşi și încep deja să planifice weekend-ul lor de lectură.

Urăsc bârfele si discuţiile inutile, dar iubesc conversațiile profunde și semnificative
Conceptul introvertitului al iadului este acela de a discuta inutil cu persoane pe care nu le cunosc. Cu toate acestea, dacă sunt cu cineva care sunt într-adevăr aproapiaţi pot intra într-o conversație profundă.

Se prefac că nu observă oamenii atunci când ies
Acest obicei ciudat are de a face, din nou, cu evitarea discuţiilor inutile. Un introvertit ar fi mai degrabă in stare să se ascundă în spatele unui raft de supermarket decât să întâlnească pe cineva unde va trebui să se implice într-o conversație.

Nu spun nimic multora și tot câtorva persoane
Introvertiţii tind să aibă câțiva prieteni apropiați care știu absolut totul despre ei. Toți ceilalți care cunosc introvertitul vor fi informați doar despre elementele de bază și nu vor ști nimic despre viața personală sau problemele lor.

Poartă căști în public pentru a evita oamenii
În mod obișnuit, când vedeți oameni care poartă căști în public, presupuneți că ascultă muzică. Ei bine, nu este întotdeauna cazul. Unii, asemenea introvertiţilor noștri, le folosesc ca mod de apărare, pentru ai opri pe alții să vorbească cu ei.

Își încarcă bateriile când sunt singuri
Introvertiţii simt că interacțiunea socială este obositoare, așa că trebuie să aibă timp suficient pentru a-și reîncărca bateriile și pentru a-și reînnoi nivelul de energie. Petrecând mult timp cu alte persoane îi face să se simta rău. Deci, nu vă așteptați să fie -sufletul petrecerii- pur și simplu nu pot face acest lucru.

Nu pot și nu flirtează
Persoanele introvertite găsesc întreaga idee de a flirta ameţitoare și, de fapt, nu știu cum să o facă. Trebuie să fii destul de încrezător să te expui acolo în fața unei alte persoane și pentru un introvertit, asta e prea înspăimântător.

Prefera mesajele text in loc de apelurile telefonice
Chiar și un mesaj neașteptat poate dezechilibra o persoană mai introvertită, dar crede-mă, este mult mai bine decât un apel telefonic. Apelurile telefonice necesită atenție și acțiune, în timp ce un text poate fi lăsat timp de câteva ore și rezolvat mai târziu.

Le spun prietenilor să plece când au socializat destul
Prietenii unui introvertit vor afla, de obicei, când prietenul lor nu mai suporta şi e destul. Dar acest lucru nu oprește introvertitul de a le spune, în termeni incerţi, să dispară când trebuie să fie singuri.

Prefera lumea online în loc de lumea reala
Introvertiţii se simt bine pe internet. De fapt, ei au mai multe șanse să lucreze pe internet, să stea mai mult din motive sociale și să-l folosească pentru cumpărături decât extrovertiții.

Extrovertiţii preferă interacțiunile față-în-față la muncă, ies în societate și cumpără în magazine aglomerate. Introvertiţii iubesc lumea online, deoarece le oferă șansa de a comunica într-un ritm mai lent.
Esti introvertit? Dacă da, puteți să vă regăsiţii în oricare dintre obiceiurile de mai sus?

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...