Antonia RUPE tacerea dupa ce Velea l-a invins pe Vincenzo in instanta. Ce se va intampla acum cu Maya acum :O

Vincenzo Castellano și Antonia sunt de ani buni în divorț. Săptămâna trecută artistul a aflat că a câștigat procesul de recunoaștere a paternității lui, iar micuții Akim și Dominic vor purta numele lui de familie. Astfel, din actele copiilor va dispărea numele de Castellano. A fost un moment de bucurie în familia Antoniei și a lui Alex Velea. Cântăreața a vorbit pentru prima oară despre victoria obținută de Velea în instanță. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

În toți acești ani, artistul a trăit cu stresul celor două procese, al recunoașterii paternității lui și cel de divorț al Antoniei. Pentru că în acte, artista figura drept căsătorită cu Vincenzo Castellano, numele de familie copiilor pe care îi are cu Alex Velea era cel al afaceristului italian. Abia în vara lui 2017, cântărețul s-a decis să rezolve problema paternității. Acum, artistul poate răsufla fericit. La fel de bucuroasă este și Antonia.

„Mă bucur, ne bucurăm, era un pas normal și important pentru noi”, a mărturisit Antonia pentru click.ro. Vedetei îi este foarte dor de fetița ei, Maya, care a rămas la Vincenzo Castellano. Se zvonește că motivul pentru care omul de afaceri italian nu îi acordă divorțul, este pentru ca bruneta să nu obțină custodia fetiței. Antonia se topește de dorul micuței și abia așteaptă să o revadă.

„În cazul Mayei, încă aștept să vină și ea în vizită în România, să își cunoască frații, să petrecem timp împreună și aici, nu doar în Italia”, a mai spus Antonia pentru sursa citată.

sursa:cancan.ro

Nu stii cum sa te integrezi in timpul unei petreceri? Afla ce ar trebui sa faci

Dacă vă aflați adesea îngrijorati de ceea ce gândesc ceilalți despre aspectul dvs. sau dacă vă petreceți mult timp transpirând dacă colegii dvs. de fapt vă plac, este posibil să suferiți de anxietate socială.

“Anxietatea socială, care este una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate mintală, este frica de situațiile sociale care implică interacțiuni cu alte persoane”, explică Gail Saltz, MD, psihiatru din New York și redactor psihologic care contribuie la sănătate. “Simptomul predominant este anxietatea cu privire la a fi judecat negativ sau evaluat de alte persoane”.
Persoanele anxioase din punct de vedere social ar putea să gândească lucrurile așa cum toată lumea crede că sunt plictisitoare. Cu toate acestea, această anxietate poate fi prezentă și fiziologic. Palpitații, transpirația și uscăciunea gurii fie înaintea unui eveniment, fie în acest moment sunt câteva simptome comune ale anxietății sociale “, spune dr. Saltz.
Cazurile mai severe pot fi tratate cu succes cu terapie comportamentală cognitivă singură sau în asociere cu medicamente, spune dr. Saltz. Cu toate acestea, dacă anxietatea dvs. socială nu este extremă și are tendința de a urca în ziua unei petreceri sau a dreptului, pe măsură ce sunați pe cale să sunați la sunetul de la ușă, aceste cinci sfaturi utile vă vor ajuta să formați înapoi.
Rezistați nevoii de anulare
Este tentant să spui gazdei că tocmai ți-ai amintit că ai avut un angajament prealabil în ziua petrecerii, dar planurile de anulare ar putea să vă facă și mai rău in cazul anxietatii sociale. “Probabil că vă veți simți ușurat atunci când evitați [evenimentele sociale]”, spune dr. Saltz. Dar această [ușurare] va întări pozitiv evitarea dvs., făcând lumea ta mai mică și mai mică și simptomele tale chiar mai rele “.

Nu contează cât de mult doriți să vă retrageți, mergeți la petrecere oricum, spune dr. Saltz. Este nevoie de timp, dar cu cât va implicati in mai multe actiuni sociale, cu atât mai confortabile veți simți. O modalitate de a vă forța să mergeți este să vă invitați un prieten înainte de iesire. Dacă vă gândiți să vă salvați chiar înainte de eveniment, ei pot să vă contracareze nevoia și să vă faca sa mergeti.
Vorbiti cu oameni noi
“Mergand la o petrecere și doar discutand cu persoana pe care o cunoașteți acolo nu vă ajută să vă luptați cu anxietatea socială”, spune dr. Saltz. Dar asta nu înseamnă că trebuie să vă prezentați fiecărui oaspete de partid. În schimb, setați un obiectiv posibil, cum ar fi introducerea dvs. cu 3 persoane noi.

Nu beți prea mult
Din moment ce câteva pahare de vin pot funcționa ca un medicament anti-anxietate și pot ajuta la slăbirea unei persoane anxioase, este obișnuit ca cei cu anxietate socială să vrea să bea de indata ce bauturile sunt servite.
Din pacate, acest lucru este modul in care oamenii incearca sa se destinda, cu taote ca acesta poate fi un lucru gresit, existand posibilitatea ca anxietatea sa se contureze.
Sursa: health.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...