Anunțuri importante pentru româncele trecute de vârsta de 30 de ani. Mare atenție!

Vârsta de 30 de ani are o simbolistică importantă. 30 este pragul cel mai critic în opinia multor psihologi, deși unii spun că adevărata maturizare vine abia la 40 de ani.

Despre vârsta de 30 de ani, schimbarea prefixului s-au scris atâtea de-a lungul decadelor. Este momentul să îți spunem câteva sfaturi practice de care e bine să ții cont ca femeie dacă ai depășit această vârstă.

Ce trebuie să știi dacă ai peste 30 de ani:

1. Schimbă produsele de machiaje. Înlocuiește-le cu unele mai scumpe și mai calitative. Produsele ieftine dăunează tenului tău matur. Chiar dacă ești nevoită să dai 150-200 de lei pe un fond de ten de calitate, crede-ne nu vei regreta. Plus că nu îți cumperi lună de lună fond de ten.

2. Continuă să te distrezi. Da! Întâlnește-te cu oamenii cu care ai dat petreceri altăoară, nu renunța nici la întâlnirile amoroase, la cinele romantice. Viața abia acum începe.

3. Evită machiajele stridente. Alege maximum 3 culori pentru că nu mai ai 20 de ani. Evident, dacă știi să te îmbraci cu stil, poți opta pentru un machiaj colorat, dar apelează la un profesionist.

4. Fă mișcare! Nu te gândi că deja ai îmbătrânit pentru că e o prostie. Dacă la 30 de ani de consideri bătrână, cum o să spui că ești când vei avea 70 sau 80 de ani?

5. Încearcă să dormi la ore fixe câte 7-8 ore pe noapte. Nu neglija odihna pentru că ai nevoie de ea chiar dacă te simți încă o adolescentă și ai face foarte multe lucruri de care te plângi că nu mai ai timp.

sursa:teotrandafir.ro

Afla o metoda simpla pe care o poti face acasa pentru a-ti curata tartrul dintilor

Tartarul este cumulul de minerale acumulat pe dinti. Dacă nu curățați în mod regulat tartrul, acesta poate duce la parodonție. Astfel, îngrijirea sănătății orale este foarte importantă. Ar trebui să vă spălați dinții în fiecare zi fără excepție, să păstrați igiena orală și să vizitați în mod regulat medicul dentist.

Cu toate acestea, există câteva soluții de casă pentru curățarea tartrului din dinți, fără a merge la medicul dentist.
Soluția de tartru de curățare la domiciliu
1. Soda de copt și pastă de dinți cu săruri
Ingrediente:
Soda de copt (1 lingură)
Sare (1/2 linguriță)
Peroxidul de hidrogen (1 cană)
Apă (1/2 cană)
Antiseptică apă de gură
Instrucțiuni:
Mai întâi, combinați sifonul și sarea, amestecați împreună și veți obține un amestec de pastă de dinți. Apoi, umeziți periuța de dinți, aplicați o parte din amestecul de pastă de dinți de pe ea și periați dinții timp de 5 minute.
În al doilea rând, amestecați împreună peroxidul de hidrogen și apă. Faceți o gargară cu acest amestec timp de un minut, apoi clătiți cu apă sau apă de gură.

Apoi, utilizați un dispozitiv dentar pentru a elimina orice tartru. Rețineți că trebuie să aveți grijă să nu vă răniți gingiile.
2. Oțet
ingrediente:
Oțet (2 lingurițe)
Sare (1 lingurita)
Apă caldă (1/2 cană)
Instrucțiuni:
Se amestecă împreună oțetul, sarea și apa caldă și se folosește acest amestec ca o apă de gură. Ar trebui să vă spălați gura cu acest remediu o dată sau de două ori pe zi.

3. Cuișoare și amestec de ulei de măsline
ingrediente:
Cuișoare praf (1 linguriță)
Ulei de masline
Apa calda
Instrucțiuni:
Mai întâi, faceți un amestec de cuișoare praf și ulei de măsline și apoi aplicați-l pe dinți. Clătiți cu apă caldă numai după câteva minute. Aplicați procedura de două ori pe zi.
În al doilea rând, puteți îmbunătăți, de asemenea, îngrijirea orală și scăpa de respirația urâtă cauzată de bacterii prin utilizarea de cuișoare.
4. Pulpa de Aloe Vera
Ingrediente:
Frunze de Aloe vera
Apă rece
Instrucțiuni:
În primul rând, tăiați frunza și îndepărtați pulpa. Folosiți pulpa pentru a vă freca dinții și linia gingii și păstrați-o timp de 10 minute. Apoi clătiți-vă gura cu apă rece. Exersați această soluție de două ori pe zi.
5. Ulei de nucă de cocos
Ingrediente:
Unt de ulei de nucă de cocos (1 lingură)
Instrucțiuni:
Aplicati pe suprafara dintilor uleiul de nuca de cocos si asteptati 15-20 minute. Apoi, periați dinții așa cum faceți în mod normal. Utilizați acest remediu în fiecare zi, primul lucru dimineața.
Sursa: thebestremedies.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...