Surpriza pentru Valentin Chis “Bruce” imediat dupa ce a iesit din competitia Exatlon! Ce s-a intamplat cu fostul concurent

Bruce a fost eliminat de la Exatlon. Diana, iubita lui, ne-a povestit in urma cu cateva zile, ca Bruce va avea o surpriza cand isi va deschide pentru prima data telefonul, dupa lunile petrecute in competitia Exatlon. “Cand va putea intra in posesia telefonului sau, va primi instant la deschiderea lui, o gramada de poze si filmulete cu Anya, cu ai nostri catelusi, Lala si Toto, cu noi toti”, ne-a dezvaluit Diana, iubita lui Bruce de la Exatlon.

Valentin „Bruce” a iesit din competitia Exatlon in editia din 15 mai. Acum, in competitie ramanand 7 concurenti.
„Exatlon” se apropie cu pasi repezi de finalul atat de asteptat, ce va aduce invingatorului premiul de 100.000 de Euro. Miercuri, 23 mai, va avea loc ultima Arena, cea care va decide castigatorul „Exatlon”. Transmisiunea va fi in direct, la Kanal D, incepand cu ora 19:45.
sursa:Wowbiz.ro

10 lucruri fascinante despre țigări și fumat


Fumatul tutunului înseamnă literalmente arderea și inhalarea substanțelor. Se practică din 5000 î.Hr atunci când a fost cultivat în America de Sud. În timpul coloniilor, coloniștii americani au recoltat culturile de tutun și l-au folosit pentru subzistență.

Iată zece lucruri fascinante pe care nu le-ar cunoaște foarte mulți oameni, mai ales doar dacă se uită la pachet.

-Fumatul ţigărilor este o sursă importantă de morbiditate preventivă și mortalitate precoce în lume.

-Jumătate dintre fumătorii care fumează pentru perioade lungi de timp vor muri din cauza fumatului. Amintiți-vă că fiecare țigară fumată taie cel puțin cinci minute din viața ta. Aceasta este cam acelaşi timp cât durează să fumați o ţigara.

-Fumatul costă Statele Unite peste 150 miliarde dolari (medie) pe an în costurile și cheltuielile de sănătate. Canada cheltuieste aproximativ 3 miliarde de dolari (medie) pe an pentru costurile de sanatate cauzate de fumat.

-În fiecare zi, 3.000 de copii din întreaga lume fumează prima țigară. Cel puțin 3 milioane de adolescenți devin fumători regulat.

-La fiecare 100.000 de fumători adolescenți de 15 ani, 20.000 sunt susceptibili de a muri de bolile asociate fumului înainte de vârsta de 70 de ani. Aceasta este cu mult sub rata medie a mortalității în țările occidentale.

-90% dintre fumători adulți admit că au început să fumeze țigări când erau în adolescență.

-Un studiu britanic a constatat că aproape 99% dintre femei nu știau niciodată legătura dintre fumat și cancerul de col uterin.

-Peste 4.000 de toxine sau substanțe cancerigene sunt prezente în tutun. Cancerogenii sunt substanțe care pot provoca cancer în țesuturi.

-La fiecare opt secunde, o persoană moare din cauza consumului de tutun.

-Țările în curs de dezvoltare sunt de obicei cele mai ridicate în consumul de tutun. Statisticile arată că consumul este în creștere cu 3,4% în fiecare an. Statisticile țărilor dezvoltate privind fumătorii s-au redus la jumătate în ultimii 30 de ani.
sursa:Sanatateminutcuminut.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...