Imagini adorabile cu iubita si fetita lui Vladimir Draghia! Ce face Alice in lipsa iubitului! Imagini PAPARAZZI

Paparazzi WOWBiz au surprins-o pe Alice, iubita lui Vladimir trista si ingandurata. Tanara a fost surpinsa pe strazile capitalei nemachiata si imbracata lejer. Era impreuna cu fiica lor, Alaia Zora, pe care o ducea in brate intr-un port-bebe si cu care era foarte grijulie.

Alice s-a dus la cumparaturi intr-un supermarket si parea coplesita de griji. Cand Vladimir era in Bucuresti, toate sarcinile se imparteau la doi si viata era mult mai usoara pentru frumoasa mamica. Acum, Alice trebuie sa tina loc si de mama si de tata.

Imaginile susprinse de paparazzi WOWBiz o arata pe Alice schimbata, mult mai serioasa decat era pe vremea cand Draghia nu se afla inca in competitia Exatlon. Cand iubitul ei se afla inca in Bucuresti, ea aparea in compania lui mult mai relaxata, zambitoare, fericita, dar se pare ca dorul a schimbat-o pe tanara mamica.
sursa:wowbiz.ro

8 motive pentru a spăla hainele noi înainte de a le purta
Dacă sunteți o astfel de persoană care abia așteaptă să cumpere un costum nou și să îl poarte în aceeași zi, fiţi atent. Dacă vă grăbiți acasă imediat ce părăsiți magazinul, nu este o idee bună. Este o chestie obișnuită de făcut, deoarece mulți oameni au devenit foarte entuziasmați de noile lor achizitii, dar aceasta poate fi o problemă atunci când o persoană este prea anxioasă.

Să explicăm de ce. Când hainele sunt noi, pot conține particule alergene lipite de țesătură datorită procesului de fabricare și al transportului. Și acest lucru poate duce la alergii grave și iritații ale pielii persoanelor sensibile. Din acest motiv, este recomandat să respirați adânc, să numărați până la 10 și să așteptați să vă purtați hainele noi imediat după ce vă asigurați că sunt spălate în mod corespunzător.

Cu excepția faptului că, pentru a evita ruinarea piesei în timpul primei sale călătorii într-o mașină de spălat, există câteva sfaturi care sunt foarte importante pentru a fi urmate.

Testarea culorii
Înainte de a vă pune hainele noi în mașina de spălat, este important să umeziţi o mică parte și să o acoperiți cu o bucată de pânză albă. Apoi, călcați zona. Acest lucru vă va informa dacă colorantul folosit pentru a colora piesa este probabil să se decoloreze. Dacă pânza albă este pătată sau chiar murdară, nu o priviți cu nici o altă bucată de îmbrăcăminte, deoarece este posibil să se păteze și să o stricaţi.

Separare după culoare
Ori de câte ori utilizați o mașină de spălat, se recomandă separarea spălării în două etape: una pentru piesele albe și una pentru cea colorată.

Tipul de țesătură
Separați după țesătură și reglați ciclul de spălare conform. Aceasta este o modalitate foarte bună de a păstra piesa.

Aveți grijă cu cantitatea de balsam și detergent
Se recomandă întotdeauna respectarea recomandărilor producătorului privind dozajul.

Utilizați partiția de produs desemnată
Nu vărsați niciodată produsele de spălat direct pe haine. Aproape toate mașinile de spălat vin cu o partiție adecvată în care să le păstreze. Dacă mașina dvs. de spălat nu are, ar trebui să diluați pulberea de detergent în apă înainte de a o turna în mașină și, de preferință, înainte de a adăuga hainele.

Utilizați balsam de rufe
Utilizarea balsamului de țesături este recomandată nu doar pentru a ajuta parfumarea pieselor, ci mai ales pentru a înmuia fibrele.

Uscaţi la umbră
Alegerea de a lăsa hainele să se usuce la umbra, și într-o zonă aerisită, ajută la păstrarea culorii și calităţii. Amintiți-vă că lăsând hainele sub soare va accelera procesul de estompare.

Nu uitați lenjeria de pat
De asemenea, este recomandat să spălaţi lenjeria de pat înainte de a o folosi. Acest lucru se aplică și la accesorii de bucătărie și prosoape de baie. Ele solicită, de asemenea, îngrijire specială înainte de a fi folosite pentru prima dată.

Urmând aceste sfaturi simple, veți reduce dramatic riscul reacțiilor alergice!
sursa:Sanatateminutcuminut.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...