A NĂSCUT! Bucurie mare în viața cântărețului. E băiețel!

John Legend este extrem de fericit! Nevasta lui a născut un copil perfect sănătos, scrie presa din străinătate.

Chrissy Teigen, căci despre ea este vorba, a adus pe lume un băiețel care le-a înseninat viața celor doi. Cei doi mai au împreună un copil, o fetiță de 2 anișori.

Chrissy Teigen a adus pe lume un băiețel
John Legend și Chrissy Teigen formează unul dintre cele mai invidiate cupluri din lumea mondenă. Nu s-au certat niciodată și afișează mereu imaginea familiei perfecte.

Cei doi s-au chinuit mult să poată deveni părinți din nou. În timpul sarcinii, Chrissy a luat câteva kilograme în plus, iar John a făcut deseori glume pe seama ei, însă într-un mod drăgălaș.

Chrissy i-a ținut la curent pe fanii ei pe rețelele de socializare în legătură cu evoluția sarcinii. La fel ca mai toate vedetele, și Chrissy este extrem de activă în mediul online, în special pe rețeaua Twitter.

A fost tot timpul deschisă și a vorbit fără probleme sau restricții despre viața ei personală. Jurnaliștii se bucură când o au în preajmă pentru că află lucruri interesante despre viața ei alături de legendarul cântăreț cu numele Legend.

John Roger Stephens, cunoscut sub numele de scenă John Legend, este un cântăreț, textier și actor american, câștigător a zece premii Grammy, un Glob de Aur și un premiu Oscar pentru piesa „Glory” din Selma.
sursa:teotrandafir.com

11 Cele mai periculoase lucruri din bucătăria dumneavoastră despre care nu ați știut
Există lucruri pe care le folosim în bucătăria noastră în fiecare zi. Ele sunt foarte obișnuite și par a fi destul de inofensive și nu ne-am gândit niciodată cât de periculoase pot fi.

Caserolele din plastic pentru depozitarea alimentelor

Pentru a face plasticul flexibil, unii producători adaugă substanțe chimice speciale, ceea ce poate provoca probleme grave de sănătate. Suntem destul de siguri că nu doriți aceste substanțe chimice în alimente sau în corpul dumneavoastră.

Chiuveta din bucătărie

Dacă particulele de hrană de la felurile de mâncare rămân în chiuvetă pentru ceva timp, ele încep să creeze un teren de reproducere pentru bacterii precum salmonella și multe altele. Chiuveta de bucătărie poate fi un loc foarte murdar.

Cuțitele

Cuțitele ar trebui să rămână mereu ascuțite. Dacă acestea nu sunt suficient de ascuțite, ele pot aluneca atunci când încercați să tăiați ceva, riscând să vă accidentaţi.

Bureții

Buretele de bucătărie este un mediu unde bacteriile cresc foarte repede. Clătirea nu împiedică multiplicarea agenților patogeni nocivi. Pentru a ucide bacteriile, puteți să folosiți microundele pentru buretele umed sau să le înmuiați în înălbitor diluat pentru câteva minute. Sau pur și simplu puneți-l în mașina de spălat vase pe cel mai lung și mai fierbinte ciclu.

Prosoape de mână

Prosoapele de bucătărie sunt unul dintre cele mai murdare lucruri din bucătăria dvs. Le atingeţi tot timpul – chiar înainte de a spăla mâinile și apoi din nou în timp ce gătiţi. Aceasta este o cale pentru ca bacteriile să intre în mâncarea dvs.

Odorizatoarele

Chimicalele găsite în toate tipurile de odorizante pot provoca leziuni pulmonare sau chiar cancer. Deci, ar fi mai bine să le aruncaţi şi să aerisiţi bucătăria în mod regulat.

Cuptor cu gaz

Nu uitați să verificați dacă l-ați oprit înainte de a merge la culcare sau de a ieși din casă. Vă va ține pe dumneavoastră și pe ceilalți în siguranță de pericolele gazului eliberat de arzătoare.

Obiectele de gătit antiaderente

Teflonul supraîncălzit poate emite vapori toxici. Deci, în acest caz, este mai bine să folosiți unelte vechi și bine încercate.

Masina de tocat carne

Mașinile de tocat carnea sunt foarte puternice. Te rog, ține-ți degetele departe de mașina de tocat. Are mereu o unealtă specială pentru a împinge carnea în mașina de măcinat, pe care trebuie să o folosiți pentru a nu vă accidenta mâinile.

Plăci pentru tocat

Utilizați întotdeauna plăci de tăiere separate pentru carne și legume. Carnea brută poate conține bacterii care provoacă boli grave. Nu utilizați niciodată funduri deteriorate sau crăpate, deoarece fisurile sunt locuri perfecte pentru multiplicarea bacteriilor.
sursa:Sanatateminutcuminut.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...