Cristian Pomohaci, implicat într-un nou scandal! Se intampla acum, in Galati. Ce a facut fostul preot acuzat de pedofilie :O

Deși trece printr-o criză de imagine de proporții, Cristian Pomohaci va cânta pe bani frumoși la sărbătoarea unei comune din apropiere de Galați. Fostul preot va concerta alături de manelistul Vali Vijelie, Laura Lavric și alte două alte ansambluri folclorice alcătuite din copii de la școlile din sat.

Sătenii din comuna Tulcești, din județul Galați, sunt revoltați de când au aflat că Cristian Pomohaci va concerta la sărbătoarea localității. Solistul de muzică populară va cânta pe bani frumoşi la sărbătoarea unei comune din apropiere de Galaţi, alături de manelistul Vali Vijelie, de Laura Lavric, dar şi de două ansambluri folclorice alcătuite din copii de la şcolile din sat. Aceștia au reacționat imediat, situația stârnind o controversă pe rețelele de socializare la postarea inițială. Comentariile jignitoare la adresa lui Cristian Pomohaci ar fi fost șterse, potrivit adevarul.ro. Au fost și oameni care i-au luat apărarea fostului preot, acuzat de pedofilie.

În 2017, Cristian Pomohaci a fost exclus din preoţie de către Biserica Ortodoxă, după ce în spaţiul public au apărut o serie de înregistrări în care acesta făcea unui tânăr de 17 ani aluzii de natură sexuală. Un dosar ce cercetare penală a cazului fostului preot este în prezent în lucru la Parchetul de pe Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

sursa:canan.ro

Afla o metoda simpla pe care o poti face acasa pentru a-ti curata tartrul dintilor
Tartarul este cumulul de minerale acumulat pe dinti. Dacă nu curățați în mod regulat tartrul, acesta poate duce la parodonție. Astfel, îngrijirea sănătății orale este foarte importantă. Ar trebui să vă spălați dinții în fiecare zi fără excepție, să păstrați igiena orală și să vizitați în mod regulat medicul dentist.

Cu toate acestea, există câteva soluții de casă pentru curățarea tartrului din dinți, fără a merge la medicul dentist.
Soluția de tartru de curățare la domiciliu
1. Soda de copt și pastă de dinți cu săruri
Ingrediente:
Soda de copt (1 lingură)
Sare (1/2 linguriță)
Peroxidul de hidrogen (1 cană)
Apă (1/2 cană)
Antiseptică apă de gură
Instrucțiuni:
Mai întâi, combinați sifonul și sarea, amestecați împreună și veți obține un amestec de pastă de dinți. Apoi, umeziți periuța de dinți, aplicați o parte din amestecul de pastă de dinți de pe ea și periați dinții timp de 5 minute.
În al doilea rând, amestecați împreună peroxidul de hidrogen și apă. Faceți o gargară cu acest amestec timp de un minut, apoi clătiți cu apă sau apă de gură.

Apoi, utilizați un dispozitiv dentar pentru a elimina orice tartru. Rețineți că trebuie să aveți grijă să nu vă răniți gingiile.
2. Oțet
ingrediente:
Oțet (2 lingurițe)
Sare (1 lingurita)
Apă caldă (1/2 cană)
Instrucțiuni:
Se amestecă împreună oțetul, sarea și apa caldă și se folosește acest amestec ca o apă de gură. Ar trebui să vă spălați gura cu acest remediu o dată sau de două ori pe zi.

3. Cuișoare și amestec de ulei de măsline
ingrediente:
Cuișoare praf (1 linguriță)
Ulei de masline
Apa calda
Instrucțiuni:
Mai întâi, faceți un amestec de cuișoare praf și ulei de măsline și apoi aplicați-l pe dinți. Clătiți cu apă caldă numai după câteva minute. Aplicați procedura de două ori pe zi.
În al doilea rând, puteți îmbunătăți, de asemenea, îngrijirea orală și scăpa de respirația urâtă cauzată de bacterii prin utilizarea de cuișoare.
4. Pulpa de Aloe Vera
Ingrediente:
Frunze de Aloe vera
Apă rece
Instrucțiuni:
În primul rând, tăiați frunza și îndepărtați pulpa. Folosiți pulpa pentru a vă freca dinții și linia gingii și păstrați-o timp de 10 minute. Apoi clătiți-vă gura cu apă rece. Exersați această soluție de două ori pe zi.
5. Ulei de nucă de cocos
Ingrediente:
Unt de ulei de nucă de cocos (1 lingură)
Instrucțiuni:
Aplicati pe suprafara dintilor uleiul de nuca de cocos si asteptati 15-20 minute. Apoi, periați dinții așa cum faceți în mod normal. Utilizați acest remediu în fiecare zi, primul lucru dimineața.
Sursa: thebestremedies.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...