Fiica Andreei Esca a vorbit despre nunta! Cei doi asteapta sa scape de BAC si apoi… Bravo lor!

Alexia Eram și Mario Fresh sunt îndrăgostiți lulea unul de celălalt și chiar se gândesc la căsătorie. Relația lor a început acum doi ani, când cei doi nu erau încă la vârsta majoratului. Mai mult, mama Alexiei, Andreea Esca, îl place pe băiat.

Cei doi s-au cunoscut la o lansare a unei melodii, iar cea care le-a făcut cunoștință a fost chiar Antonia.

„Ne-am cunoscut la lansarea piesei „Ziua mea”, era la un club din Bucureşti, era pe zi, eu eram acolo cu familia şi a venit şi ea. Antonia mi-a făcut cunoştinţă. Am făcut aia tipică, îmi dai şi mie numărul tău să vorbim? Fluturi în stomac, nu mai putea. Ne mai certăm, dar eu sunt foarte matur. Nu prea ne certăm şi chiar dacă ne certăm suntem lucruri de astea mărunte. Pe 30 iulie facem 2 ani. O să fie cea mai frumoasă vară din viaţa noastră că vom scăpa de BAC. Eu nu vreau afară, am aici băieţii meu. Eu am împins-o să meargă afară, i-am spus că e vorba de cariera ei şi de viaţa ei ca om”, a spus Mario la Star Matinal.

Alexia Eram spune despre iubitul ei că este un tip romantic. „Mama îl place pe Mario pentru că e un băiat respectuos şi orice alegere fac, ea e de acord cu mine. Avem BAC-ul, avem emoţii şi după aia vacanţa de vară. Nu m-am decis unde vreau să studiez, dar cred că în Anglia şi stau 3-4 ani. Mario mă susţine întotdeauna orice aş face. E un tip romantic, vine cu un trandafir la mine şi chiar fără ocazie şi eu sunt romantică”, a spus Alexia.

„E am luat stilul de la mama şi tata, încerc să iau ce e mai bun de la ei, se cunosc de la 15 ani, de la 16 ani au o relaţie, la 20 s-au căsătorit”, a spus Mario. „Mi-aş dori să fie exact aceeaşi poveste şi la noi”, a adăugat fiica Andreei Esca.

 

sursa:cancan.ro

10 acțiuni zilnice care iti vor da tenului un aspect cu 10 ani mai in varsta

Secretul sănătății și al tineretii este cunoscut de toată lumea: hrana și sportul adecvat au fost întotdeauna alegerea potrivită. Ca o regulă, rezultatul este întotdeauna vizibil. Cu toate acestea, starea pielii dumneavoastra nu dezvăluie numai stiluri de viață sănătoase sau nesănătoase. De asemenea, ne povestește despre detaliile mici care au devenit obiceiurile noastre și care păreau inofensive la început. Vă recomandăm să acordați atenție urmatoarelor 10 lucruri care ar putea părea inofensive la prima vedere. Cu toate acestea, în realitate, vă afectează în mod negativ starea pielii.

10. Pozitiile de dormit
Când dormi pe burtă, capul tău este întors în lateral. Aceasta duce la tensiune în gât și mușchii umărului, precum și la deteriorarea alimentării cu sânge a creierului. Cercurile întunecate sub ochi și umflarea feței tale sunt alte consecințe neplăcute ale unei astfel de poziții. Încercați să dormiți pe spate sau pe partea dvs., dar nu tot timpul.
Un alt obicei util pentru pielea ta este alegerea pernei potrivite. Dacă dormiți pe o pernă foarte înaltă, aceasta întrerupe fluxul de sânge și vă oferă în plus riduri pe gât. Alegeți o pernă, astfel încât gâtul să fie drept în timpul somnului și bărbia sa nu stea in piept.

9. Nu folosiți ochelari de soare

Protecția adecvată a soarelui este secretul pieii sănătoase. Mai mult decât atât, pielea din jurul ochilor este foarte subțire, și de aceea devine cu ușurință riduri atunci când stati in lumină puternică. Este recomandat sa purtați mereu ochelari de soare în zilele însorite, chiar și în timpul iernii.

8. Mâncarea
Dacă mestecați întotdeauna pe o parte, aceasta poate duce la asimetria feței dvs. deoarece mușchii pe o parte slăbesc în timp ce mușchii celeilalte părți sunt întotdeauna tonifiați.

7. Vorbitul la telefon
Dacă țineți telefonul între ureche și umăr, provocați riduri ale gâtului și “scufundați” obrajii. Dacă vorbiți frecvent la telefon, alegeți căști sau difuzoare.

6.Utilizarea unei tablete sau a unui smartphone

De obicei, deținem o tabletă sau un smartphone cu capul privit în jos și acest lucru poate cauza edeme oculare și un “turtleneck”: piele și riduri friabile. Încercați să nu vă mențineți capul tot timpul când participați la un chat sau derulați fluxul de știri de pe telefon / tabletă.

5. Sustinerea barbiei cu mana
Când stați în fața calculatorului sau când citiți, dacă aveți obiceiul de a vă sprijini bărbia pe mâna dvs., încercați să o faceți mai rar. Pielea ta facială devine mai puțin elastică într-o astfel de poziție și începe să se îndoaie cu apariția ridurilor prematură.

4. Incruntatul
Tristetea aduce expresii faciale care sunt dăunătoare pentru pielea voastră: sprâncene încruntate, buze persistente și mușchii de față tensionați. De fiecare dată când îți dai seama că te încruntă, încercați să vă imaginați că vă mutați urechile înapoi fără să le atingeți. S-ar putea suna ridicol, dar ajută, deoarece este imposibil să vă încruntați și să vă trageți urechile înapoi în același timp.

3. Dușurile fierbinti si lungi
Deși un duș fierbinte vă relaxează frumos, dacă îi luați prea des, acestea vă pot afecta pielea. Acest lucru se datorează faptului că stratul superior devine distrus, ceea ce, la rândul său, duce la uscarea și exfolierea pielii. De aceea ar trebui să încercați să nu exagerați cu apa caldă atunci când luați un duș.

2. Utilizarea aerului conditionat

Climatizoarele preiau umiditatea din aer, făcându-le să se usuce. Ca urmare, pielea devine mai uscată, deci un subiect de deteriorare. De aceea, nu trebuie să uitați să o hidratezi bine și să nu vă bazați pe AC tot timpul.

1. Perna
Bumbacul este o opțiune standard. Cu toate acestea, o perna din această țesătură poate dăuna pielii feței dvs. și vă poate aduce riduri nedorite. Șansele sunt mai mari dacă te miști mereu în timpul somnului. Făcând asta, îți freci fața de pernă. În schimb, încercați să utilizați perne de mătase sau satin, deoarece acestea produc mai puțin frecare. De asemenea, nu uitați să vă schimbați frecvent fata de pernă pentru a evita strangerea particulelor de piele moarte și colectarea bacteriilor. Acest lucru vă va împiedica să obțineți iritații.
Sursa: brightside.me

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...