A fost condus pe ultimul drum. Cristian Țopescu s-a dus la cele veșnice. Ce nu s-a văzut la televizor de la evenimentul trist de azi. Acolo au ajuns și…

Jurnalistul și comentatorul sportiv Cristian Țopescu a fost condus pe ultimul drum vineri, 18 mai 2018.

Marele jurnalist a fost înmormântat cu onoruri militare, scrie presa centrală. Fostul comentator sportiv a decedat marți, 16 mai 2018, după ce a fost internat de urgență la Spitalul Elias din Capitală.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al comentatorului a fost depus la Studioul 2 al TVR. Acolo, zeci de persoane cunoscute și mai puțin cunoscute și-au luat rămas bun ieri de la el.

Printre cei care s-au rugat la căpăîul lui Țopescu s-au numărat Constantina Diță, Marius Urzică, Ovidiu Ioanițoaia, Octavian Belu, Mariana Bitang, Dumitru Graur, Mitică Popescu și Crenguța Hariton.

Cristian Țopescu a fost înmormântat în Cimitirul Ghencea-Militari.

Cosmin Cernat regretă moartea lui Țopescu

„In ultimii ani, multi actori dragi mie, multe personalitati ale culturii romane au disparut. Cum nu vorbesc despre ei la trecut, nu o sa o fac nici despre Cristian Topescu.

Primele mele ganduri se indreapta catre copiii lui si catre familia lui, pentru ca o asemenea pierdere este a naibii de greu de suportat si de dus.

Mai vreau sa spun doar ca a avut har de la Dumnezeu, ca oricat de mult te-ai pregati, oricat de mult te-ai documenta, oricat de mult ai studia, iti trebuie acel har ca sa ajungi in casele, in inimile si in sufletele oamenilor.

Am spus-o in cateva randuri, ca din punctul meu de vedere, comentariul sportiv e o stare de spirit, comentariul sportiv inseamna pur si simplu sa traiesti alaturi de sportivi.

Asta a facut Cristian Topescu si inchei indemnand la discretie, asa cum el ne indemna pe noi toti mereu. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, transmite Cosmin Cernat, notează wowbiz.ro.

„Domnul Cristian George Topescu, in varsta de 81 de ani, s-a internat marti, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, in stare grava in contextul acutizarii unor afectiuni cronice.

Pe perioada internarii, a beneficiat de monitorizare stricta si tratament in sectia de Terapie Intensiva. Decedeaza azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”, au declarat medicii de la Spitalul Elias din București.

sursa:teotrandafir.ro

Afla o metoda simpla pe care o poti face acasa pentru a-ti curata tartrul dintilor

Tartarul este cumulul de minerale acumulat pe dinti. Dacă nu curățați în mod regulat tartrul, acesta poate duce la parodonție. Astfel, îngrijirea sănătății orale este foarte importantă. Ar trebui să vă spălați dinții în fiecare zi fără excepție, să păstrați igiena orală și să vizitați în mod regulat medicul dentist.

Cu toate acestea, există câteva soluții de casă pentru curățarea tartrului din dinți, fără a merge la medicul dentist.
Soluția de tartru de curățare la domiciliu
1. Soda de copt și pastă de dinți cu săruri
Ingrediente:
Soda de copt (1 lingură)
Sare (1/2 linguriță)
Peroxidul de hidrogen (1 cană)
Apă (1/2 cană)
Antiseptică apă de gură
Instrucțiuni:
Mai întâi, combinați sifonul și sarea, amestecați împreună și veți obține un amestec de pastă de dinți. Apoi, umeziți periuța de dinți, aplicați o parte din amestecul de pastă de dinți de pe ea și periați dinții timp de 5 minute.
În al doilea rând, amestecați împreună peroxidul de hidrogen și apă. Faceți o gargară cu acest amestec timp de un minut, apoi clătiți cu apă sau apă de gură.

Apoi, utilizați un dispozitiv dentar pentru a elimina orice tartru. Rețineți că trebuie să aveți grijă să nu vă răniți gingiile.
2. Oțet
ingrediente:
Oțet (2 lingurițe)
Sare (1 lingurita)
Apă caldă (1/2 cană)
Instrucțiuni:
Se amestecă împreună oțetul, sarea și apa caldă și se folosește acest amestec ca o apă de gură. Ar trebui să vă spălați gura cu acest remediu o dată sau de două ori pe zi.

3. Cuișoare și amestec de ulei de măsline
ingrediente:
Cuișoare praf (1 linguriță)
Ulei de masline
Apa calda
Instrucțiuni:
Mai întâi, faceți un amestec de cuișoare praf și ulei de măsline și apoi aplicați-l pe dinți. Clătiți cu apă caldă numai după câteva minute. Aplicați procedura de două ori pe zi.
În al doilea rând, puteți îmbunătăți, de asemenea, îngrijirea orală și scăpa de respirația urâtă cauzată de bacterii prin utilizarea de cuișoare.
4. Pulpa de Aloe Vera
Ingrediente:
Frunze de Aloe vera
Apă rece
Instrucțiuni:
În primul rând, tăiați frunza și îndepărtați pulpa. Folosiți pulpa pentru a vă freca dinții și linia gingii și păstrați-o timp de 10 minute. Apoi clătiți-vă gura cu apă rece. Exersați această soluție de două ori pe zi.
5. Ulei de nucă de cocos
Ingrediente:
Unt de ulei de nucă de cocos (1 lingură)
Instrucțiuni:
Aplicati pe suprafara dintilor uleiul de nuca de cocos si asteptati 15-20 minute. Apoi, periați dinții așa cum faceți în mod normal. Utilizați acest remediu în fiecare zi, primul lucru dimineața.
Sursa: thebestremedies.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...