O vedeta din Antena 1, operată de urgență și se află în stare critică

Celebrul psiholog Hanibal Dumitrașcu, invitat aproape zilnic la postul de televiziune RTV, a ajuns în stare gravă la spital. Starea acestuia este în continuare critică, după ce medicii l-au supus unei intervenții chirurgicale.

Psihologului Hanibal Dumitrașcu i s-a făcut rău în cursul zilei de joi. Acesta a căzut pe stradă și a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Universitar din București.

Medicii l-au băgat de urgență în sala de operație, dar starea lui a rămas critică și după finalizarea intervenției. Surse medicale susțin că acesta se zbate între viață și moarte după ce ar fi suferit un accident vascular.

Hanibal Dumitrașcu mai suferă și de alte afecțiuni, printre care și diabet.

sursa:cancan.ro

10 idei ingenioase pentru a obtine buzele mult visate

Iata aceste aceste 10 trucuri care vă vor ajuta să iti faceți buzele să arate vuluminoase si sanatoase:

1.Balsamul de buze, atunci când este aplicat înainte de a vă da cu sau luciu de buze, servește ca o baza minunată pentru aceasta din urmă. De asemenea, vă înmoaie buzele.
2.Dacă vă faceți griji că culoarea rujului dvs. este prea luminos, aplicați mai întâi doar un strat subțire. Apoi, cu mișcări foarte atente, răspândiți-o peste suprafața buzelor.
3.Pentru a vă face buzele să arate mai pline, aplicați 2 straturi de ruj: una mai întunecată pe toată suprafața buzelor și una mai luminoasa doar în mijlocul buzelor.

4.Vrei o umbră mată pentru buzele tale? Aplicați un strat subțire de pulbere translucidă peste vârful rujului și lăsa-l să stea pentru un minut.

5.Pentru a vă asigura că nu faceți o greșeală atunci când utilizați luciul de buze, cumpărați-l cu rujul cu care este asociat, pentru a vă asigura că nuanțele se potrivesc.
6.Desenarea unei linii exacte pentru conturul buzelor, va fi mai ușoară în cazul în care mușcați ușor daca umeziti vârful utilizând o carpa sau o bucatica de vata.
7.Câteva culori diferite de linii de buze vă pot oferi o nuanță cu totul nouă dacă se amestecă împreună atunci când sunt aplicate pe buze.

8.Folosind tehnica ombre, faceți colțurile și marginile buzelor mai întunecate decât în ​​centru. Trecerea de la lumină la întuneric ar trebui să ofere un aspect care va atrage atentia cu siguranta.
9..Pentru a vă face frumoase si moi, periati-le cu periuta de dinti in mod regulat.

10.Puteți face buzele subțiri să fie mai pline, folosind luciu de buze doar în centrul buzelor.
Sursa: brightside.me

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...