Elena Merișoreanu a fost înșelată cu o colegă de breaslă: „Fugea ca să nu dea ochii cu mine”! Ce a putut să îi facă artista

Elena Merișoreanu are în prezent o carieră de succes și o familie extrem de frumoasă, alături de care trăiește multe lucruri frumoase.

Însă pentru artista de muzică populară lucrurile nu au fost întotdeauna fericite, iar întâmplările prin care a trecut ar putea fi un scenariu de film de succes.

Elena Merișoreanu nu se sfiește să dezvăluie momentele critice prin care a trecut în viață. Unul dintre ele este legat de soțul ei.

Pe când avea prima fetiță, soțul Elenei Merișoreanu a plecat cu o altă colegă de-a sa. Iar ce i-a făcut artista este o adevărată lecție:

„Eram măritată, aveam prima fetiţă şi el a plecat cu altă colegă de a mea. Am aflat cine este, dar nu o să spun. Când m-a văzut, ea fugea prin teatru să nu dea ochii cu mine. Şi am văzut-o într-o dimineaţă şi am luat-o în braţe, am chemat-o la mine, la masă.

O chem la mine acasă şi când ajunge, eram doar noi două. Iau un cuţit şi îi spun aşa: Ascultă, ori îmi spui ce s-a întâmplat, ori te tai bucăţi şi te arunc în Dâmboviţa. S-a ridicat şi mi-a spus: dacă nu ţi-l luam eu, ţi-l lua alta. Şi azi suntem prietene, nu i-am reproşat nimic, niciodată, bărbatului.

Cele mai frumoase momente le-am trăit când mi-au venit pe lume primii nepoţi.” a spus Elena Merişoreanu într-o emisiune TV.

sursa:teotrandafir.ro

Remedii naturale și suplimentare pentru gestionarea anxietății și depresiei

Deplasarea peste orice tip de dependență poate fi extrem de dificilă. Din păcate, situația dvs. poate fi exacerbată și de sentimente de anxietate sau de depresie. După cum vă daţi seama, nivelul stresului, depresiei și anxietății pe care îl simțiți vă poate determina să cădeți din vagon dacă nu faceți pașii corespunzători pentru a ține totul sub control. Deși nu există nici un remediu magic pentru oricare dintre aceste probleme, puteți utiliza mai multe metode pentru a încerca să le reduceți.

Suplimente – Multe suplimente pot ajuta la reducerea multor tulburari, de la anxietate la stres. De exemplu, persoanele care au o deficiență de vitamina D pot deveni deprimate, deci este o idee bună pentru ei să adauge o formă suplimentară de vitamina D în rutina lor zilnică.
Terapia – Psihoterapia implică discutarea tuturor lucrurilor, de la sentimentele actuale, la alegerile de viață care au condus la situația actuală. În plus, această formă de consiliere se bazează pe ideea de a ajuta pacienții să dezvolte instrumente de coping mai bune, astfel încât să poată să se îndepărteze de cătușele depresiei. Psihoterapia nu este ușoară, dar oricine dorește este probabil să primească rezultate pozitive.
Exercițiu – Medicii și cercetătorii medicali știu de mult timp că una dintre cele mai bune modalități absolute de a elimina stresul și de a atenua simptomele depresiei ușoare este prin exerciții timp de 30 de minute pe zi; chiar și ceva la fel de simplu ca o plimbare vă poate oferi o imensă stimulare a dispoziției și vă va permite să continuați să lucrați prin procesul de recuperare fără să vă simțiți atât de împovărați de probleme emoționale.
Masajul – Mai multe studii au demonstrat că obținerea unui masaj poate reduce cantitatea de cortizol din organism, care este hormonul de stres. Masajul este, de asemenea, utilizat pentru totul, de la gestionarea durerii la tratarea insomniei. Interesant, cel putin un studiu a stabilit ca persoanele care sunt in prezent in curs de retragere de la alcool pot trece prin procesul mai rapid si mai eficient prin incorporarea de masaj intr-un program de detoxifiere.

Citirea – Dacă nivelurile de stres sunt mai mari decât de obicei, este o idee bună să iei cel puțin șase minute din zi și să le dedici citirii pentru plăcere. Cercetătorii au stabilit că acest lucru poate duce la scăderea nivelului de stres cu 68%, ceea ce reprezintă, de fapt, o reducere mai bună decât experiența oamenilor de a face o plimbare. Multe bloguri despre psihologie şi cum funcţionează creierul uman vă pot ajuta să înţelegeţi mai bine de ce vă simţiţi asa.
Ascultați muzică – Același studiu care a analizat proprietățile de reducere a stresului din lectură a constatat că muzica poate reduce stresul cu 61%. Rețineți că este mai bine să ascultați ceva calmant, dar este foarte probabil să obțineți cele mai bune rezultate alegând o selecție muzicală de care vă puteți bucura cu adevărat. Cu alte cuvinte, dacă muzica clasică te încruntă, atunci probabil că nu este cea mai bună alegere. Pe de altă parte, dacă aveți o apreciere pentru clasic, vă poate ajuta să scăpaţi de stres mai mult decât cântecul rock preferat.
Fiecare dintre sfaturile listate anterior vă poate ajuta să vă mențineți stresul, anxietatea și depresia, dar este posibil să fie nevoie să utilizați mai multe dintre aceste opțiuni pentru a face mai ușoară tratarea recuperării. Un exemplu bun ar fi includerea noti- tropică, exercițiul, citirea și ascultarea muzicii zilnic, însoțite de sesiuni de masaj și psihoterapie săptămânale. În cele din urmă, obiectivul dvs. ar trebui să fie acela de a face cât mai ușor posibil obținerea celor mai importante aspecte ale procesului dvs. de recuperare. Asigurați-vă că aveți o rețea de asistență disponibilă în orice moment și nu vă fie frică să întrebați dacă aveți nevoie de ajutor. Evitarea unui backslide este cel mai bun mod de a obține și de a rămâne treaz, dar nu petreceți niciodată atât de mult timp pe orice greseli percepute pe care le veți sfârși complet deraiind procesul. Continuați, iar eforturile dvs. de recuperare vor fi un succes!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...