Monica Pop si Carmen Harra, scandal de proportii dupa incidentul de la spital! Cele doua si-au aruncat vorbe grele: „Eu am o problema la ochi, tu ai una la cap”

Scandalul dintre Monica Pop si Carmen Harra a luat amploare. Cele doua au ajuns sa-si arunce vorbe grele.

Totul a pornit in momentul in care Carmen Harra a vrut sa-si faca un control la clinica unde lucreaza medicul Monica Pop.

„Eu aveam o urgenta, venisem din America, dupa 27 de ore de zbor mi s-a facut o inflamatie la ochi. Eu n-am cum sa o contactez din America, eu l-am rugat pe Emanuel sa imi gaseasca pe cineva sa ma vada la ochi, pentru ca ma deranjeaza ochiul. Emanuel a zis ca „Am gasit cel mai bun doctor de ochi”. Noi am ajuns cam cu 28 de minute mai tarziu, fiindca ploua torential, iar eu, cel putin, nu am putut sa ies din casa. Eu am venit sa platesc pentru o consultatie, ea stia de consultatie, eu am intarziat. Daca ea nu voia sa ma vada putea sa-mi spuna civilizat: „Doamna, ati intarziat, nu pot sa va mai vad”. Am constatat ca dansa e o femeie extraordinara, mi s-a spus ca e un doctor remarcabil si m-am dus cu tot sufletul la dansa. Mi-a spus ca nu vrea sa ma vada. Am zis: „Ok, am intarziat, s-a intamplat”, a spus Carmen Harra, in exclusivitate pentru Antena Stars.

„Am plecat de acolo si Emanuel a pus pe Facebook ca noi am avut o situatie jenanta acolo la spital, in sensul ca pur si simplu am fost ignorati. Nu ajungem bine la studio si suna si incepe si urla la mine toate insultele: „Tu esti nimeni! Du-te dracului!”. Pe cuvantul meu, am sase martori. Am sase martori:”Tu esti nimeni! Sa te duci la dracu cu ghicitorile tale! Ghicitoare nenorocita, mi-ai dat in bobi”. I-am spus „Stati doamna, dar cum imi vorbiti asa, dumneata esti un doctor, esti un profesor universitar”. Urla intr-un hal… lumea de la studio… erau sase oameni in jurul meu… am inceput sa tremur pentru ca acesta este un abuz. Tu, ca medic, ridici tonul la un om care a avut o problema medicala si a venit sa se consulte? Pai tu nu meriti nici sa mai fii cadru medical, daca ai asa comportament. Eu am o problema la ochi, tu ai o problema la cap. Doamna asta m-a pus pe jar, m-a redus la zero, m-a insultat in tot ce i-a venit ei la gura, m-a facut troaca de porci”, a spus Carmen Harra.

Monica Pop a fost deranjata ca Harra nu a sunat sa anunte ca nu ajunge la timp.

„Miercuri dupa-amiaza, mi-a dat mesaj un domn si zis ca este managerul doamei Carmen Harra si a zis ca vrea o consultatie. I-am zis „Veniti maine pe la 12:30.” Deja nu era ok, ca mi-a dat telefon managerul. Eu ori de cate ori am avut nevoie de un om, am dat eu telefon personal si am vorbit eu. A doua zi n-a venit la 12:30. N-a venit nici la 13. La 13 si 15 a sunat domnul respectiv, a zis ca e managerul doamnei Harra si ca aceasta nu a putut ajunge pentru ca a plouat. I-am zis „Nu puteati avea respectul sa imi dati un mesaj ca nu puteti veni?”, a spus Monica Pop despre conflictul cu Carmen Harra.

sursa:wowbiz.ro

0 de articole pe care continuăm să le folosim după data de expirare

Avem toate lucrurile la domiciliu, care sunt stocate de ani de zile și chiar decenii. Par a fi veșnice pentru noi, dar majoritatea sunt de fapt limitate de o dată de expirare, după care elementele devin inutile și, eventual, chiar periculoase.

Iată o listă cu cele mai obișnuite obiecte de uz casnic care au de fapt o dată de expirare. Verificați dacă astfel de “comori” sunt stocate în casa dvs.
Peroxidul de hidrogen – 2 luni
Peroxidul de hidrogen este depozitat la medicamente, dar foarte puțini știu că în formă deschisă își pierde proprietățile după 2 luni. Chiar și unul sigilat va expira după un an.
Condimente – 2 ani
Veste proastă pentru cei cărora le place să colecteze tipuri rare de condimente! Va trebui să vă reîmprospătați proviziile după 2 ani, deoarece mirodeniile tind să-și piardă proprietățile și aromele după ceva timp.
Pantofi sport – 250 de mile sau 6 luni
Atunci când utilizați pantofi sport, sistemul lor de absorbție a șocurilor, tălpile și spatele se uzează rapid. Pantofii de alergare trebuie schimbați la fiecare 250 de mile și pantofi pentru alte activități sportive după 6 luni de utilizare obișnuită.

Pungi de ceai – 6 luni
Chiar și în ambalaje închise și etanșate, pungile de ceai nu mai sunt potrivite pentru băut după 6 luni din cauza capacității frunzelor de ceai de a fermenta.
Ochelari de soare – 2 ani
Razele ultraviolete au un efect negativ asupra lentilelor. După ceva timp, lentilele permit trecerea mai multor raze. Durata de depozitare exactă este determinată de fiecare fabricant individual, dar este recomandat să vă schimbați ochelarii de soare o dată la 2 ani.
Pasta de dinți și periuța de dinți – 1 an și 3 luni
O periuță de dinți trebuie schimbată la fiecare 3 luni, pentru a nu se transforma într-un incubator de bacterii. Pasta de dinți trebuie păstrată cel mult 1 an după deschidere. Prin urmare, dacă aveți un tub de călătorie mic, verificați data de expirare.

Prosoape – 3 ani
Pe lângă faptul că prosoapele umede reprezintă un mediu ideal pentru dezvoltarea bacteriilor, spălările frecvente pur și simplu strică țesătura. Spălarea la temperaturi ridicate face acest lucru de câteva ori mai rapid. Se recomandă schimbarea prosoapelor noi la fiecare 3 ani.
Pieptene – 1 an
Perioada de valabilitate a pieptenului sau periei de păr este de numai un an, chiar dacă le curățați și spălați în mod regulat. Dupa aceasta perioada se poate provoca matreata si probleme cu parul.
Perii de machiaj și bureți – 5 ani și 6 luni
Nu numai că trebuie să vă spălați periile de machiaj după fiecare utilizare, de asemenea să le reîmprospătați la fiecare 5 ani – pielea vă va mulțumi pentru asta. Buretele trebuie reînnoit la fiecare 6 luni.
Sutien – 2 ani
În medie, acest articol din garderobă începe să-și piardă forma după 2 ani, deoarece inserțiile tind să se deformeze, iar țesătura se întinde.
Papuci de casă – 6 luni
Papucii acasă trăiesc doar o jumătate de an, iar apoi se transformă într-un potențial teren de reproducere pentru ciuperci.
Perne – 2-3 ani
Indiferent de tipul de umplutură, o pernă își pierde forma după 2-3 ani, iar acarienii de praf încep să apară în ea. Un somn sănptos este mai important decât să nu schimbi pernele, nu-i așa?
Păturile – 7 ani
Păturile tind să treacă prin aceleași schimbări ca și pernele. Cu toate acestea, pot “trăi” mai mult – până la 7 ani. Cu grija atentă și uscarea regulată, puteți prelungi durata de viață a unei pături cu până la 10 ani. După aceea, va trebui să vă cumpăraţi una nouă.
Saltea – 8-10 ani
Amintiți-vă să luați o nouă saltea atunci când mergeți să cumpărați o nouă pătură, deoarece ar trebui să fie schimbată la fiecare 8-10 ani. De asemenea, țineți cont de faptul că salteaua trebuie să fie întoarsă la fiecare 6 luni, astfel încât să nu se uzeze atât de repede.
Placi de lemn – 3 ani
Ele necesită înlocuirea la fiecare 3 ani. În caz contrar, ele devin un mediu bun pentru bacterii. Mai mult decât atât, plăcile de tăiere tind să-și piardă forma datorită umidității și cuțitelor.
Spatule – 2 ani
Spatulele pentru amestecarea hranei, lingurilor și a altor unelte care ating adesea hrana trebuie schimbate la fiecare 2 ani. Acest lucru este valabil mai ales pentru ustensile din lemn.
Bureți pentru vesela – 2 săptămâni
Perioada de utilizare sigură și eficientă a acestor bureți este de numai 2 săptămâni.
Masti de gaz – 1 an
În cazul războiului nuclear, al incendiului sau al zidurilor de vopsire, puteți păstra o mască de gaz la domiciliu. Nu uitați să înregistrați data achiziției pe ea. Filtrele din astfel de măști sunt limitate de data de expirare și trebuie păstrate timp de cel mult un an.
Vitamine – 3 ani
Vitaminele pot fi păstrate numai pentru 3 ani. Apoi, cu greu se vor transforma într-o armă biologică după data de expirare, dar vor pierde cu siguranță caracteristicile lor benefice.
Smartphone – 2-3 ani
Din păcate, chiar și smartphone-urile au o dată de expirare. Vă puteți aștepta la o funcționare stabilă de la noul smartphone în următorii 2-3 ani. După această perioadă, va începe să se rătăcească cu pauze bruște în activitatea sa. Acest lucru se referă în special la modelele cu baterii care nu pot fi scoase din uz.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...