Cine va câștiga Exatlon România. Cifrele care au fost ascunse până acum

Echipa de la Digital Metrics a făcut o analiză pentru a descoperi cine are cele mai mari șanse să câștige competiția Exatlon România. Concluzia la care au ajuns analiștii este surprinzătoare. Vezi mai jos graficul!

„Avand in vedere ca finalul concursului Exatlon Romania se apropie de final, echipa noastra, cu ajutorul mai multor instrumente de verificare si masurare a datelor provenite din mediul online (in special din Google) a realizat o estimare care sa raspunda la intrebarea „Cine va castiga Exatlon Romania?”, ne-a declarat Andrei Dracsineanu de la Digital Metrics.

Cosmin Cernat, îndoliat la Exatlon. Vestea tristă primită acum câteva ore. Cu lacrimi în ochi, prezentatorul a transmis asta

Exatlon continuă să facă audiențe record

Miercuri, 16 mai, Kanal D a fost lider absolut de audienta in Prime Time, cu „Exatlon”, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Pe parcursul celor trei ore de difuzare de competitie sportiva autentica, la Kanal D urmareau cu sufletul la gura duelul intre Faimosi si Razboinici, in fiecare minut, peste 1.3 milioane de fani din intreaga tara.

In intervalul orar 19:52 – 23:04, statia a fost pe primul loc pe podiumul audientelor din Romania, momentele dramatice porivind eliminarea lui Valentin Chis, rasturnarile de situatie incredibile in jocul de aseara au tinut in fata micilor ecrane milioane de romani.

Aseara, in intervalul orar mentionat mai sus, Kanal D a inregistrat 7,1% rating si 20,3% cota de piata, pe targetul Comercial, 7,8% rating si 18,6% cota de piata, in randul populatiei din inttreaga tara, si 7,6% rating si 17,8% cota de piata, in randul publicului de la orase.

Peste doua milioane de telespectatori (2.114.000) urmareau in minutul de maxima audienta (22:18) inregistrat de “Exatlon”, in momentul in care Larisa Vasile si-a castigat imunitatea in fata eliminarilor, la jocul individual.

 

sursa:teotrandafir.ro

 

0 de articole pe care continuăm să le folosim după data de expirare

Avem toate lucrurile la domiciliu, care sunt stocate de ani de zile și chiar decenii. Par a fi veșnice pentru noi, dar majoritatea sunt de fapt limitate de o dată de expirare, după care elementele devin inutile și, eventual, chiar periculoase.

Iată o listă cu cele mai obișnuite obiecte de uz casnic care au de fapt o dată de expirare. Verificați dacă astfel de “comori” sunt stocate în casa dvs.
Peroxidul de hidrogen – 2 luni
Peroxidul de hidrogen este depozitat la medicamente, dar foarte puțini știu că în formă deschisă își pierde proprietățile după 2 luni. Chiar și unul sigilat va expira după un an.
Condimente – 2 ani
Veste proastă pentru cei cărora le place să colecteze tipuri rare de condimente! Va trebui să vă reîmprospătați proviziile după 2 ani, deoarece mirodeniile tind să-și piardă proprietățile și aromele după ceva timp.
Pantofi sport – 250 de mile sau 6 luni
Atunci când utilizați pantofi sport, sistemul lor de absorbție a șocurilor, tălpile și spatele se uzează rapid. Pantofii de alergare trebuie schimbați la fiecare 250 de mile și pantofi pentru alte activități sportive după 6 luni de utilizare obișnuită.

Pungi de ceai – 6 luni
Chiar și în ambalaje închise și etanșate, pungile de ceai nu mai sunt potrivite pentru băut după 6 luni din cauza capacității frunzelor de ceai de a fermenta.
Ochelari de soare – 2 ani
Razele ultraviolete au un efect negativ asupra lentilelor. După ceva timp, lentilele permit trecerea mai multor raze. Durata de depozitare exactă este determinată de fiecare fabricant individual, dar este recomandat să vă schimbați ochelarii de soare o dată la 2 ani.
Pasta de dinți și periuța de dinți – 1 an și 3 luni
O periuță de dinți trebuie schimbată la fiecare 3 luni, pentru a nu se transforma într-un incubator de bacterii. Pasta de dinți trebuie păstrată cel mult 1 an după deschidere. Prin urmare, dacă aveți un tub de călătorie mic, verificați data de expirare.

Prosoape – 3 ani
Pe lângă faptul că prosoapele umede reprezintă un mediu ideal pentru dezvoltarea bacteriilor, spălările frecvente pur și simplu strică țesătura. Spălarea la temperaturi ridicate face acest lucru de câteva ori mai rapid. Se recomandă schimbarea prosoapelor noi la fiecare 3 ani.
Pieptene – 1 an
Perioada de valabilitate a pieptenului sau periei de păr este de numai un an, chiar dacă le curățați și spălați în mod regulat. Dupa aceasta perioada se poate provoca matreata si probleme cu parul.
Perii de machiaj și bureți – 5 ani și 6 luni
Nu numai că trebuie să vă spălați periile de machiaj după fiecare utilizare, de asemenea să le reîmprospătați la fiecare 5 ani – pielea vă va mulțumi pentru asta. Buretele trebuie reînnoit la fiecare 6 luni.
Sutien – 2 ani
În medie, acest articol din garderobă începe să-și piardă forma după 2 ani, deoarece inserțiile tind să se deformeze, iar țesătura se întinde.
Papuci de casă – 6 luni
Papucii acasă trăiesc doar o jumătate de an, iar apoi se transformă într-un potențial teren de reproducere pentru ciuperci.
Perne – 2-3 ani
Indiferent de tipul de umplutură, o pernă își pierde forma după 2-3 ani, iar acarienii de praf încep să apară în ea. Un somn sănptos este mai important decât să nu schimbi pernele, nu-i așa?
Păturile – 7 ani
Păturile tind să treacă prin aceleași schimbări ca și pernele. Cu toate acestea, pot “trăi” mai mult – până la 7 ani. Cu grija atentă și uscarea regulată, puteți prelungi durata de viață a unei pături cu până la 10 ani. După aceea, va trebui să vă cumpăraţi una nouă.
Saltea – 8-10 ani
Amintiți-vă să luați o nouă saltea atunci când mergeți să cumpărați o nouă pătură, deoarece ar trebui să fie schimbată la fiecare 8-10 ani. De asemenea, țineți cont de faptul că salteaua trebuie să fie întoarsă la fiecare 6 luni, astfel încât să nu se uzeze atât de repede.
Placi de lemn – 3 ani
Ele necesită înlocuirea la fiecare 3 ani. În caz contrar, ele devin un mediu bun pentru bacterii. Mai mult decât atât, plăcile de tăiere tind să-și piardă forma datorită umidității și cuțitelor.
Spatule – 2 ani
Spatulele pentru amestecarea hranei, lingurilor și a altor unelte care ating adesea hrana trebuie schimbate la fiecare 2 ani. Acest lucru este valabil mai ales pentru ustensile din lemn.
Bureți pentru vesela – 2 săptămâni
Perioada de utilizare sigură și eficientă a acestor bureți este de numai 2 săptămâni.
Masti de gaz – 1 an
În cazul războiului nuclear, al incendiului sau al zidurilor de vopsire, puteți păstra o mască de gaz la domiciliu. Nu uitați să înregistrați data achiziției pe ea. Filtrele din astfel de măști sunt limitate de data de expirare și trebuie păstrate timp de cel mult un an.
Vitamine – 3 ani
Vitaminele pot fi păstrate numai pentru 3 ani. Apoi, cu greu se vor transforma într-o armă biologică după data de expirare, dar vor pierde cu siguranță caracteristicile lor benefice.
Smartphone – 2-3 ani
Din păcate, chiar și smartphone-urile au o dată de expirare. Vă puteți aștepta la o funcționare stabilă de la noul smartphone în următorii 2-3 ani. După această perioadă, va începe să se rătăcească cu pauze bruște în activitatea sa. Acest lucru se referă în special la modelele cu baterii care nu pot fi scoase din uz.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...