Bursucu, dezvaluiri despre fetita lui: „E o nebunatica! Am vorbit cu colegul Sabbagh sa imi dea si mie un pistol”

Bursucu va deveni tatic peste doar cateva luni. Colegul de emisiune al lui Teo Trandafir a spus ce a vazut pe ecografie atunci cand a mers cu iubita lui la medic.

Dupa ce a vazut imaginile cu Adelina si Virgil au mers la ecografie ca sa isi vada fetita, Bursucu a vorbit si el despre micuta care va veni pe lume in familia lui.

„Fetita mea e si ea o nebunatica, nu sta la pozat deloc. Ba pune pe fata o mana, ba un piciorus! Asa sunt astia mici. Ce tehnologie! Zici ca e reala fotografia. Senzational!”, a spus Bursucu la Teo Show.

Bursucu a marturisit ca este pregatit sa fie tata de fata. Vrea sa isi cumpere pistol! „Am vorbit cu Sabbagh, l-am rugat sa imi dea si mie un pistol de 14 mm”, a spus el in gluma.

sursa:wowbiz.ro

Aloe Vera – Beneficiile indisputabile și modalități de aplicare a acesteia

Aloe Vera este o plantă extraordinară cu nume impresionante. Poate fi numită și “planta arsă”, “crinul desertului”, “gâtlejul elefantului” și chiar “planta nemuririi”, deoarece ea a fost prezentată ca un dar de înmormântare către faraoni în urmă cu 6000 de ani.

Aloe provine din climatul tropical din Africa și a fost descrisă pe sculpturi în piatră din Egiptul timpuriu. Acesta a fost folosit pe scară largă ca remediu pentru arsuri solare, iritații minore ale pielii, tăieturi și vânătăi, precum și tratamentul rănilor și căderii părului. Există chiar și o legendă despre Cleopatra, susținând că a folosit aloe vera pentru a-și menține pielea moale. Folosirea modernă a acestei plante a fost recunoscută pentru prima dată în anii 1930, când a fost folosită ca un remediu împotriva arsurilor datorate radiațiilor. De atunci, a fost un ingredient obișnuit în cosmetică. Cu toate acestea, există și alte modalități de aplicare.
Un studiu, publicat in Nutritional Neuroscience, a constatat ca aloe vera reduce depresia si imbunatateste memoria la soareci. După efectuarea experimentelor pe șoareci de laborator, au concluzionat că “aloe vera îmbunătățește învățarea și memoria și, de asemenea, ameliorează depresia la șoareci. “Cu toate acestea, sunt necesare studii suplimentare pentru a stabili dacă oamenii ar putea primi, de asemenea, aceleași beneficii.
Se pare că aloe poate fi folosit ca ingredient activ în gelul dinților. Similar cu utilizarea pe piele, extractul de plante în geluri dentare este folosit pentru a curăța și a calma dinții și gingiile. Un studiu publicat in General Dentistry, revista studiata de Academia de General Dentistry (AGD), a raportat ca aloe vera in geluri dentare este la fel de eficace ca pasta de dinti pentru a lupta cu cavitatile. Un fapt interesant este că gelul pentru dinți aloe vera tinde să fie mai puțin aspru pe dinți, deoarece nu conține elementele abrazive care se găsesc în mod obișnuit în pastele de dinți comerciale. Astfel, este o buna alternativa pentru persoanele cu dinti sensibile.
Beneficiile folosirii aloe vera sunt numeroase și indiscutabile, iar cercetătorii continuă să descopere noi modalități de a folosi sucul.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...