Viața acestor zodii se schimbă radical în acest weekend. Ce le rezervă astrele

BERBEC

Sâmbătă: Veştile care sosesc de departe au un efect excelent asupra ta: te stimulează, te dinamizează, îţi ridică moralul pentru că da, sunt veşti dintre cele mai bune.

Mai sexy ca Raduleasca! Ce vedeta de 50 de ani a pozat intr-un desu negru, extrem de incitant! Stefan Banica va regreta ca…
Cancan.ro
Mai sexy ca Raduleasca! Ce vedeta de 50 de ani a pozat intr-un desu negru, extrem de…
18/05/2018 | 15:37
Duminică: Sunt posibile unele nemulțumiri în relația de cuplu. Treci printr-o perioadă mai tensionată în relație, iar acest lucru se poate rezolva doar cu calm.

TAUR

Sâmbătă: Munceşti cu sârg, conştient că rezultatele unui proiect la care îţi aduci contribuţia depind numai şi numai de forţele tale.

Duminică: Din păcate, o problemă de sănătate îți dă bătăi de cap și îți strică toată ziua. Poate ar trebui să faci o vizită medicului la începutul săptămânii.

GEMENI

Sâmbătă: Profită de răgazul care ţi se oferă azi, chiar dacă, pe moment, eşti tentat să te enervezi şi să priveşti totul în negru, ca pe un blocaj.

Duminică: Ziua începe cu o veste proastă, care îți dă un pic planurile peste cap. Spre finalul zilei, lucrurile vor reveni la normal.

RAC

Sâmbătă: Ai grijă la reacţiile impulsive sau agresive pe care le ai faţă de persoanele ceva mai sensibile. Unii pot percepe greșit intențiile tale, iar de aici pot veni neplăceri mari.

Duminică: Te simți epuizat și ai nevoie de o pauză de câteva zile pentru a-ți reîncărca bateriile. Ai grijă la starea de sănătate.

LEU

Sâmbătă: Când vezi că apar atât de multe piedici şi ocolişuri după ce ai dat startul unei acţiuni, începi să te îndoieşti că duce totuşi undeva. E posibil să fi făcut o greșeală undeva pe parcurs.

Duminică: Deschide bine ochii astăzi! Fii atent la toate schimbările care au loc în jurul tău. Se anunță o zi cu peripeții.

FECIOARĂ

Sâmbătă: Mai multe persoane din anturajul tău vor un sfat, o îndrumare, o lecţie de viaţă, semn că îţi apreciază experienţa sau superioritatea în unele planuri.

Duminică: Nu le cânta în strună celor care nu îți dovedesc că te respectă. Nu aștepta ca ceilalți să se schimbe de la o zi la alta.

BALANȚĂ

Sâmbătă: Eşti pus în faţa unui adevăr dureros care te dezarmează total. Nu se mai poate face nimic şi, chiar dacă nu îţi convine deloc situaţia în sine, trebuie să o accepţi ca pe un sacrificiu.

Duminică: Trăiești câteva momente cu o încărcătură emoțională puternică. Ai nevoie de o pauză, de meditație.

SCORPION

Sâmbătă: Manipulezi sume mari de bani, dar nu într-o singură direcţie importantă, ci pentru a achita mai multe plăţi minore.

Duminică: Ziua începe bine și continuă într-o notă armonioasă. Profită din plin de această stare de bucurie.

SĂGETĂTOR

Sâmbătă: Ai nevoie de multe dovezi de iubire, de vorbe dulci, de declaraţii de dragoste, pentru că acestea sunt sursa ta de energie atunci când eşti cu psihicul la pământ.

Duminică: Ești pe punctul de a află un secret important. Nu lăsa gardă jos, chiar dacă s-ar putea să te afecteze.

CAPRICORN

Sâmbătă: Inima ta bate din ce în ce mai tare pentru că se apropie un eveniment care provoacă emoţii intense.

Duminică: Iubirea e sentimentul care te face să uiți de durerile fizice ori de bolile închipuite. Hrănește-te cu dragoste.

VĂRSĂTOR

Sâmbătă: Cineva îţi descrie viitorul unui proiect în lumini foarte optimiste, dar cum tu eşti o fire realistă, parcă nu te laşi păcălit atât de uşor de scenariile sale prea frumoase ca să fie adevărate

Duminică: Trebuie să cântărești bine lucrurile înainte de a lua o decizie importantă, mai ales că viitorul tău este în joc.

PEȘTI

Sâmbătă: Primeşti o invitaţie care îţi face mare plăcere şi pentru că aduce la cunoştinţă evenimente frumoase, cu iz de sărbătoare, din perioada imediat următoare, priveşti cu entuziasm spre momentul promis.

Duminică: Faci ce faci și ajungi în același punct mort. Parcă nu mai înțelegi ce trebuie să faci că lucrurile să funcționeze. Amintește-ți cum ai depășit astfel de perioade în trecut.

sursa:huff.ro

7 alimente neașteptate de evitat care pot fi toxice pentru piele

Uneori lucrurile pe care le iubim pot fi de fapt dăunătoare. Și este cu adevărat nefericit când consecințele nu te lasă să ieși undeva sau ce e mai rău, te face să te simți rău.

Pentru a evita aceste sentimente neplăcute și pentru a vă oferi un aspect sănătos, iată câteva feluri de mâncare pe care ați putea dori să le luați în considerare pentru reducerea sau excluderea completă din rația alimentară.
Alcoolul

“Consumul de alcool este unul dintre cele mai grave lucruri pe care le poți face pentru pielea ta”, spune expertul în îngrijirea pielii, Michaella Bolder. Din păcate, după ce sentimentele pozitive pe care le aveți în timpul consumului de alcool se estompează, veți rămâne cu multe efecte secundare. În primul rând, alcoolul promovează tulburările hormonale care conduc la acnee. În al doilea rând, vă scade sistemul imunitar prin înlocuirea bacteriilor foarte importante din intestine, microbiome. În al treilea rând, alcoolul deshidratează pielea și vă face să arătați și să vă simțiți rau.
Dacă nu doriți să suferiți de efectele negative ale alcoolului, încercați să stabiliți o limită de cheltuieli, să nu beți înainte de a pleca de acasă și să mâncați și să vă mențineți în ritm.
Biscuiţi de orez

Probabil sunteți surprinși să aflați că acest presupus aliment “sănătos” este de fapt dăunător. Biscuiţii de orez pot duce la riduri pe piele și pot chiar influența funcția creierului. În primul rând, este ușor să le mâncați, ceea ce poate duce la creșterea în greutate. În al doilea rând, dacă verificați eticheta nutrițională pe spate, veți vedea că bisuiţii de orez constau dintr-o mulțime de nimic și chiar dacă găsiți un ingredient sănătos, va exista doar o cantitate mică. În al treilea rând, prăjiturile de orez pot provoca pete și acnee prin deteriorarea moleculelor numite produse avansate Glycation End, altfel cunoscute sub numele de AGE.

Dar dacă vă bucurați cu adevărat de biscuiţii de orez, luați în considerare alegerea celor care conțin semințe de in și adăugând curcan, roșii sau orice altă legume preferată, pentru a obține grăsimi nesaturate sănătoase, calciu și fier.
Sushi

Știați că această delicatețe duce la îmbătrânirea prematură și cauzează acnee? Dacă nu, acum stiţi. Da, din păcate, este adevărat. În primul rând, roll-urile dvs. preferate conțin o cantitate mare de sare, unul dintre cei mai răi dușmani ai sănătății noastre, ceea ce poate duce la pielea deshidratată. În al doilea rând, alimentele sărate fac ca celulele să rămână fluide, ceea ce face ca fața ta să fie înfundată. În al treilea rând, orezul este ridicat pe indicele glicemic și poate elimina umezeala și circulația de pe epidermă, provocând pielea uscată și îmbătrânirea prematură. Julianne Moore a fost primul care a numit acest fenomen “fața sushi”.
Dacă mâncați sushi, se recomandă să beți mai multă apă, să faceți exerciții faciale, să dormiți pe o înclinație pentru a nu permite lichidul să se colecteze în față, să utilizați o compresă rece și să evitați alcoolul pentru a preveni umflaturile.

Produsele lactate

Dacă mănânci lapte și încă te lupți cu acnee, această informație poate fi de ajutor. În primul rând, laptele de la vaci conține un hormon de creștere care exacerbează glandele de piele ale pielii și vă face pielea mai puțin uleioasă. Ca urmare, devii mai predispus la erupții. În al doilea rând, există o mulțime de lapte de calitate scăzută, deoarece vacile sunt hrănite cu porumb modificat genetic și soia. În timpul prelucrării laptelui, laptele se deteriorează datorită ultra-pasteurizării, evaporării, curățării și așa mai departe. Toate acestea creează condițiile perfecte pentru acnee. În al treilea rând, 75% din populația lumii este intolerantă la lactoză, iar această intoleranță poate duce la apariția acneei și a eczemelor.
Poate doriți să luați în considerare trecerea la alternative, cum ar fi laptele de capră, sau să cumpărați lapte crud de la o fermă locală unde puteți fi sigur că vacile sunt hrănite cu iarbă. De asemenea, 2% lapte este o alegere mai bună atunci când se consideră că este mai scăzut pe indicele glicemic.
Cereale pentru micul dejun

Trist dar adevărat. Chiar și aceste cereale aparent nevinovate pot fi dăunătoare pentru pielea ta. Mai întâi, să nu credeți cuvântul “natural” până când nu vedeți ce reprezintă cerealele. Puteți afla că unele ingrediente sunt, de fapt, ingrediente ale OMG-urilor, care pot provoca mâncărimea pielii, creșterea alergiilor și cauza acneei. În al doilea rând, datorită procesului numit extrudare, cerealele pentru micul dejun sunt de fapt toxice pentru corpul nostru. În al treilea rând, cerealele populare conțin de asemenea adesea vitamine sintetice pe care corpul nostru nu le poate folosi fizic.
Dacă nu puteți renunța la un castron de cereale la micul dejun, alegeți unul care conține mai puțin de 5 grame de zahăr pe porție. Fiți atenți la porția dvs. și folosiți informațiile de control al porției de pe ambalaj pentru îndrumare. Citiți consistența deoarece produsul conține de obicei mai multe dintre primele 2-3 ingrediente enumerate.
Carne procesată

Unul dintre motivele pentru care ați putea vedea o piele umflată, mai ales după ce ați vizitat o cafenea sau un restaurant, s-ar putea datora consumului de carne prelucrată. Mai întâi, în carnea procesată, cum ar fi șuncă, slănină, deoarce contin mult sodiu, iar din cauza faptului că prea multă sare cauzează umflaturi, acesta ar fi motivul pentru care te simți umflat sau pufos. În al doilea rând, aceste tipuri de carne conțin, de asemenea, nitriți, care distrug colagenul și elastina în piele. În al treilea rând, carnea prelucrată poate provoca îmbătrânirea prematură datorită elementelor rupte care nu mai pot fi folosite pentru a susține tenul tânăr.
Pentru a face carnea prelucrată mai puțin dăunătoare corpului, asigurați-vă că nu mâncați prea mult și că nu mâncați în fiecare zi. Dacă sunteți la o dietă, bazată pe alimente proaspete.
Sucuri naturale

Cine nu iubește sucul “fresh”? Mai ales când se consideră că este mult mai sănătos decât bauturile carbogazoase. În primul rând, sucurile conțin la fel de mult zahăr ca și băuturile carbogazoase, iar acest zahăr descompune colagenul în piele și îl face dur. În al doilea rând, sucurile de acest gen nu au fibre, ceea ce înseamnă că ceea ce bei nu oferă pielii dvs. nutrienții necesari. În al treilea rând, iubitorii de mască cu suc de lamaie sunt predispuși la o potențială ardere chimică. Dacă ieșiți la soare, sucul de lamaie vă poate afecta permanent pielea.
Puteți amesteca fructele și legumele în smoothie-uri pentru a vă asigura că corpul dumneavoastră obține toate vitaminele și mineralele. Dar ar fi mai bine să consumați fructe întregi, astfel încât să obțineți antioxidanți și vitamine care se găsesc în mod natural în fructe.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...