Sursa foto: Realitatea.net

Meghan Markle nu este prima mireasă condusă la altar de prințul Charles. Iată cine a mai avut onoarea!

Cu doar o zi înainte de nunta prințului Harry cu Meghan Markle, reprezentanții de la Palatul Kensington au elucidat misterul în legătură cu persoana care o va conduce la altar pe mireasă.

Se pare că viitoarea soție a lui Harry l-a rugat chiar pe socrul său să facă acest lucru, prințul Charles declarându-se onorat de acest rol foarte important care i s-a oferit: „Doamna Meghan Markle i-a cerut Înălțimii sale, prințul Charles de Wales să o conducă la altar la Capela St. George în ziua nunții. Prințul are deosebita plăcere să o întâmpine pe doamna Meghan Markle în familia regală în acest fel”, scrie în comunicatul de presă emis astăzi.

Cu toate acestea, Meghan nu va fi prima mireasă condusă la altar de prințul Charles, moștenitorul tronului Marii Britanii având deja antrenament în acest sens.

În 2016, Charles a condus-o la altar pe moștenitoarea imperiului Mountbatten, Alexandra Knatchbull, în ziua nunții ei cu Thomas Hooper. Alexandra este strănepoata Lordul Mountbatten, om de care prințul Charles a fost foarte apropiat, iar aceasta l-a văzut ce pe o figură paternă. Prințul Charles a fost de asemenea foarte bun prieten cu tatăl Alexandrei, Lord Brabourne, prea bolnav pentru a o conduce la altar pe fiica sa în ziua cea mare. Așa că Charles a preluat această îndatorire, mai ales că Alexandra este și fina răposatei Prințese Diana.

Sursa: okmagazine.ro

5 ceaiuri pe care ar trebui să le ai tot timpul in casa în casă

Din păcate, ne-am obișnuit ca de fiecare dată când suntem chinuite de un disconfort să ne găsim alinarea în compartimentul cu pastile.

Deși nu ne dorim sub nicio formă să contestăm efectele pozitive ale medicamentelor, cu atât mai mult atunci când sunt prescrise de doctor, îți recomandăm să eviți cu înțelepciune abuzul de pastile, care se poate dovedi mai nociv decât ai crede.

Cu totul altfel stau lucrurile cu ceaiurile!

Minuni ale naturii, extrase din plante, ceaiurile vindecă și calmează afecţiunile cu care ne confruntăm mai lent decât una dintre pastilele tale colorate, dar fără efecte adverse!

Îți protejează sănătatea, starea de bine și frumusețea și sunt aliatul tău în casă! Iată care sunt sortimentele din care să te asiguri mereu că ai rezerve suficiente în bucătărie!

Cele mai bune prietene: 5 ceaiuri de care ai nevoie

Descoperă mai jos sortimentele de ceaiuri care nu trebuie să îți lipsească din casă!

Află care sunt cele mai folosite ceaiuri și beneficiile acestora!

Ceai de coada-șoricelului

Utilizat din cele mai vechi timpuri, acest remediu naturist nu e doar un leac desuet al bunicii, ci un mic miracol de care ai neapărat nevoie în bucătăria ta.

Ceaiul de coada-șoricelului este recunoscut pentru proprietățile diuretice, contribuind la îmbunătățirea funcționării rinichilor, dar și la eliminarea lichidului în exces din țesuturi.

Da, acest cumul de atribute îl face ideal și pentru eliminarea depozitelor adipoase și a celulitei: suntem sigure că acum îl vei îndrăgi mult mai tare!

Mai mult, ceaiul de coada-șoricelului e un remediu util pentru crampele abdominale și indigestie, calmând disconfortul, îmbunătățind digestia și eliminând gazele intestinale.

E un aliat prețios după o masă delicioasă, dar mult prea îmbelșugată!

Nu în ultimul rând, acest ceai miraculos reduce sângerările, fie că este vorba de cele nazale sau de cele uterine, și este de ajutor și în diminuarea febrei, fiind astfel recomandat în perioada gripelor și a răcelilor.

Ceai negru

Suntem sigure că, pentru multe femei, imaginea dimineții ideale e filtrată printre aburii unei cești cu ceai, nu cu cafea, iar cel negru este cea mai vehiculată alegere din acest punct de vedere.

Cu toate acestea, sporul de energie pe care ți-l oferă nu este singurul beneficiu al ceaiului negru.

Această băutură miraculoasă protejează sănătatea inimii tale, la fel ca „fratele mai mare”, ceaiul verde.

Studiile au demonstrat că ambele sortimente au rol de prevenire a infarctului!

Aceste beneficii sunt completate de conținutul ridicat de antioxidanți, utili în terifianta luptă cu cancerul!

Ceea ce ne interesează în mod direct este și capacitatea uluitoare a ceaiului negru de a ne ajuta să ne concentrăm.

Acest lucru îl face ideal la job, acolo unde e aliatul performanțelor noastre remarcabile.

Spre deosebire de cafea, ceaiul negru nu ne dă peste cap somnul (deși nu îți recomandăm să îl consumi înainte de culcare dacă ai probleme frecvente cu insomniile).

Sursa: doctorandreilaslau.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...