Cătălin Scărlătescu se pregătește să devină tată

Chiar dacă unele doamne și domnișoare îl preferau cu kilograme în plus, Cătălin Scărlătescu nu duce lipsă de admiratoare acum, după ce a slăbit enorm. Astfel, recent, juratul de la „Chefi la cuțite” a fost cerut în căsătorie. Reacția lui, dar și declarațiile care au urmat după acest moment de senzație au fost înregistrate.

Cătălin Scărlătescu a fost cerut pentru a treia oară de soț de aceeași femeie. Aceasta este nimeni alta decât Angie Cobuţ, fosta concurentă de la „Chefi la cuţite”, care a recunoscut de mai multe ori că are o pasiune pentru celebrul șef. Ea și-a pregătit și un plan de rezervă în cazul în care Scărlătescu, în vârstă de 45 de ani, i-ar refuza propunerea: îi cere să o adopte.

„O să-i cer din nou să se însoare cu mine. Dacă refuză, vreau să-i cer să mă înfieze ca să mă cheme Angelica Scărlătescu”, a spus Angie Cobuţ, fosta concurentă de la „Chefi la cuţite”.

„Pleacă de aici! Nu vreau să te înfiez, pentru că mă apuc să fac copii. (…). Nu trebuie să te însori ca să faci copii.”, a spus juratul exigent de la cunoscutul concurs culinar la matinalul de la Antena Stars.

Cătălin Scărlătescu nu a făcut alte declarații, iar fanele și susținătorii săi nu știu dacă el a vorbit serios sau, într-adevăr, chiar are planuri serioase și se pregătește să devină tată.

Cum Scărlătescu nu se lasă însurat cu una, cu două, nici Angie Cobuț nu suferă prea mult. De la cel mai cunoscut chef din România, fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” a trecut rapid la un străin chipeş, iar chimia dintre ei se vedea de departe.

Sursa: cancan.ro

Cum trădează fiecare zodie în parte. Berbecii sunt nemiloși

Nu orice semn zodiacal este demn de încredere. Unii nativi trădează mai mult, alții mai puțin, dar absolut toți sunt în stare să o facă, în mod diferit însă. Află care sunt cele mai trădătoare dintre ele!

Berbec

Deși este muncitor și nobil, nativul Berbec poate trăda din impuls, fiind extrem de nemilos. Dacă l-ai supărat cu ceva, fii sigură că se vă răzbuna și îți va arăta și cealaltă latură mai puțin plăcută. Este cunoscut pentru modul său în care renunță ușor la lucruri sau persoane de care nu mai are nevoie.

Taur

Când se enervează, nativul Taur vede roșu în fața ochilor și va face orice să se răzbune, să îi dea o lecție celui de lângă el. Deși uneori poate fi extrem de sensibil și iertător, acesta poate avea și o personalitate duală, care să îl determine să trădeze chiar și cea mai apropiată persoană.

Gemeni

Nativul Gemeni se pricepe de minune în a întoarce adevărul de partea lui de fiecare dată, chiar și atunci când nu are dreptate. Este o persoană pe care nu te poți baza, căci nu știi niciodată dacă poți avea încredere deplină sau nu. În plus, este atât de vorbăreț încât nu ar fi în stare să păstreze niciun secret.

Rac

E greu de crezut că un nativ Rac poate trăda pe cineva, la cât este de sensibil și iubitor. Mai degrabă, își poate trăda propriile sentimente, căci are obiceiul de a simți unele lucruri, iar mai apoi să dea înapoi, să bată în retragere.

Are mereu o teamă și o nesiguranță care îl fac vulnerabil și îl fac să pară dubios în fața celorlalți.

Publicitate

Leu

Nativul Leu se pune pe primul loc, indiferent de situație. Are un egoism dus la extrem, așa că așteaptă-te în orice moment să te trădeze pentru propriile sale interese.

Nu oferă o siguranță emoțională partenerului de viață, deci poate ar fi mai bine să își coboare fața și către muritori. În viziunea lui, el este zeitatea supremă.

Fecioară

O Fecioară va apărea întotdeauna responsabilă și muncitoare, dar este o manipulatoare convinsă. Îi place să controleze totul din spatele scenei și să iasă în avantaj în orice circumstanță.

Uneori, profită de cei din jurul ei pentru a-i influența să o ajute, ca mai apoi să îi lase baltă când nu mai are nevoie de ei.

Balanță

Nativul Balanță se numără printre cele mai de încredere zodii, așa că e greu de spus cum trădează. Chiar dacă nu are un suflet rău, este stăpânit de anumite impulsuri ciudate, care îl fac să se comporte diferit. Spre exemplu, nu ar trăda oamenii de lângă ea, dar ar trișa la o dietă, înșelându-și propriile așteptări.

Scorpion

Nativul Scorpion este binecunoscut pentru faptul că este nemilos, manipulativ și egoist. Este unul dintre cele mai cunoscute semne zodiacale pentru înșelăciune.

Posesiv și gelos, nativul Scorpion s-ar răzbuna pe partenerul de viață cu aceeași monedă. Dacă nu știi cum să te comporți, te poate urmări toată viața să îți facă rău.

Sursa: andreilaslau.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...