Firma Anamariei Prodan este somata de Fisc sa-si plateasca datoriile! In afacerea imobiliara este implicat si Laurentiu Reghecampf!

Din octombrie 2017, firma Anamariei Prodan este somata de Fisc sa-si plateasca datoriile. Ea este asociata cu sotul ei, Laurentiu Reghecampf.

De acum o jumatate de an, firma Anamariei Prodan este somata de Fisc sa-si plateasca datoriile. Este vorba despre „Reghe Building SRL” care, pe 11 octombrie 2017, a primit de la Administratia Sector 2 a Finantelor Publice-Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice, un anunt colectiv.

„In temeiul in temeiul art. 47 alin. (4) si (5) din Legea nr.207/2015 privind Codul de procedura fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunicam ca au fost emise acte administrative fiscale pentru urmatorii contribuabili”, se arata in documentul in care se afla si numele firmei „Reghe Building SRL”.

Firma Anamariei Prodan este somata de Fisc sa-si plateasca datoriile. Sotii Reghecampf sunt asociati
De cateva luni, firma Anamariei Prodan este somata de Fisc sa-si plateasca datoriile. „Firma Reghe Building SRL, indicată în documentul de plată dinspre Pandurii către Anamaria Reghecampf, îi are drept asociaţi pe soţii Reghecampf. Domeniul principal de activitate este “Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”, a scris gsp.ro despre firma. Conform datelor de la Registrul Comertului, datoriile firmei, la finalul lui 2016, erau de aproximativ 1,3 milioane de lei.

Sursa: stirilekanald.ro

Decizie de ultimă oră la nunta regală! Mama lui Meghan Markle a fost îndepărtată din unul dintre cele mai importante momente ale ceremoniei

Schimbare de ultimă oră în organizarea nunții regale. Prințul Charles o va conduce pe Meghan Markle la alatar, în condițiile în care, tatăl acesteia, grav bolnav și operat pe cord, se află în imposibilitatea de a participa la nunta regală.

Noile schimbări au fost anunțate, astăzi, cu o zi înainte de marele evenoment, chiar de către Palatul Kensington. Inițial, ieri, se anunțase, tot oficial, că persoana care va prelua rolul lui Thomas Markle este soția acestuia. Mama lui Meghan Markle fusese aleasă în primă instnță să își conducă fiica la altar.

Într-un comuncat oficial, transmis presei de Palatul Kensington, Meghan Markle anunța cu tristețe că tată ei nu va putea participa la marele eveniment ce va avea loc sâmbătă.

”Din nefericire, tatăl meu nu va paricipa la nunta noastră. Am avut mereu grijă de tatăl meu și sper că va avea suficient timp pentru a se concentra asupra stării sale de sănătate”, spunea Meghan Markle.

Nunta fostei actrițe cu Prințul Harry al Marii Britanii va avea loc mâine, 19 mai și va fi urmărită și prezentată pas cu pas, în timp real, de echipa VIVA și de corespondentul la Londra al cotidianului Libertatea, Andreea Archip.

Familia Regală a României nu a fost invitată la nunta prinţului Harry al Marii Britanii cu actriţa Meghan Markle, dar le-a trimis mirilor un cadou de inspiraţie românească.

Majestata Sa Margareta şi Principele Radu au ales bijuterii din aur alb, de 14 k, marca Malvenski (n.r. furnizor al Casei Regale), în valoare de 8.000 de lei drept cadou de nuntă pentru prinţul Harry şi logodnica sa.

Este vorba de o pereche de butoni (4.000 de lei) pentru prinţ, o pereche de cercei (1.300 de lei), dar şi o brăţară (2.800 de lei) pentru Meghan Markle.

Bijuteriile au ca inspiraţie Coloana Infinitului, celebra sculptură a lui Constantin Brâncuşi. Casa Regală a ales aceste bijuterii drept dar de nuntă ca un omagiu adus tradiţiilor şi folclorului românesc.

Sursa: stiriactuale.net

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...