Legatura incredibila dintre Anda Adam si Gigi Becali! Abia acum s-a aflat

La aproape 4 luni de cand s-a accidentat la Exatlon si a fost operata de urgenta de ruptura de ligament, Anda Adam nu s-a recuperat 100% la picior.

Anda Adam mai are de tras pana va fi recuperata in totalitate si va scapa de problemele de la picior.

Fosta sportiva de la Exatlon, care s-a accidentat in timpul competitiei si a fost nevoita sa iasa din concurs, a inceput sa faca kinetoterapie cu terapeutul Ovidiu Kurti. Acesta este nimeni altul decat kinetoterapeutul care se ocupa de fotbalistii de la FCSB, echipa patronata de Gigi Becali.

Dupa operatie, Anda Adam a trebuit sa treaca prin toate etapele normale post-operatorii care se aplica in astfel de cazuri si sa mearga de cateva ori pe saptamana la sedintele de recuperare, de gimastica recuperatorie.

“Anda nu indoaie piciorul, inca face recuperare. Mai nou, de ea se ocupa Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul de la FCSB, cel mai bun specialist in recuperare pentru sportivi care au rupturi de ligamente sau au suferit operatii. Anda merge de 2-3 ori pe saptamana la recuperare.

Merge de vreo 2-3 luni si mai are cam tot atat. I s-a promis ca se va recupera in totalitate insa, momentan, piciorul ei continua sa se umfle si sa prezinte anumite galme pline cu lichid.

De operat nu va mai fi operata. Surubul care i-a fost montat la operatie se va osifica, se va transforma in os si nu va mai fi nevoie de alta interventie”, a declarat pentru WOWbiz.ro Sorin Andrei, sotul Andei Adam.

sursa:wowbiz.ro

Puterea Solitudinii

Misterul Solitudinii este unul dintre cele mai mari mistere din viața noastră. Ca ființe umane, suntem creaturi sociale și, fără alţii în jurul nostru de la naștere, nu am putea să rămânem în viață în această lume. Spațiul social joacă un rol crucial în dezvoltarea personalității noastre, deoarece direcția dezvoltării noastre este determinată de așteptările altor oameni și de dorința noastră de a răspunde acestor așteptări. Astfel devenim o parte a unui spațiu social colectiv numit societate, iar societatea își primește natura deosebită din cultura pe care o reprezintă.

Cartea istoriei noastre personale este scrisă în acest spațiu social, iar identitatea noastră este construită pe baza istoriei noastre personale. Suntem înconjurați de alți oameni, iar așteptările și cerințele lor sunt prezente în mintea noastră atunci când suntem singuri. Majoritatea oamenilor nu înțeleg diferența dintre solitudine și singurătate. A fi singur este în același timp singurătate pentru noi. Cu toate acestea, cele două cuvinte înseamnă două situații diferite. Solitudinea este starea minții, în timp ce singurătatea este starea Conștiinței.
În starea izolată a conștiinței minții dominate de Ego, nu ne place să fim singuri, atunci când suntem singuri, ne este greu să tolerăm, încercăm să o evităm. Cum o facem, depinde de temperamentul nostru și atitudinile personale.
Persoanele extrovertite se concentrează în primul rând pe viața socială. Când suntem singuri, căutăm prieteni, mergem la petreceri, pentru că ne place să împărtășim plăcerile și necazurile noastre cu alții.
Persoanele introvertite, pe de altă parte, tolerează singurătatea mult mai bine, le place să fie singuri. Se îndreaptă spre lumea lor interioară (gânduri și emoții). Nu sunt însă singuri, deoarece ceilalți oameni sunt prezenți în mintea lor sub forma opiniilor și așteptărilor lor. Când se îndreaptă spre interior, vorbesc, se contrazic cu opiniile altora și analizează reacțiile altora. Pentru un observator extern, o persoană introvertită poate părea a fi singură, dar de obicei există un întreg grup mic în capul persoanei. Atunci când o persoană introvertită este singură, ei încearcă să găsească o activitate pentru a se ocupa, pentru a evita sentimentele neplăcute care vin cu singurătatea. Sunt capabili să se uite la televizor ore întregi sau să folosească munca ca pe o cale de scăpare.

De ce oamenii fug cu atâta disperare de singurătate?
Pentru că nu ne cunoaștem, deci nu ne place să fim singuri. Când suntem singuri, trebuie să ne confruntăm cu faptul că toată personalitatea noastră este pretențioasă, iar întreaga noastră identitate este construită pe fundații false.
Chiar dacă aceste propoziții nu sunt formulate atât de în mod special în mintea noastră atunci când suntem pe cont propriu, anxietatea și depresia care ne depășesc semnifică faptul că ceva nu este în neregulă cu noi. Ne simțim singuri, așa că scăpăm pentru a găsi adăpost în compania altora sau în gândurile noastre din emoțiile negative.

Ne simțim singuri, pentru că suntem plini de insistență. Insistăm asupra identității noastre personale, asupra propriei noastre istorii, în care rolurile principale sunt întotdeauna jucate de alții. Solitudinea este o amenințare la baza identității noastre.
Este adevărat că în timpul vieții noastre suntem adesea înconjurați de alți oameni și ne trăim viața ca membri ai societății, dar adânc în interiorul nostru rămânem indivizi separați și izolați pentru întreaga viață. Foarte adânc în interiorul nostru se nasc singuri, trăim singuri și murim singuri.
Doar trezirea Conștiinței este capabilă să pună capăt acelui simț al singurătății înrădăcinate în izolarea noastră originală. Numai când am experimentat acel Miracol, recunoaștem că singurătatea este starea noastră naturală, în care strălucește Prezența independentă, totuși tot pătrunzătoare.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...